Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 29 10
Call-Girls 85498
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η κοπέλα που είναι φτυστή η sasha rose (ρωσίδι πορνοστάρ)....σκάει μύτη με φορεματακι ροζουλί (άκυρο) και από μέσα αποκαλύπτει τα αψεγάδιαστα της νιάτα.....Μου τη λέει γιατί ήμουν σοβαρός και δεν την έκανα να νιώσει άνετα...!!!! άσε μας κουκλίτσα μου που θέλεις και πλακίτσες....μαύρα μεσάνυκτα..... τεσπά.....στο κρεβάτι δίνει ρέστα.....στα οποία δεν ανταπεξήλθα πλήρως καθώς ......γουστάρω να τελειώνω 2 φορές ....και το κακό με το να τελειώνω 1 φορά έχει παραγίνει......Το κέφι.....το μπρίο και η εξυπνάδα μιας γενιάς που τα γνωρίζει όλα..... προσωποποιημένη.....(δεν κοιτούν τι γίνεται στο αυγανισταν με την διαφαινόμενη εφαρμογή της σαρίας.....)......Πάντως το καυλ@κι αυτό σε προκαλεί να την σπάσεις......και στο τέλος σου σπάει τα @ρχδι@@..... Αυτά.....δεν νομίζω να μου μείνει τίποτα από αυτή την συνάντηση.....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Giacomo Casanova
Ανώτερος
48
Πόντοι:
5.190
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, STAVROS6969, james034 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2021
γιατι εβαλες 6 στη διαθεση στο σεξ, αφου στο κρεβατι δινει ρεστα ??
Επιβεβαιωνω για την εξωτερικη εμφανιση...Πηγα να τη πηδηξω, μπηκα δωματιο κ μου ετυχε δουλεια να φυγω..
Ειναι μικροκαμωμεμη με καυλοφατσα κ σωμα καυλιαρικο κι ωραια ακρα..
review reaction 1 hornyasfuck
10 Σεπτεμβρίου, 2021
Τύπε...το εξαράκι μπήκε διότι... στο κρεβάτι δημιουργεί προσδοκίες....προσπαθεί..... αλλά λίγο τα μη και μου σε δαγκώματα και δυνατές διεισδύσεις και λίγο η κούραση μου.....μου το έβγαλε ξινό.......οπότε ......περνάμε τον μέσο όρο 5 (και μπορεί σε άλλους να "κάνει") αλλά σε εμένα είναι 6 και μόνο αυτό.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2