Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Δεν υπαρχει μεγαλυτερος μυθος παραπληροφορηση εδω μεσα απ το τριπτυχο "γεματουλα , μπαμπατσικη , ζουμερη" . Ειδικα αυτο το ζουμερη στον λαιμο μου καθεται , καταλαβαινω την κοπελα να κανει το μαρκετινγκ της οπως μπορει , αλλα απ τους αλλους που κραζετε δεξια και αριστερα για τους πιο ασχετους λογους (εχει τουπε η μια , αργει να απαντησει η αλλη , αλβανιδα αντι για ελληνιδα η τριτη) πραγματικα θεωρω οτι ειστε αν οχι παχυδερμα με μια δοση ανοιας , το λιγοτερο μπετατζηδες της σειρας.

Ημουν ατυχος και την συναντησα πριν φτιαχτει το προφιλ κριτικων και στο νημα της δεν ειχαν ανεβει αναλογες κριτικες του Fantom και του roughfucker , που αν τις ειχα δει δεν θα το σκεφτομουν καν. Η κοπελα ειναι χοντρουλα αν θα ηθελα να ειμαι ευγενικος , χοντρη με πατουσες-γαμπες σαν του Φροντο μετα απο τρεκινγκ στην Γκοργκοροθ αν θα ηθελα να ειμαι κακιασμενος.
Βαζω οτι μοιαζει σωματικα , επειδη στο προσωπο ουτε καν , με Angela White απ το trift shop (δλδ με εξτρα 10+κιλα ανετα απ τα 55-58 που ειναι η Αυστραλεζα θεαρα).
Ειναι αποκλειστικα για ειδικα γουστα , προσπαθει να το ξεκαθαρισει και η ιδια με οσα λεει (χωρις να πει ανοιχτα οτι παιδια ειμαι προς το χοντρη οχι προς το εχω μερικα εξτρα κιλα )οσο μπορει στο νημα της , αλλα να ξεκαθαρισουμε κατι.

Οταν πληρωνουμε για εσκορτ δεν θα επρεπε τα στανταρ μας να ειναι επουδενι το ιδιο με το γενικο μας γουστο. Δηλαδη εγω προσωπικα με την Αντζελα αμα ειχα πιει 2-3 ποτα και ειχα χαλαρωσει, ειχα να γαμησω τοσο οσο , τα λεγαμε πολυ ωραια και υπηρχε μια ερωτικη ατμοσφαιρα , ισως και να εκανα κατι μαζι της. Αλλα να πληρωσω 130; Για κανενα απολυτως λογο.
Ειναι υπερ κομπλε μια κοπελα να εχει συγκεκριμενο κοινο που την βρισκει με το σωματοτυπο της αποκλειστικα , αλλα ας το ξερουμε απο πριν. Δεν ειναι κακια να πουμε οτι ειναι χοντρουλα και να μην μασαμε τα λογια μας για να το παιξουμε καλοι.

Οσον αφορα τον αγωνα κλεινοντας να πω τα εξης: Η κοπελια μπαινει μεσα οπως ειπε ο Fantom φουριοζα και ηταν στο μπανιο μεσα σε 3 δευτερολεπτα. Εχω σταματησει αρκετα ραντεβου πανω στην μαχη αν με ξενερωσει η αλλη , δεν εχω στειλει ομως αδιαβαστη κοπελα απ την αρχη επειδη δεν μου κανει , δεν εχει τυχει κιολας να υπαρχει τεραστια αποκλιση απ τα γουστα μου , ε στην συγκεκριμενη αν μου αφηνε ενα περιθωριο και αν ειχα καμια καβατζα σχετικα ευκολη για μετα (που δεν ειχα δυστυχως) θα της ελεγα να το αφησουμε. Μετα μου εβγαλε τα (φοβερα) βυζομπαλα στην φορα και σκεφτηκα οτι δεν προλαβαινω να βρω αλλη τωρα παμε να δουμε τι θα βγει , λογαριαζα χωρις το καυλι μου ομως.

Μου χιμηξε λιγο ατσαλα για φορπλεη , η πουτσα κατω στον απολυτο υπνο , μετα μου πηρε ενα καλο φιλοτιμο τσιμπουκι στο πληρως μελατο καυλι μου στα μπρουμυτα(για να κρυβει οσο μπορει κοιλια). Περασε κανα 20λεπτο εκει μπουκωμενη για να καταφερω να αποκτησω μια τυπικη στηση . Βαζω καποτα και της λεω να κατσει στα 4 , μου λεει οτι να ξεκινησουμε πρωτα μισιονερι γιατι τον εχω χιουτζ , ξαπλωνει και με συνοπτικες διαδικασιες το καυλι μου επεσε παλι για βαθυ υπνο. Ουτε που μπηκα στην διαδικασια να το προσπαθησω παλι , ηξερα οτι δεν ειχε νοημα. Η κοπελα δεν μου αρεσε και οσο και να το προσπαθουσα δεν θα αλλαζε κατι.
Την πληρωσα , εκανα μπανιο , εφυγα και την αφησα να αραξει στο δωματιο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
5.211
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TheTester, Nipper, Ικτίνος και 37 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2021
οι φωτος εδω κανουν ΚΑΡΑΜΠΑΜ οτι ειναι φωτοσοπαρισμενες.
οταν ομως σου στελνει στο βιμπερ, μπορεις να καταλαβεις το πως ειναι... καπως πιο πραγματικα.
ιδιως απο μεση και κατω + ποδια.
κριμα που δεν το καλυπτει με τις υπηρεσιες της αυτο το "μειον", δηλαδη το αλλο βλεπεις και αλλο σου ερχεται, για να υπαρξει μια σχετικη ισορροπια ας πουμε.
review reaction 1 petergsp
28 Αυγούστου, 2021
To Like πάει στον τίτλο (κυρίως) λόγω συνδυασμού Αντζελάρας Γουάϊτ και θριφτ στορ!Είσαι γίγαντας!!!
Υ.Γ. Έχω ακούσει μπόλικα ποντ-καστ πορνοστάρ και η Άντζελα Γουάϊτ είναι επιπέδου Τζένα Τζέϊμσον,ομολογουμένο και από τον Ρόκκο Σιφρέντι!
28 Αυγούστου, 2021
η αληθεια ειναι οτι στις φωτογραφιες και τα βιντεο φαινεται οτι απλα εχει καποια πιασιματα που προσωπικα μου αρεσουν,αλλα εισαι ο τριτος που λεει οτι ειναι κατι παραπανω απο πιασιματα. οποτε κατι παιζει εδω και τα 130 ειναι πολλα για κασκαντεριλικια. ωραιος!
28 Αυγούστου, 2021
Γενικά το κακό έχει παραγίνει, χοντρές, ασχημες, μεγάλες σε ηλικία που περνιονται για escort, μάλλον επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση μας περνάν για κορόιδα....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4