Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 17 10
Call-Girls 52743
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετα απο το ακρως επιτυχημενο ραντεβου μου με την Diana ( εχει ανεβει ηδη κριτικη) αισθανθηκα τυχερος και ειπα να βαλω τωρα που γυριζει . Ετσι ρωτησα την Νικολ αν εχει να μου συστησει κατι καθως γνωριζει τα γουστα μου και την εμπιστευομαι . Παρα το οτι ζητησα ραντεβου σε πολυ συντομο χρονικο περιθωριο αλλα και σε αβολη για τα κοριτσια ωρα , τελικα καταληξαμε στην ELSA .
Ομορφο κοριτσι και καλλιγραμο (λιγα παραπανω κιλα) το οποιο μακιγιαρεται εντονα ενω εχει επεμβει και στα χειλη της για οσους τους ενδιαφερει αυτο . Θυληκοτητα και ναζι απλοχερα δωσμενα χωρις τουπε και ξυνιλες που τοσο απεχθανομαι .
Η διαθεση της στο σεξ ειναι υποδειγματικη , στην αρχη μονο ηταν λιγο μαζεμενη στα φιλια αλλα πολυ συντομα τα εδωσε ολα . Στηθος μικρο αλλα ευαισθητο και πληρως ανταποκρινομενο στα παιχνιδια της γλωσσας μου . Πιπα πολυ καλη και βαθεια με σωστη ενταση .
Εκει βεβαια που πραγματικα εντυπωσιαστηκα ηταν εχοντας την στα 4 και εν μεσω σκαμπιλιων στα κολωμερια της , της εβαλα δαχτυλο πισω ...........το γουσταρισε τοσο που με εφτιαξε και εμενα σε σημειο που παρολο που δεν το ειχα προγραμματισει πηγα να την παραβιασω αμεσα . Μου εκανε νοημα , πηρε το τζελ και εβαλε λιγο , και ναμαστε εντος χωρις να χασουμε ουτε δευτερολεπτο .
Ακολουθησε γερο σφυροκοπημα κατα την διαρκεια του οποιου διαπιστωσα οτι το κοριτσι μας γουσταρει το anal περσσοτερο απο οτι το κανονοκο πραγμα το οποιο μοπυ επιβεβαιωσε και η ιδια σε συζητηση μας αργοτερα . Αυτο απο μονο του σαν γεγονος εμενα με φτιαχνει οποτε το τελος δεν αργησε να ερθει με εμενα καθιδρο και εκεινη εμφανως ικανοποιημενη κρινοντας απο την εκφραση της .
Συνισταται στους λατρεις της πισω πορτας που δεν αρκουνται στο να περναν αυτοι μονο καλα και η παρτενερ τους να κανει αγγαρια αλλα γουσταρουν αμοιβαια ευχαριστηση και ηδονη .
Θα χαρω πολυ να την ξανασυναντησω υποψιασμενος τωρα για το τι με περιμενει και προετοιμασμενος για ακομη ποιο εντονες καταστασεις........

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.500
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, THV, piko και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού