Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 4 10
Call-Girls
18395
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η αναφορά του προηγουμενου φιλου-εντελώς αναξιόπιστου κριτικου-για μεγάλο κώλο σε συνδυασμο με το πολύ ωραίο πρόσωπο μεκανε να την βαλω στο ματι την κοπέλα.
Δυστυχως η κοπέλα δεν εχει μεγάλο κωλο,αλλά τεραστιο!!,ειναι πολύ ψηλη ασπρο δερμα καλο προσωπο αλλά κωλο ανοιχτο μπαμπατσικο τεραστιο που δεν δενει με το υπολοιπο σωμα
Ακομα και για τους λατρεις των μεγαλων οπισθιων ειναι αντιαισθητικός.
Προσπαθούσε να με πεισει οτι ειναι αυτη στις φωτο,της ειπα Ναι και γω ειμαι ο Τομ Κρουζ στο Τοπ Γκαν πανω στη μηχανη
Μοιαζει βεβαια,αλλά με μεγαλες πινελιες που αλλοιώνουν την πραγματικοτητας.Τον μουναρο των φωτο παντως δεν θα τον δειτε.
Στα υπόλοιπα οντας ξενερωμενος δεν θυμαμαι και πολλά,κανει μια καλη πίπα,ειναι σχετικά πρόθυμη αλλα και ελαφρως απόμακρη και κρυα.
Δεν μπορούσα αλλωστε να συνηθισω στη θεα τοσο μεγαλου κωλου και εξαρχης πήρα στραβα το ραντεβου.
Δυστυχως η κοπέλα δεν εχει μεγάλο κωλο,αλλά τεραστιο!!,ειναι πολύ ψηλη ασπρο δερμα καλο προσωπο αλλά κωλο ανοιχτο μπαμπατσικο τεραστιο που δεν δενει με το υπολοιπο σωμα
Ακομα και για τους λατρεις των μεγαλων οπισθιων ειναι αντιαισθητικός.
Προσπαθούσε να με πεισει οτι ειναι αυτη στις φωτο,της ειπα Ναι και γω ειμαι ο Τομ Κρουζ στο Τοπ Γκαν πανω στη μηχανη
Μοιαζει βεβαια,αλλά με μεγαλες πινελιες που αλλοιώνουν την πραγματικοτητας.Τον μουναρο των φωτο παντως δεν θα τον δειτε.
Στα υπόλοιπα οντας ξενερωμενος δεν θυμαμαι και πολλά,κανει μια καλη πίπα,ειναι σχετικά πρόθυμη αλλα και ελαφρως απόμακρη και κρυα.
Δεν μπορούσα αλλωστε να συνηθισω στη θεα τοσο μεγαλου κωλου και εξαρχης πήρα στραβα το ραντεβου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
https://www.youtube.com/watch?v=kUsFWO08CO0
έχουμε εμπλακεί και δεν το θυμάμαι?
Διαβάζοντας όμως τη κριτική σου άλλαξα γνώμη και με έσωσες από μια σίγουρα αποτυχημένη επίσκεψη.
Αυτό με τις φωτογραφίες παραείναι ...
Thanks !!!