Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 11 10
Call-Girls
26027
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συνάντηση με την Βικτώρια για πόλους λόγους αλλά ο κυριότερος είναι τα βυζια της.
Εύκολη η επικοινωνία με το γραφείο, όπως πάντα και στην ώρα της το κορίτσι.
Ανοίγω την πόρτα και μένω μαλακας με το ύψος της. Είναι πραγματικά ψηλή. Έχει απίστευτες βυζάρες, στο πρόσωπο είναι ωραία, δεν είναι η τρελή μουναρα,βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό,τα γούστα του καθενός...έχει καλό σώμα αν και αν πάρει ένα με δύο κιλακια θα δείξει πολύ καλύτερη.
Η Βικτώρια δεν χάνει χρόνο, την ξερή την δουλειά και την απολαμβάνει. Έτσι και ορμάει αμέσως δεν σε αφήνει. Σου δίνει και τις βυζάρες της στο στόμα και γίνεται πολύ καλό χαμουρεμα. Κάνει καλή πιπα, με deep thought,με πολλά γλυψιματα και φτύνει και περνάει από τις μπάλες!!!
Παίχτηκαν 2 γύροι και 5 στάσεις. Η πρώτηηταν με την Βικτώρια από πάνω μου και εγώ να χουφτωνω τις βυζάρες της,δεν πρέπει να πήρα τα χέρια μου από τα βυζια της,η δεύτερη ιεραποστολικη όπου και έβαλε τα πόδια της γύρω από την μέση μου και έτσι μας βρήκε το τέλος.
Στον δεύτερο γύρω ξεκινήσαμε με την Βικτωρία ξαπλωμένη μπρούμυτα και εγώ από πάνω της,μετά στα πλάγια και στο τέλος στα 4.
Πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα τα ξαναπούμε με την Βικτωρία!!!
Καλό φθινόπωρο να έχουμε αγαπητοί συναγωνιστές και καλά γαμισια!!!
Εύκολη η επικοινωνία με το γραφείο, όπως πάντα και στην ώρα της το κορίτσι.
Ανοίγω την πόρτα και μένω μαλακας με το ύψος της. Είναι πραγματικά ψηλή. Έχει απίστευτες βυζάρες, στο πρόσωπο είναι ωραία, δεν είναι η τρελή μουναρα,βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό,τα γούστα του καθενός...έχει καλό σώμα αν και αν πάρει ένα με δύο κιλακια θα δείξει πολύ καλύτερη.
Η Βικτώρια δεν χάνει χρόνο, την ξερή την δουλειά και την απολαμβάνει. Έτσι και ορμάει αμέσως δεν σε αφήνει. Σου δίνει και τις βυζάρες της στο στόμα και γίνεται πολύ καλό χαμουρεμα. Κάνει καλή πιπα, με deep thought,με πολλά γλυψιματα και φτύνει και περνάει από τις μπάλες!!!
Παίχτηκαν 2 γύροι και 5 στάσεις. Η πρώτηηταν με την Βικτώρια από πάνω μου και εγώ να χουφτωνω τις βυζάρες της,δεν πρέπει να πήρα τα χέρια μου από τα βυζια της,η δεύτερη ιεραποστολικη όπου και έβαλε τα πόδια της γύρω από την μέση μου και έτσι μας βρήκε το τέλος.
Στον δεύτερο γύρω ξεκινήσαμε με την Βικτωρία ξαπλωμένη μπρούμυτα και εγώ από πάνω της,μετά στα πλάγια και στο τέλος στα 4.
Πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα τα ξαναπούμε με την Βικτωρία!!!
Καλό φθινόπωρο να έχουμε αγαπητοί συναγωνιστές και καλά γαμισια!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Σεπτεμβρίου, 2021
Να υποθέσω στην πραγματικότητα αρκετά "σπασμένο" το πρόσωπο λόγω ηλικίας...( ;)
FIDEL Sk
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1