Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 18 10
Call-Girls
47573
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Αυτη η εργαζόμενη ξερει το τοπι .
Μπηκε χτυπώντας τη πόρτα με σιγουριά .
Έσκασε στα γέλια που ρώτησα πριν ανοιξω ποιος είναι κοιμάμαι .
Μη και δε πω τη παπαρια μου …
Ανοιγω πόρτα και σοβαρεύω .
Τι κορμαρα ρε είναι δαύτη .
Στενό φόρεμα με γόβες που τόνιζαν κωλο , στηθος , καμπύλες .
Όχι χοντρή ούτε καν . Θα είχε φύγει με συνδρομή στα body line .
Η Stella ξερει τα υπέρ της . Γυρίζει πλάτη αφού είπε τι ωραίος είσαι κ παπαρια μάντολες κ τουρλωνει τη κωλαρα της για να της βγάλω το φόρεμα .
Δερμα απίστευτο . Καμπύλες , σφιχτή κ κωλος όνειρο .
Ο κωλος που δες να χουφτώνεις να πιάνεις να χαστουκίζεις .
Ασιατικά χαρακτηριστικά .
Εντύπωση το ποσο σφιχτή είναι . Αγία πετρουπολη , γειτόνισσα δηλαδή .
Δεν έχει σημασία πως τη γαμισα . Σημασία έχει πως είναι τρομερά ευλύγιστη , κουνάει το κωλο της απίστευτα . Βραζιλιάνικος κωλος τον οποίο δε δίνει αλλα δε παίρνω κ όρκο σε μεγάλα ραντεβού . Φτυσίματα , χαστούκια της αρέσουν στα κωλομερια , δάχτυλα ε και τι έγινε βάλε που βρεις τρύπα .
Η Stella θα πάει να σε κλέψει όμως …στη πιπα θα πάει για προφυλακτικό , στα Φιλια θα πάει με κόφτη . Μη της δώσεις περιθώριο για μαγκιές .θέλω να ξεσκιστούμε για όλο το ραντεβού .
Το ξερει και το γνωρίζει .
Η πιπα αργή γιατί της το ξεκαθάρισα δε θέλω εκπτώσεις κ τσαπατσουλιές .
Αν σου κανει μασαζ συναγωνιστη μη της πεις αθλητικό γιατί ξερει κ μπορεί να σου σπάσει κανα κόκκαλο αμα είσαι μπυροκοιλιας σαν εμενα .
Ερωτικο μασαζ πες της με έμφαση στο πεος και πάλι στο πεος και εκει γύρω από το πέος !!!
Θέλω κωλο της λεω κ γέλαγε .
Θέλω κωλο κ άρχισε να σοβαρεύει σκεπτική ! Θέλω κωλο της λεω ενώ είχε ντυθεί ήταν στην πόρτα και ειχαμε σκάσει στα γέλια .
Η μικρη γύρω στα 25 δεν ειναι για αγκαλιές κ γούτσου γούτσου .
Στο τέλος της είπα πίπες με προφυλακτικό κ Φιλια χωρις γλώσσα στην Ελλάδα δε παίζουν . Νύχτα θα φύγεις .
Εκτός αν δωσει κωλο !!!!!
Μη σας πάρει τον αέρα με μπλα μπλα κ χαμογελάκια . Αντέχει και είναι και συνειδητοποιημένη στο επάγγελμα της .
Καθαρό κορμί με ένα μικρο τατουάζ στο κωλομερι που μαλλον το έσβησε και φαίνεται ελάχιστα . Χεστηκαμε για το τατουάζ με τέτοιο βραζιλιάνικο κωλο .
Μπηκε χτυπώντας τη πόρτα με σιγουριά .
Έσκασε στα γέλια που ρώτησα πριν ανοιξω ποιος είναι κοιμάμαι .
Μη και δε πω τη παπαρια μου …
Ανοιγω πόρτα και σοβαρεύω .
Τι κορμαρα ρε είναι δαύτη .
Στενό φόρεμα με γόβες που τόνιζαν κωλο , στηθος , καμπύλες .
Όχι χοντρή ούτε καν . Θα είχε φύγει με συνδρομή στα body line .
Η Stella ξερει τα υπέρ της . Γυρίζει πλάτη αφού είπε τι ωραίος είσαι κ παπαρια μάντολες κ τουρλωνει τη κωλαρα της για να της βγάλω το φόρεμα .
Δερμα απίστευτο . Καμπύλες , σφιχτή κ κωλος όνειρο .
Ο κωλος που δες να χουφτώνεις να πιάνεις να χαστουκίζεις .
Ασιατικά χαρακτηριστικά .
Εντύπωση το ποσο σφιχτή είναι . Αγία πετρουπολη , γειτόνισσα δηλαδή .
Δεν έχει σημασία πως τη γαμισα . Σημασία έχει πως είναι τρομερά ευλύγιστη , κουνάει το κωλο της απίστευτα . Βραζιλιάνικος κωλος τον οποίο δε δίνει αλλα δε παίρνω κ όρκο σε μεγάλα ραντεβού . Φτυσίματα , χαστούκια της αρέσουν στα κωλομερια , δάχτυλα ε και τι έγινε βάλε που βρεις τρύπα .
Η Stella θα πάει να σε κλέψει όμως …στη πιπα θα πάει για προφυλακτικό , στα Φιλια θα πάει με κόφτη . Μη της δώσεις περιθώριο για μαγκιές .θέλω να ξεσκιστούμε για όλο το ραντεβού .
Το ξερει και το γνωρίζει .
Η πιπα αργή γιατί της το ξεκαθάρισα δε θέλω εκπτώσεις κ τσαπατσουλιές .
Αν σου κανει μασαζ συναγωνιστη μη της πεις αθλητικό γιατί ξερει κ μπορεί να σου σπάσει κανα κόκκαλο αμα είσαι μπυροκοιλιας σαν εμενα .
Ερωτικο μασαζ πες της με έμφαση στο πεος και πάλι στο πεος και εκει γύρω από το πέος !!!
Θέλω κωλο της λεω κ γέλαγε .
Θέλω κωλο κ άρχισε να σοβαρεύει σκεπτική ! Θέλω κωλο της λεω ενώ είχε ντυθεί ήταν στην πόρτα και ειχαμε σκάσει στα γέλια .
Η μικρη γύρω στα 25 δεν ειναι για αγκαλιές κ γούτσου γούτσου .
Στο τέλος της είπα πίπες με προφυλακτικό κ Φιλια χωρις γλώσσα στην Ελλάδα δε παίζουν . Νύχτα θα φύγεις .
Εκτός αν δωσει κωλο !!!!!
Μη σας πάρει τον αέρα με μπλα μπλα κ χαμογελάκια . Αντέχει και είναι και συνειδητοποιημένη στο επάγγελμα της .
Καθαρό κορμί με ένα μικρο τατουάζ στο κωλομερι που μαλλον το έσβησε και φαίνεται ελάχιστα . Χεστηκαμε για το τατουάζ με τέτοιο βραζιλιάνικο κωλο .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή