Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 7 10
Call-Girls
17334
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μολις πηρα την αδεια απο την δουλεια και ηθελα να χαλαρωσω και γενικα να μπει καλα το (καλοκαιρι μου) Στην αρχη εφαγα μεγαλο ακυρο απο γνωστο γραφειο γτ δεν σηκωνε το τηλ. Δεν ξερω γτ αλλα οκ αν δεν θελετε τα λεφτα μας να ειστε σιγουροι οτι ουτε εμεις θελουμε να σας τα δωσουμε, anyway. Λιγο χαλασμενος με τη φαση ειπα να δω τι παιζει με τα κοριτσια απο αυτο το γραφειο. Αλλα οι επιλογες πολυ λιγες. Η κοπελα με παροτρυνε για την Ηλεκτρα λεγοντας μου οτι δεν θα χασω. Και ετσι εγινε ποσο χαλια θα πηγαινε η μερα σκεφτηκα. Σε μιση ωρα η κοπελα ηταν στο δωματιο, η πρωτη εντυπωση ηταν πολυ καλη, ομορφη κοπελα δεν τη εκανα πανω απο 1.65. Λιγο η γνωριμια λιγο η πρωτες λεξεις και η κοπελα εβγαλε τα ρουχα της για να παει να κανει το μπανιο της. Ενα ωραιο σωμα με δυνατο στηθος για μενα οπως ακριβως μου αρεσει με μεγαλι ρωγα, το σωμα λιγο αχλαδωτο αλλα εμενα με εφτιαξε, γουστα ειναι αυτα. Γενικα για να μη πολυ κουραζω παιχτηκαν 2 γυροι ενω δεν αντεχα καν για δευτερο λογο εργασιας. αλλα οι κοπελα πηρε πρωτοβουλια και ξεκινησε λεγοντας μου να χαλαρωσω και να απολαυσω αυτη την ωρα. Οταν τελειωσα και την δευτερη φορα μου εκανε και πλακα οτι και καλα δεν αντεχα. Γενικα το σεξ το κατεχει και περνας καλα. Η πισω θεα της σε τελειωνει τσακ μπαμ.
Γενικα ομορφη παρουσια ωραιο σωμα πολυ καλη στο σοσιαλ μιλαει καλα ελληνικα παιχτηκαν 2 γυροι οπου και της 2 φορες τελειωσα μεσα της( στενο μουνακι) μπορω να πω. Εκανε μπανιο με το που ηρθε και εφυγε και αναμεσα στους γυρους. Το μονο μειον οτι δεν φιλαει λογο covid οπως ειπε, που απο την μια εχει και ενα δικιο ρε παιδια. Καντε λιγο υπομονη ολοι. Αν θα την ξανα εβλεπα ειναι ναι , αλλα εβαλε ισως γτ οπως ολοι μας θελουμε να δοκιμαζουμε κατι καινουργιο.Αυτα τα λιγα απο εμενα παιδες. Καλη συνεχεια και καλα γαμησια.
Γενικα ομορφη παρουσια ωραιο σωμα πολυ καλη στο σοσιαλ μιλαει καλα ελληνικα παιχτηκαν 2 γυροι οπου και της 2 φορες τελειωσα μεσα της( στενο μουνακι) μπορω να πω. Εκανε μπανιο με το που ηρθε και εφυγε και αναμεσα στους γυρους. Το μονο μειον οτι δεν φιλαει λογο covid οπως ειπε, που απο την μια εχει και ενα δικιο ρε παιδια. Καντε λιγο υπομονη ολοι. Αν θα την ξανα εβλεπα ειναι ναι , αλλα εβαλε ισως γτ οπως ολοι μας θελουμε να δοκιμαζουμε κατι καινουργιο.Αυτα τα λιγα απο εμενα παιδες. Καλη συνεχεια και καλα γαμησια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών