Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 5 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η ημερομηνία ειναι ενδεικτική πάει πάνω από εξάμηνο που εφαγά την φόλα με τις δύο κορασίδες.
Ορεξάτος λοιπόν και με διάθεση για duo μιλάω με το γραφείο μέσω Whatsup τους ζητάω την Μίσα μου λέει δεν είναι διαθέσιμή,καλώς της λέω έχεις να μου προτείνεις κάτι για Duo αλλά να υπάρχει χημεία μεταξύ των κοριτσιών ναι μου απαντάει ακριβώς το εξής "ΓΙΑ ΝΤΟΥΟ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΔΙΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΕΡΗ ΧΗΜΕΙΑ" την ρωτάω μεταξύ τους κάνουν παιχνίδι?
"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΕΣΙΒΙΑΚΟ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ" οκ αφου το λες εσυ παμε τις λέω κλείσε το διδυμο. Με ρωτάει για ποσο τις θέλετε συνήθως της ζητάνε για 2 ώρες της απάνταω μια καλά ειναι και ευτυχώς δηλαδή....
Έτσι λοιπον κλείστικε το ραντεβού και αναμένω να σκάσουν οι κορασίδες,ηρθαν τελικά με κάποια καθυστέρηση και αντικρίζω δύο κοπέλες και προσπαθώ να κόψω ότι ειναι αυτες από τις φωτογραφίες τελοσπάντων αυτες ήταν αλλά καμία σχέση.
Ξεκινάνε το μπάνιο μπαίνουν και οι δύο και εγώ που είχα κανει ήδη αναμενω, έρχονται και ξεκινάει η τραγωδία όλο χασκογελούσαν φιλια μεταξύ τους δίναν όπως δίνω εγω στην θεία μου παιχνίδι μεταξύ τους κανένα γενικά λεσβιακό δεν το είχαν με την καμία.
Πιπα πέρναν εναλάξ και οι δύο μαζί όχι περιμενε να τελειώσει η μια να αρχήσει η άλλη....ρε κοριτσία ορματε και οι δυο πάνω τι θα γίνει έτσι θα πάει....εκει που τους την είπα κάτι ψευτοκάναν άλλα τοσο αθλια που σχεδόν πήγε να πέσει.
Η ξενέρα και το ότι είχα πληρώσει 300 γιαυτο το φιασκο με έκανε να τελειώσω με το ζόρι ψιλογάμησα και τέλειωσα με χειρομαλάξεις.
Αργότερα έστειλα μήνυμα και στο γραφείο και τις λέω ρε αγάπη αυτες δεν το έχουν ναι μου λεει με ρωτηματικο...ναι τις λεω και καλο είναι να μην συστήνεται ειδικά μαζί γιατι η ολη φάση ήταν τραγική....Σας ζητώ συγνώμη μου λέει και τελειώνει εκει η κουβεντα.
Τι συγνώμη και πίπες ακόμα τα κλαίω ......

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 31, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
boeder
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
621
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού