Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Call-Girls 72275
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με τη Rony πριν ανέβει η τελευταία κριτική.

Θα είμαι σύντομος γιατί γενικά συμφωνώ με τις προηγούμενες κριτικές. Πρόσωπο με Ασιατικά χαρακτηριστικά αφού μας έρχετε από τα βάθη της Ρωσίας, αν και αυτό στις φωτογραφίες δεν φαίνεται. Σώμα όμως κατά τη γνώμη μου άψογο., γυμνασμένο, σφιχτό με κοιλίτσα πλάκα. Βυζάκι σχετικά μικρό αλλά ποίημα, αψηφά τη βαρύτητα λόγω νεότητας. Νινάκι επίσης καλοσχηματισμένο και καθαρό.

Αγγλικά μέτρια αλλά το παλεύει. Συμπεριφορά καλή με προσπάθεια να ευχαριστήσει... what can I do to make you happy ... Περιποιημένη, καθαρή και αρωματισμένη, γεγονός που εκτιμώ!

Δεν είναι μικρή αλλά δεν έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο και αυτό έχει την χάρη του. Όπως μου είπε κάνει δύο δουλειές στη χώρα της, μουσικός και μεσίτρια, για να ξεπληρώσει το στεγασικό δάνειο. Μάλλον από ότι φαίνεται δεν αποδίδουν αρκετά. Τι μας κάνουν οι Τράπεζες, από ανατολή σε δύση ...

Πέρασα καλά γιατί δημιούργησε ωραία GFE ατμόσφαιρα. Ωραία φιλιά, καλή συμμετοχή και ναι σε όλα. Έχει σκοπό να φύγεις ευχαριστημένος για να την ξαναπροτιμήσεις.

Θα την ξανασυναντούσα άνετα γιατί πέρασα καλά και μου άρεσε το γεγονός ότι δεν ήταν ψυχρή επαγγελματίας. Συστήνεται για το ωραίο σώμα, την καλή συμπεριφορά και την GFE ατμόσφαιρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεάρχης
168
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kamikaze73, andronikos3, GALLAS και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2021
Ναι μουσικος αριστουχα στο κλαρινο! χαχαχαχα Βεβαια και μεσιτρια δειχνει το ακινητο κι αν δεν κατσει απο εκει το χρημα δινει καμια τρυπα!χαχαχα
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1