Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 29 10
Call-Girls
85557
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Τι να λέμε τώρα!
Ας αρχίσουμε με την παραδοχή ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικα μέτρα και σταθμά, ότι η επιτυχία μιας συνεύρεσης με οποιαδήποτε κοπέλα είναι το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και τέλος πάντων βρε παιδί μου ο καθένας με την καύλα του.
Για εμένα λοιπόν, που μου αρέσουν κορίτσια άνετα, προσχαρα, καθαρά, fit προς skinny, με ισια μαλλιά, ανοιχτόχρωμα μάτια, petit και με άνεση στο πήδημα, η Gabi είναι απλά κορυφαία.
Η φωτογραφίες, ειδικά η καινούργιες την αδικούν παράφορα, είναι πολύ πιο όμορφη, πολύ πιο γλυκιά.
Το προσωπο της είναι ιδιαίτερο αλλά πανέμορφο.
Το σώμα της είναι στεγνό, όχι ιδιαίτερα γυμνασμένο, το βυζάκια είναι παιδικό, στητό, απέριττο.
Η επιδερμίδα της είναι case study, υφή, οσμή, αίσθηση υπέροχη.
Το κωλαράκι είναι μια σταλιά, δεν το δίνει, δεν είναι γεμάτο ούτε τρελά τσουπωτο αλλά είναι για φάγωμα.
Το μουνάκι της είναι η επιτομή του υπέροχου!!
Στέκεται ψηλά, υγραίνεται φυσικά είναι ροζ, τέλεια σχηματισμένο, και ΠΟΛΥ στενό!
Από χαρακτήρα διαμάντι, δοτική στο φουλ, μέσα στην χαρά και την καύλα των πρώτον 20 ετών της.
Προσωπικά, ερωτεύτηκα και ένιωσα μιαν ανάταση λαμπρή.
Εσείς καριόληδες να της φερθείτε καλά και με ευγένεια..μην την χαλάσουμε!
Ας αρχίσουμε με την παραδοχή ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικα μέτρα και σταθμά, ότι η επιτυχία μιας συνεύρεσης με οποιαδήποτε κοπέλα είναι το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και τέλος πάντων βρε παιδί μου ο καθένας με την καύλα του.
Για εμένα λοιπόν, που μου αρέσουν κορίτσια άνετα, προσχαρα, καθαρά, fit προς skinny, με ισια μαλλιά, ανοιχτόχρωμα μάτια, petit και με άνεση στο πήδημα, η Gabi είναι απλά κορυφαία.
Η φωτογραφίες, ειδικά η καινούργιες την αδικούν παράφορα, είναι πολύ πιο όμορφη, πολύ πιο γλυκιά.
Το προσωπο της είναι ιδιαίτερο αλλά πανέμορφο.
Το σώμα της είναι στεγνό, όχι ιδιαίτερα γυμνασμένο, το βυζάκια είναι παιδικό, στητό, απέριττο.
Η επιδερμίδα της είναι case study, υφή, οσμή, αίσθηση υπέροχη.
Το κωλαράκι είναι μια σταλιά, δεν το δίνει, δεν είναι γεμάτο ούτε τρελά τσουπωτο αλλά είναι για φάγωμα.
Το μουνάκι της είναι η επιτομή του υπέροχου!!
Στέκεται ψηλά, υγραίνεται φυσικά είναι ροζ, τέλεια σχηματισμένο, και ΠΟΛΥ στενό!
Από χαρακτήρα διαμάντι, δοτική στο φουλ, μέσα στην χαρά και την καύλα των πρώτον 20 ετών της.
Προσωπικά, ερωτεύτηκα και ένιωσα μιαν ανάταση λαμπρή.
Εσείς καριόληδες να της φερθείτε καλά και με ευγένεια..μην την χαλάσουμε!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
στα της 2ης παραγράφου σου χαρακτηριστικά..
Κρατώ επίσης το "Η επιδερμίδα της είναι case study" ..
Ότι πιο Λακωνικό & Ουσιαστικό.
Λίγο ετεροχρονισμένο βέβαια το σχόλιο αλλά...