Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 4 10
Call-Girls
20289
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Φίλοι μου συναγωνιστές λιγουρευόμουν να γευτώ κάτι διαφορετικό με άγρια χαρακτηριστικά και πολύ Σοκολατή σώμα δίνοντας νότα μεταξύ Ρωσίας και Ασίας όποτε το μάτι μου έπεσε Διάνα στην Ντιάνα. Το Ραντεβουδάκι μας κλείστηκε αφου την βρήκα διαθέσιμη για καλή μου τύχη στο αγαπημένο μου Πορνό ξενοδοχείο. Φτάνοντας αρχισα να παρφουμαρίζομαι για να υποδεχτώ αυτό το υπέροχο και άγριο πλάσμα στο κρεβάτι του έρωτα. Ανοίγοντας την πόρτα αντικρίζω ένα μαύρο μάλλικο κορίτσαρο με άρωμα γυναικάς με όλη την σημασία της λέξεως, άγρια ομορφιά ντυμένη με ένα λευκό μπλουζάκι και παντελονάκι άσπρο πάνω σε ανοιχτού τύπου τακούνι άκρα περιποιημένο γαλλικού τύπου παθαίνω πλάκα λέω τι μου έσκασε και κατευθείαν την χουφτώνω στα βυζάκια χωρίς σουτιέν πιάνοντας τις καυλωμένες ρόγες τις. Ήθελα να διαπιστώσω αν ίσχυαν όλα αυτά που λένε και οι προηγούμενοι συνάδελφοι και όντως ισχύουν, μου λέει να πάει να φρεσκαριστεί για να ριχτούμε στην μάχη του έρωτα, όπως επισήμανε και η ίδια δεν θα αργήσω ούτε λεπτό είχε ορέξεις για γαμήσι. Βγαίνοντας από το μπάνιο αντικρίζω ένα Σοκολατί Σφιχτό σωματάκι τύπου μοντελάκι με δυο ρόγες σαν κατάρτια, την ρίχνω στο κρεβάτι γλείφοντας και φτύνοντας τα ευμεγέθη και σαρκώδη μουνόχειλα της , ο μητσάρας ανέλαβε το στοματάκι της ο οποίος έμπαινε και έβγαινε σαλιωμένος όλος μέσα με βαθιές λαρυγγικές διεισδύσεις, δαχτυλάκια και στις δυο πορτούλες κάνοντας ευγενική παρατήρηση για την πίσω αλλά στο τέλος το δέχτηκε, μην αντέχοντας σκουφώνω και την αρχίζω στο ξεπάτωμα βγάζοντας κραυγούλες ηδονής έδωσα τέλος στον πρώτο γύρο. Ντους από τους δυο μας με σύντομη κουβεντούλα λέγοντας μου ότι φτιάχνει φρύδια πίσω στην χώρα της και τι αρέσει πάρα πολύ η δουλειά της να και κάτι διαφορετικό είχα βαρεθεί να ακούω για υπεύθυνες εστιατορίων και ένα σωρό μαλακίες, όπως λένε και οι παλιοί μάθε τέχνη και α στην, βεβαία εδώ ειναι για να μάθει την τέχνη του ακόλαστου έρωτα και αυτή τέχνη ειναι και θέλει μαεστρία. Επίσης κατάγεται από μάνα Λευκορωσίδα και από πατέρα Ουζμπεκιστανό τρομερό Μιξ γκριλ για αυτό τόσο άγρια σοκολατένια ομορφιά και παράλληλα κορμί λαμπάδα εύγε στου γονείς θα πάω και εγώ στην Belarus σίγουρα θα πετύχει ο συνδυασμός Έλληνας γαμιά . Την ξανά αρχίζω στο δεύτερο γύρο έχοντας βεβαία κάνει το διάλειμμα τον δέκα λεπτών. Εδώ πάλι από την μεριά της με άρχισε με μια πίπα όλο μούρλια με πολύ γλύψιμο αρχιδιών για να τονώσει τον μητσάρα και τα κατάφερε τον σήκωσε τον πούστη ρε την Λευκορωσία θα γίνει η αγαπημένη μου χώρα στα αλήθεια σας λέω, σκουφώνω τον μητσάρα βάζοντας την ανάσκελα με τον πούτσο μου να μπαινόβγαινε σαν δονητής χωρίς σταματημό ε δεν άντεξα και τα έδωσα όλα για όλα μέσα στο καυτό μουνάκι τις βεβαία πάντα μέσα στην καπότα εννοείτε, χρηματική απολαβή για την υπεροχή προσφορά ανταλλαγή τέχνης και αποχαιρετισμό δίνοντας ραντεβού στην Λευκορωσία . Λοιπόν η γυναικάρα αυτή γιατί περί γυναίκα πρόκειται και όχι πιππινι ξέρει πολύ καλά την τέχνη του σεξ και ξέρει να την μεταδίδει έχει κάτι το διαφορετικό από τις υπόλοιπες και σίγουρα ένα από αυτά ειναι ότι συνδυάζει άγρια πρόστυχη ομορφιά και σοκολατένιο κορμί λαμπάδα τέτοιο συνδυασμό λίγες φόρες τον πετυχαίνεις και αξιζει με το παραπάνω συστήνεται ανεπιφύλακτα για του λάτρεις της σοκολατένιας απόλαυσης, σε μοντέλο πνίχτες και gfe και pse λάτρεις ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογή σας κάλο σας βράδυ με αγάπη Belarus.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή