Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 4 10
Call-Girls
11931
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Με τέτοιο φυλλο δε χάνεις απλά!
Αν και κουρασμένη ήταν πολυ καυτή κ πανεμορφη για τα γουστα μου. Παθιασμένο σεξ σε πολλες στάσεις, πιπα ωραία, όχι απ'τις καλυτερες αλλά οκ. Κραυγές πολλεσ ειδικά όταν την επαιρνα ιεραποστολικο στην καρέκλα σίγουρα μας πηραν γραμμή.
Αν δεν έκανε δα και 2-3 φαουλακια θα ήταν για repeat πριν φυγει.
Μου είπε no σε γλυφοκωλι για τα μικρόβια κτλ, αρνήθηκε μπανάκι μαζί στο ημίχρονο λέγοντας ευγενικά ότι προτιμάει μόνη, είχε αναψει τσιγάρο όταν βγήκα απτο ντουζ τη δευτερη φορά όχι ότι με χαλάει αλλά είχε μεινει λιγότερο απο μισάωρο και παραταση δεν γινόταν είχε άλλο ραντεβού μετά. Παρ ολα αυτα μετα απο λιγο social δευτερος γυρος επίσης δυνατός τελείωσα στα 4 στο αγαπημένο μου σημείο πανω στο κωλαράκι της.
Μου εκανε στο τέλος και κοπλιμέντο για τον μήτσο ότι της άρεσε και την έκανα να τελειωσει. Νακιμου φοβερό επίσης δεν το χορταίνεις, σε κάποια φάση που το χαιδεψα ήταν όντως wet ?
Αξίζει δοκιμη και σε επόμενο τουρ αν την πετυχω why not again...
Σε λίγες μέρες φευγει προς ενημέρωση.
Vives??
Αν και κουρασμένη ήταν πολυ καυτή κ πανεμορφη για τα γουστα μου. Παθιασμένο σεξ σε πολλες στάσεις, πιπα ωραία, όχι απ'τις καλυτερες αλλά οκ. Κραυγές πολλεσ ειδικά όταν την επαιρνα ιεραποστολικο στην καρέκλα σίγουρα μας πηραν γραμμή.
Αν δεν έκανε δα και 2-3 φαουλακια θα ήταν για repeat πριν φυγει.
Μου είπε no σε γλυφοκωλι για τα μικρόβια κτλ, αρνήθηκε μπανάκι μαζί στο ημίχρονο λέγοντας ευγενικά ότι προτιμάει μόνη, είχε αναψει τσιγάρο όταν βγήκα απτο ντουζ τη δευτερη φορά όχι ότι με χαλάει αλλά είχε μεινει λιγότερο απο μισάωρο και παραταση δεν γινόταν είχε άλλο ραντεβού μετά. Παρ ολα αυτα μετα απο λιγο social δευτερος γυρος επίσης δυνατός τελείωσα στα 4 στο αγαπημένο μου σημείο πανω στο κωλαράκι της.
Μου εκανε στο τέλος και κοπλιμέντο για τον μήτσο ότι της άρεσε και την έκανα να τελειωσει. Νακιμου φοβερό επίσης δεν το χορταίνεις, σε κάποια φάση που το χαιδεψα ήταν όντως wet ?
Αξίζει δοκιμη και σε επόμενο τουρ αν την πετυχω why not again...
Σε λίγες μέρες φευγει προς ενημέρωση.
Vives??
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2021
Διευκρινήση γλυφοκωλι να της κανεις δεν αφήνει εννοώ.
AcesHigh
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1