Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 5 10
Call-Girls 16011
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πραγματικά, έχω αρχίσει να εκτιμώ τις πουτάνες. Με ένα μυστήριο τρόπο το λέει η καρδιά τους. Μέσα στο σκοτάδι ενός εξευτελισμένου πολιτισμού, έχουν μια εσωτερική ελευθερία, τόσο άγρια, που τις κάνει ανίκητες. Ανοίγει μια πόρτα και μπαίνουν σε ένα ξένο χώρο όπως το ανυποψίαστο θύμα σε ένα λαβύρινθο ενώ εγώ περιμένω σαν τον Μινώταυρο, απελπισμένος από βαρεμάρα, προσδοκώντας να γεμίσω την μαύρη τρύπα της ύπαρξής μου με μια ρουφηξιά από τις 5 αισθήσεις, ελπίζοντας να καταφέρω να σηκωθώ ζωντανός και την επόμενη μέρα. Δύσκολη υπόθεση αλλά αυτές καταφέρνουν και βγαίνουν αλώβητες ή έστω, καταφέρνουν να βγουν, χωρίς ν’ αφήσουν κανένα κομμάτι τους πίσω.

Τη Ντίνα (εγώ θα την λέω Y.), την διάλεξα με το σκεπτικό που σας έχω ξαναπεί: γκόμενα που βλέποντας τις φωτογραφίες ένιωσα ότι θα της την έπεφτα όπου κι αν τη συναντούσα και που, για κάποιο γαμημένο λόγο, πιστεύω ότι θα μου καθόταν. Δύο μηνύματα με το γραφείο και τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε μπροστά μου ντυμένη στα μαύρα, καυλιάρικα αλλά διακριτικά. Φιληθήκαμε στα χείλια χωρίς να πρέπει να σηκωθεί πολύ στις φτέρνες, είπε το πραγματικό της όνομα και την ρώτησα αν θέλει κάποιο ποτό ή μπύρα. Αντί για beer άκουσε big και μου είπε «είμαι ψηλή αλλά όχι και τόσο για να με λες big». «Μπύρα» επανέλαβα και κλάψαμε από το γέλιο ενώ προσπαθούσε να ξεκοκκινίσει. Η γκόμενα έχει λίγο άγχος με την εμφάνισή της: 1,76- 1,78 χωρίς παπούτσια, μακριά ίσια σκούρα καστανά μαλλιά, μπλε ματάρες, πρόσωπο αρκετά πιο στρογγυλό από αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, φυσικά χείλια, μεγάλο φυσικό στήθος που ξεχειλίζει από τα ρούχα, ίσως 4άρι, μακριά πόδια ταιριαστά με το σώμα της, με 2-3 παραπανίσια κιλά και, ναι, ωραία μυρωδιά… Μέχρι να της βάλω τη μπύρα έτρεξε για μπάνιο και χωρίς καθυστέρηση ήρθε σε μένα με τα εσώρουχα, νωπή από το νερό. Χωρίς δεύτερη κουβέντα με αγκάλιασε όπως ήμουν όρθιος και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα ενώ της έπιανα με το ένα χέρι το πολύ βαρύ στήθος της (δεδομένου του μεγέθους του σε πολύ καλή κατάσταση) και με το άλλο την κωλάρα της που είναι πιο μικρή από αυτό που περιμένει κανείς από γυναίκα τέτοιων διαστάσεων.

Η Υ. γουστάρει τα φιλιά και τα χάδια αλλά στο πιο άγριο. Την έγδυσα, τα πέταξα όλα κι εγώ και αρχίσαμε κάτι φοβερά γλωσσόφιλα και γλειψίματα στο λαιμό. Μου έπιανε το πρόσωπο λες και ήθελε να την κοιτάζω ενώ της έτριβα το μουνί με το σώμα μου μέχρι να γίνει μουσκίδι. Χάρηκα τις βυζάρες της, γλείφοντας, πιπιλώντας, δαγκώνοντας, ζουλώντας ενώ αυτή με χάιδευε στην πλάτη, στα αυτιά ή μου τραβούσε ελαφρά τα μαλλιά. Κατέβηκα να αποδώσω φόρο τιμής στην ομορφιά αυτού του κόσμου και της έφαγα το μουνί λαίμαργα, κάνοντας την γλώσσα μου ψωλή ενώ τα χείλια μου πίεζαν την κλειτορίδα της. Όσο περισσότερο μούσκευε τόσο πιο άγρια της γαμούσα το μουνί με το στόμα πιάνοντας το στήθος της. Συναντήθηκαν τα βλέμματά μας, μου έπιασε και το άλλο χέρι βάζοντάς το στο άλλο στήθος της και έτσι όπως την είχα γραπωμένη, με το πρόσωπό μου χωμένο μέσα της, άρχισε να μου ρίχνει μουνιές για να μου το ταΐσει καλύτερα, γεμίζοντας το είναι μου και τα πάντα με τον μουνοχυμό της, απαιτώντας να την κοιτάζω.

Καταλάβατε. Τα αυξανόμενα αγκομαχητά της, ανέβαζαν την ένταση της όλης φάσης σιγά σιγά, όπως γεμίζουν σταδιακά τα όργανα του Bolero ένα άδειο δωμάτιο μέχρι να ξεχειλίσει από ήχους. Η πούτσα μου έγινε χαλύβδινη. Άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια, το κεφάλι και να κατεβαίνει βασανιστικά μέχρι να τον πάρει όλο στο στόμα. Αλλά ήθελα πάλι το νόστιμο μουνί της και την γύρισα σε 69. Βυθίστηκα σε μία ανείπωτη καύλα. Δεν θυμάμαι πότε, της είπα να μου βάλει προφυλακτικό και την άρχισα σε αργό, σκληρό, βαθύ ξεμούνιασμα. Η Υ. με κοιτούσε θριαμβευτικά. Την γύρισα. Την ξανάγλειψα από πίσω σε μουνί και κώλο, η Υ. βαριανάσαινε και την γάμησα αφιονισμένος ενώ κωλούσε επάνω μου προκλητικά. Δεν ήθελα όμως να την χύσω έτσι. Την ξαναγύρισα και το γαμήσι έγινε γαμήσι γονιμοποίησης. Με κατάπιε ολόκληρο, ο ρυθμός χάθηκε, μαζί κι εγώ και κάποια στιγμή την έχυσα θεϊκά ενώ με κρατούσε για να μη μπορώ να δραπετεύσω μέχρι να χάσω εντελώς τις δυνάμεις μου. Δεν ήθελα ούτε να καπνίσω.

Η Υ. μιλάει πολύ καλά αγγλικά. Με ρώτησε κάποια πράγματα κι άρχισε να κελαηδά. Είναι Ουκρανή, πρωτευουσιάνα. Μου είπε τί δουλειά έκανε και τί σπουδάζει τώρα. Είπε ότι είναι 29 (και δεν φαίνεται μεγαλύτερη). 2η μέρα στην Ελλάδα με πολλά ραντεβού την 1η και λίγα χθες που την είδα εγώ. Την ρώτησα πώς της φαίνεται αυτό που κάνει τώρα. Μου είπε ότι της αρέσει η ιδέα ότι δίνει χαρά, όταν το καταφέρνει. «Είναι όπως ένας καλλιτέχνης» είπε, «το ίδιο αίσθημα, η ανταμοιβή όταν κάνεις το κοινό σου να περάσει ωραία».

Κάναμε μπάνιο. Έμενε κανένα τέταρτο. Φιλιά, μπούκωμα στήθους, απελπισμένο γλειφομούνι και σεξ εγώ γονατιστός αυτή ξαπλωμένη ακουμπώντας στους αγκώνες για να βλέπει. Ήξερα ότι δεν θα χύσω. Ήμουν μεν καύλας αλλά δεν είχα την πρώτη εξωπραγματική στύση. Γαμούσα καλά αλλά ήταν τόσο μούσκεμα, η ώρα περνούσε και ξαφνικά της είπα «δεν μπορώ να σε χύσω τόσο γρήγορα, έχεις ένα μεγάλο, υπέροχο, νόστιμο μουνί, θέλω ώρα για να στο γαμήσω σωστά». Πέσαμε σε ένα χείμαρρο από γέλια. «Το έλεγα εγώ, άκου εκεί μεγάλο μουνί!» έλεγε ενώ πνιγόταν απ’ τα γέλια.

Ντυθήκαμε. Είπε ότι σκέφτεται να μείνει 2 εβδομάδες. Ρωτήσαμε ταυτόχρονα αν θέλει η άλλη/ο άλλος να ξαναβρεθούμε και έτσι δεν χρειάστηκε απάντηση. Έφυγε με χαμόγελο θριάμβου, υψώνοντας το χέρι σα ντίβα, γυρνώντας να μου ρίξει μια τελευταία ματιά.

Μη μου τα σπάσετε πάλι με τη γκρίνια σας. Εγώ πέρασα καλά. Στο χέρι σας είναι. Εγώ λέω ότι πρέπει κανείς να προσπαθεί να γίνει όπως ο σκηνοθέτης ή ο μαέστρος για να περάσει καλά. Πρέπει να βγάλει από τον «καλλιτέχνη» τον καλύτερο εαυτό του, δημιουργώντας κάτι από το τίποτα πριν συνεχίσει την πορεία του στο χάος, σαν μια μαύρη τρύπα που καταπίνει τα πάντα κάνοντάς τα Τίποτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, NICK TRIVE, rodriguez65 και 46 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2021
Μας καυλωσες μεσημεριατικα....
review reaction 1 vltepdr
08 Σεπτεμβρίου, 2021
τηκ εκλεισα για σημερα βραδυ, η κοπελα φαινεται υπερτουμπανο
review reaction 1 vltepdr
08 Σεπτεμβρίου, 2021
Κατόπιν ενδελεχούς αναγνώσεως της εξαιρέτου κριτικής σας, εν είναι το παραμένον ερώτημα. Σεις θα την 'πέφτατε' εις το θήλυ τούτο. Εκείνη θα ηνταποκρίνετο άνευ της βαλαντιοτομήσεώς σας;
review reaction 3 Geo..., vltepdr
08 Σεπτεμβρίου, 2021
αυτη η γυναικα εχει κατι το σοβαρο στις φωτο που σε κανει να υποθετεις οτι ειναι επαγγελματιας . ηταν ετσι τελικα ή ηταν άλλο ενα σαχλοκουδουνο που το ανακαλυπτεις οταν ειναι πια αργα ?
08 Σεπτεμβρίου, 2021
Αξιο σημασιας ισως το οτι η κοπελα δουλευε και στα Αθηνων 413/Αριστοτελους 6, εχω γραψει κριτικη.
Μουναρα, αλλα μεγαλοκοπελα σχεση με αυτα που γραφει.
review reaction 3 Annapurna
08 Σεπτεμβρίου, 2021
@Gfemaniac πριν καυλώσεις πολύ σκέψου πώς σου αρέσει να είναι ένα cg

@roughfucker έχει λίγα κιλά παραπάνω και δεν έχει τόσο ωραίο πρόσωπο μ εγωνίες όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Αλλά αν σου κάτσει η φάση θα περάσεις όπως με την Olga. Αυτή μου θύμισε κάπως

ω ναι, νηματοθέτη μας, κ. @blizardeye , θα ανταποκρινόταν όσο και οι πιο ωραίες μου ερωμένες, προκαλώντας τις ίδιες περίπου οικονομικές απώλειες. Γιατί νομίζετε ότι πένομαι σήμερα;

@kostad1nos εμένα μου φάνηκε αποφασισμένη και συνειδητοποιημένη. Περιέγραψα την γενική μου εντύπωση αλλά όση πείρα έχω αποκτήθηκε μέσα στο 2021. Δεν ξέρω πώς το βλέπει ένας έμπειρος

@pervsexmate ούτε μου το είπε ούτε το ήξερα. Εμένα μου φάνηκε -1/+3 στα χρόνια το πολύ.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6