Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 48 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 137318
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ο τίτλος σχετιζεται με εμενα: Εχω ως αρχη να διαλεγω ποια κοπελα μου αρεσει και μετα να κοιταζω κριτικες - αυτή τη φορα κινηθηκα αναποδα: ειδα τις αποθεωτικες κριτικες και ειπα ας δοκιμασω και εγω.
Γενικως δεν περασα και πολυ καλα.
ξεκιναμε: εφτασα μιση ωρα νωριτερα στο ξενοδοχειο και ειχα την τυχη να παρκαρω ακριβως διπλα. Μπροστα στην εισοδο του ξενοδοχειου παρελασε το μισο γραφειο. Δηλαδη οποιος θελει να αποκτησει αποψη για την εμφανιση των κοριτσιων ας στηθει μιση ωριτσα απεξω θα τις δει ολες. Μπηκε καποια στιγμη μεσα και μια ΜΟΥΝΑΡΑ πραγματικα, ολοι την κοιταζαν, με ασπρο φορεματακι σκιστο οπο τον κωλο και κατω, ξανθια, βυζαρες, μαυρισμενη, εψαξα εψαξα δεν την εντοπισα ποια ηταν.
ΤΣΕΣΙΚΑ: παιδιά να ειμαστε αντικειμενικοι. Στην εμφανιση ΔΕΝ κανει τη διαφορα. Στο δρομο δεν θα σου εφευγαν τα σαγονια. Ένας μεσος εμφανισιμος 25-30αρης το καλοκαιρι στην Κω βγαζει πολυ καλυτερη γκομενα εμφανισιακα. Δεν θελω να φανω δηθεν, αλλα η κοπελα ειναι απλα μία νορμαλ κοπελα με ενα αδυνατο σωμα και εναν σκληρο ωραιο μικρο κωλο, που οταν ντυθηκε (μετα τον 2ο γυρο μας) την ελεγες και ακωλη.
Το στομα εχει γινει σαν της παπιας με τις πλαστικες στα χειλη και το προσωπο ειναι γενικα καλο αλλα οχι τιποτα εντυπωσιακο. Την εκοψα για 35 αρα. Καλοδιατηρημενη δε λεω, κωλος σφιχτος, αλλα γενικα φαινεται η ηλικια: βυζακι ενα βημα πριν την πτωση, κοιλιτσα που γούφωνε κλπ.
Στον αγώνα την βρήκα ανευρη.
Εχει μια πελωρια γλωσσα, πολυ μεγαλυτερη απο τη φυσιολογικη και παιζει με αυτη.
Γλωσσοφιλα εδινε αλλα δεν επαιρνε, τραβιοταν μολις πηγαινα να της βαλω και τη δικη μου γλωσσα βαθια στο στομα της. Πιπα καλη α λλα οχι και αποθεωτικη - πολυ σαλιο και η γλωσσα να κανει γρηγορες κινησεις με αποτελεσμα να μην το ευχαριστηθω πολυ . κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν το εχει με την πιπα - απλα εχει μια πελωρια γλωσσα που σου αγκαλιαζει τον πουτσο και τον τυλιγει συνεχως , οποτε νιωθεις μια ζεστασια.
ΣΕΞ. Μετριο μου φανηκε.
Αρχισε απο πανω, μετρια πραγματα, στηθηκε στα 4, ωραια θεα ο κωλος της (μικροσκοπικος, μην φανταστειτε καμια κωλαρα θεϊκη), ωραιες τρυπουλες πεντακαθαρες, στο δε ιεραποστολικο ειχε βαλει τα χερια της στο στηθος μου και οποτε την πλησιαζα εσπρωχνε προς τα πανω για να μην φτασω πολυ κοντα της. Και καθαρος ημουν και η ανασα μου ηταν καθαρη - δεν το καταλαβα γιατι το εκανε. Ουτε εκει εμεινα ικανοποιημενος. Τελικα την ξαναγυρισα στα 4 και εχυσα στο καπότι.
Μετα επιασε μία παρλα αλλο τιποτα. Μιλαγε ακαταπαυστα. Κυριολεκτικως μού ζαλισε τα αρχιδια. μαλιστα της ειπα 2 φορες να παει να κανει το ντουζακι της και να ερθει για round 2, ειπε ναι, αλλα συνεχιζε να μιλαει - δηθεν επειδη ημουν πολυ ενδιαφερων τυπος. Πολυ ενδιαφερων μαλακας ισως, αλλα τυπος ουχί - αφού δεν μίλαγα καν.
Τεσπα γυριζει, της λεω να μου κανει λιγο μασαζ, αυτοπαινευεται οτι ειναι εξαιρετικη σε αυτο, αλλα τζιφος. Συνεχιζε να μιλει και μου ετριβε τα ποδια.
Όπως ο πυγμαχος οταν εχει κουραστει και χανει το παιχνιδι,ριχνει τον αλλον στα σχοινια.
Όπως η ομαδα ποδοσφαιρου που κουραστηκε και δεχεται απανωτες επιθεσεις, πεταει τη μπαλα αουτ και πεφτουν ολοι κατω με δηθεν κραμπες και θλασεις.
Οπως η νοικοκυρα που δεκα μερες κοσκινιζει.
Ετσι και η πουτανα - οταν βαριεται ή εχει σκληρο προγραμμα , πιανει το κουβεντολοι ασταματητα. Το κακο με αυτην ηταν οτι της ελεγα να σταματησει καινα αρχισει να γλειφει, και αυτη ελεγε ναι, αλλα συνεχισε να μιλαει.
Με τα πολλα ξεκιναει 2ος γυρος και στο λεπτο βαραει το ξυπνητηρι της. Μου λεει εχουμε 9 λεπτα. Οχι 10. Με την ψυχη στα δοντια πλακωνομαι στις γρηγορες και την ξαναχυνω στις κερασενιες ρωγες της. Όλη την ωρα φτιαχτες φωνουλες και κοιταγε το κινητο της.
Μολις ντυνομουν μου λεει you are a fire baby...
Πραγματικα θελω να γραψουν σχολια απο κατω απο την κριτικη μου ποσοι ακουσαν αυτη την κουβεντα απο το στομα της.
γιατι μονο fire δεν ημουν. Αρα ειναι η φραση που παει σε ολα και με ολους.
Οσο ντυνομουν για να φυγω , αρχισε να ντυνεται σαν υστερικη...Ανοιξε την ντουλαπα πεταξε στο πατωμα τα δεκαδες εσωρουχα που ε ιχε και κυριολεκτικα απο κατω πηρε ενα κ το φορεσε.
Μετα εβαλε και ενα μαυρο κολλητο φορεματακι που με βοηθησε να καταλαβω οτι τελικα ο σωματοτυπος της ειναι προς το σκιννυ και το υψος της επ. ουδενι 1,67 που λεει. Την εκοψα για 1.60.
Επισης μου ειπε οτι γουσταρει να της παραγγελνουν να φοραει περιεργα εσωρουχα (δερματινα, ζαρτιερες κλπ - αρα οποιος την θελει, να παραγγειλει εσωρουχα - η γκομενα καυλωνει).
Σε γενικες γραμμες δεν περασα πολυ καλα, δεν μού συνεβη κατι το ιδιατερο, κατεβαινοντας τα σκαλια του ξενοδοχειουτην ξεχασα ηδη, και δεν προκειται να ξαναπατησω τις αρχες μου ακολουθωντας κριτικες των αλλων για να διαλεξω - πρωτα θα διαλεγω και μετα οι κριτικες, για να αποφυγω τις φολες.

Σημασια εχει να γαμαμε συντροφοι, και οι απογοητευσεις μεσα στο προγραμμα ειναι. Την επομενη φορα ισως σταθω πιο τυχερος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 11, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 javelinos 12, doc_lin, Johnny_Castle και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2021
Εντάξει τώρα.
Εάν έχει αναμονή 3 ημέρες για να την συναντήσεις τι καλύτερο θα περίμενες εσύ από τέτοια συμπεριφορά.
Η γυναίκα έχει καεί στο πούτσο και προσωπικά σε ευχαριστώ για τη κριτική σου.
review reaction 1 olddog, TheTester, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
12 Σεπτεμβρίου, 2021
Αγαπητέ, δεν χρησιμοποίησα τυχαία τις λέξεις «καλούπι», «ρόλος» και «σκηνή» στην κριτική μου. Βέβαια δεν νομίζω ότι ήταν διαθέσιμη πριν τη δικιά σου συνάντηση.

Σίγουρα η κόπωση από τα συνεχόμενα ραντεβού επιδρά πολύ αρνητικά στις κοπέλες. Πρόσφατα το θέμα αυτό τέθηκε πολύ εύστοχα σε κριτική και σχολιασμό άλλης κοπέλας.

Να σημειώσω ότι η καρτέλα της κοπέλας προετοιμάζει άριστα τον υποψήφιο πελάτη για τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στη συνάντηση. Το γράφω αυτό γιατί πριν αποφασίσω να την συναντήσω διάβασα πολύ προσεκτικά όλες τις κριτικές. Είχα βέβαια το άγχος μην την πετύχω μετά το πικ της απόδοσης στο tour της.

Γενικότερα, θεωρώ ότι οι κριτικές είναι απαραίτητες προετοιμάζοντας για τα βασικά, εκτός κάποιον εξαιρέσεων. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι (και το υπόλοιπο σώμα) του μύστη.

ΥΓ. Δεν επεκτείνομαι στις εξαιρέσεις γιατί θα χρειαστώ χώρο δυσανάλογο σχολίου.
review reaction 1 srek7, roughfucker, TheTester και 1 ακόμα μέλος
12 Σεπτεμβρίου, 2021
Poutaniari η συγκεκριμένη είχε πολύ μέτρια φάτσα στις φώτο παλιά που έδειχνε και πρόσωπο. Μην πέφτεις στην παγίδα των κριτικών, άλλες απαιτήσεις έχει ως προς την εμφάνιση ο 30αρης και άλλες ο 50αρης που του γλείφουν την κωλοτρυπίδα και του λένε οι κορασίδες "Αχ τι γοητευτικός άντρας που είσαι".Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 FIDEL Sk, hornyasfuck
13 Σεπτεμβρίου, 2021
για τα γλωσοφιλα πρεπει να σαι γουσταρει η γκομενα ρε, ειναι τελειως υποκειμενικο , οταν η αλλη αρχιζει και λεει πιπες τυπου "εισαι ενδιαφερον" σημαινει δεν σε γουσταρει , στο λεω 100% .
οσο για την μπαρλα φιλε πρεπει να τους το κοβεις μαχαιρι , και να της πηδας ανελεητα , αν η αλλη σε πιασει στο τρυπακι και αρχισει το μπιρι μπιρι την εχασες την μπαλα , οσο για το γεγονος οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο απο εμφανιση ,
φαινεται στις φωτος , αλλα πας στην συγκεκριμενη για ξεφτιλισμα μονο , που δεν το βρισκεις ευκολα στις μουναρες . Καλη συνεχεια στο επομενο γαμησι και μην σε παιρνει απο κατω , φολες δεν παιζει να μην τρως οσο ψαξιμο και να κανεις .
G
Gamiseta1990
review reaction 1 hornyasfuck
13 Σεπτεμβρίου, 2021
Ρε σεις έχει και μέτρια φάτσα και κάνετε ουρά για να την γαμήσετε ???
Φαντάζομαι ότι όλοι για το κώλο της πάτε.
Τι να πώ - γούστα είναι αυτά ...
Χμμμ;
review reaction 1 review reaction 3 Inf0, srek7, TOMCRUISE και 2 άλλα μέλη
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5