Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 26 10
Call-Girls 66130
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όταν η Νικόλ (η τηλεφωνήτρια του γραφείου) μου σύστησε την Αλμπίνα είχα ενδοιασμούς λόγω των φωτογραφιών του σάιτ, γιατί είναι πολύ επεξεργασμένες και στο πρόσωπο και στο σώμα και φοβόμουν ότι θα έτρωγα φόλα. Η Νικόλ επέμενε ότι έχει πολύ καλό πρόγραμμα και της έδειξα εμπιστοσύνη.
Όταν μπήκα στο δωμάτιο αντίκρισα μια κοπέλα με πάρα πολύ ωραίο πρόσωπο ψηλή νταρντάνα γεροδεμένη , σε καμιά περίπτωση χοντρή. Είναι παντού γεμάτη, αλλά είναι ταυτόχρονα παντού σφιχτή χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και με πολύ ωραίο μαυρισμένο δέρμα. Ωραίες φυσικές βυζάρες και σφιχτή πεταχτή κολάρα. To 7 στο σώμα το έβαλα διότι δεν είναι μοντελέ και δεν αρέσει σε όλους το λίγο γεμάτο .
Με υποδέχθηκε με ωραίο μαύρο μακρύ δικτυωτό νυχτικό (ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό το καυλωτικό που φοράνε) και από μέσα μαύρα εσώρουχα.
Ήταν χαμογελαστή και με πολύ καλή διάθεση. Τα αγγλικά της φτωχά αλλά διψούσε να επικοινωνήσει. Με αγγλικά, με ρώσικα, με νοήματα, τελικά τα βρήκαμε μια χαρά, γιατί άμα υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται!
Ξεκινήσαμε με ένα γλυφομούνι για να σπάσει ο πάγος , που εξελίχθηκε σε 69 με πολύ καλή επίδοση από μέρους της. Σκουφί και πισωκολητό όπου με οδήγησε στον καθρέφτη ώστε να έχουμε θέα της δράσης! Ύστερα με πέταξε στο κρεβάτι και έκατσε επάνω μου σε reverse cow και μετά κανονικό με τις βυζάρες της στα μούτρα μου! Η ολοκλήρωση ήρθε μετά από 2-3 εναλλαγές πίπας και στα 4 πάνω στην κωλάρα της . Δέχτηκε ρηχό δάχτυλο στο κώλο κατά την διάρκεια του πισωκολητού , κανονικό στο μουνί , βαθειά φιλιά δεν επεδίωξα.
Παίχτηκε ένας γύρος , όπως πάντα άλλωστε.
Η κοπέλα είναι πολύ πρόσχαρη και επικοινωνιακή , γουστάρει αυτό που κάνει και το ευχαριστιέται, παίρνει πρωτοβουλίες και επίσης είναι και πολύ όμορφη! Είναι γυναίκα , όχι κοριτσάκι , είναι κρεβατογεμίστρα και την ιδρώνει την κιλότα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 95429
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.860
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Constantinos27, Ntaffy2 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού