Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 21 10
Call-Girls
98785
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με το γραφειο δεν εχω και την καλύτερη σχεση,αλλά δεν με ενδιαφερει κανενα γραφειο ουτε εχω σχεση με κανεναν.
Ο,τι βλεπω αυτο λεω.
Η κοπέλα ειναι πολύ αδυνατη με καλλίγραμο σωμα,παρα πολύ μαυρισμενη με ταν λαινς ,τατουαζ και ομορφο προσωπάκι με γατισιο(τυπου κουγια)βλεμμα.
Στηθος μικρο,κωλαρακι ικανοποιητικο,δεν ειναι σκινυ αλλα αδυνατη
Φιλικη και πρόσχαρη,χαμογελαστη,κανει πολύ καλή πίπα και εξαιρετικη περιπποιηση πιο κατω και εχει καλά στησιματα.Τελιωμα στομα που τα πηρε ολα αν και λιγο ζοριστηκε.
Για κατι φρεσκο μικρης ηλικίας ειναι μια χαρα,δεν μενεις αναυδος βεβαια όπως αναφερει ο προηγουμενος επ ουδενι.Ουτε μοντελέ ειναι ουτε κατι τρομερο.
Αλλά παιρνεις ενα φρεσκο δροσερο πιπίνι τυπου σερβιτορας σε καφε.
Ο,τι βλεπω αυτο λεω.
Η κοπέλα ειναι πολύ αδυνατη με καλλίγραμο σωμα,παρα πολύ μαυρισμενη με ταν λαινς ,τατουαζ και ομορφο προσωπάκι με γατισιο(τυπου κουγια)βλεμμα.
Στηθος μικρο,κωλαρακι ικανοποιητικο,δεν ειναι σκινυ αλλα αδυνατη
Φιλικη και πρόσχαρη,χαμογελαστη,κανει πολύ καλή πίπα και εξαιρετικη περιπποιηση πιο κατω και εχει καλά στησιματα.Τελιωμα στομα που τα πηρε ολα αν και λιγο ζοριστηκε.
Για κατι φρεσκο μικρης ηλικίας ειναι μια χαρα,δεν μενεις αναυδος βεβαια όπως αναφερει ο προηγουμενος επ ουδενι.Ουτε μοντελέ ειναι ουτε κατι τρομερο.
Αλλά παιρνεις ενα φρεσκο δροσερο πιπίνι τυπου σερβιτορας σε καφε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν