Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση με την κοπέλα πριν από μια εβδομάδα περίπου. Στην ώρα της με ωραίο ντύσιμο και επιτέλους μια κοπέλα με γόβες. Την ρώτησα αν θέλει να κάνει μπάνιο και μου είπε ότι ήταν οκ. Ζήτησε νερό και μου έπιασε κουβέντα για ένα άσχετο θέμα. Κακή αρχή σκέφτηκα. Κάνω κίνηση και αρχίσαμε γλωσσόφιλα και χάδια στα όρθια. Άρχισαν να βγαίνουν τα ρούχα ένα ένα και καταλήξαμε στο κρεβάτι.
Προσωπάκι κουκλίστικο, 2,5αρι στήθος αλλά κιλάκια κυρίως στην περιφέρεια και στον κώλο. Για μένα το σώμα της ήταν οριακά οκ. Ίσως ένα τικ πάνω από όσο θα άντεχα. Λόγω προσώπου? Λόγω καύλας? Δεν ξέρω. Πάντως δεν έδωσα και πολύ σημασία.
Αρχίζει πίπα με λίγο χέρι και deep αλλά όχι κάτι το ουαου. Σειρά μου για περιποίηση και τρώω την πρώτη ξενέρα. Την βλέπω να ασχολείται για λίγο με το smart watch. Το προσπέρασα. Δέχτηκε δακτύλιασμα. Καπότα, ανέβηκε από πάνω ( χωρίς χρήση τζελ ) όπου άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή πιάνοντας τα αρχιδια μου. Γούσταρα τρελά με αποτέλεσμα μετά από λίγο να έρθει το τέλος. Πάω πρώτος για μπανακι, ξαπλώνω στο κρεβάτι και την περιμένω να έρθει και αυτή από το μπάνιο. Έρχεται, κάθεται, σταυρωνει τα χέρια και αρχίζει το social. Τα καταφέρνει. Αυτό που δεν μπόρεσε να καταφέρει ήταν να με καυλώσει. Εγώ να την φιλάω, να τη χαϊδεύω, να τη χουφτώνω και αυτή τίποτα. Καρυάτιδα. Χέρια σταυρωμένα και φιλιά με το ζόρι. Μόνο μπλα μπλα. Κάποια στιγμή ίσως να θυμήθηκε για πιο λόγο είχε έρθει και ξεκίνησε την πιπα. Αλλά ήταν αργά αφού τόση ώρα πάλευα μόνος μου. Είπα να γλύψω το ωραίο της αιδοίο μπας και .... αλλά άκρα του τάφου σιωπή. Έτσι και αλλιώς έμενε το πολύ ένα 10λεπτο. Συνεχίσαμε το social, ντύθηκε ( δεν έκανε μπάνιο ) πληρώθηκε και έφυγε. Από αυτή τη συνάντηση κρατάω το χαμογελώ όταν μπήκε και το ντύσιμο της. Από υπηρεσίες έχω περάσει και καλύτερα. Δεν ήμουν ο τύπος της ? Μπορεί. Ίσως.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 26, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.448
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Θέμης88, james034, alpula και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού