Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 11 10
Call-Girls
26014
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βλέποντας τις εντυπωσιακές φωτό του γραφείου αλλά και διαβάζοντας τις εμπειρίες απο μέλη που βρέθηκαν μαζί της με έπεισαν να την συναντήσω. Δεν θα μακρηγορήσω όσον αφορά την εμφάνιση της, ψηλή περίπου 1.80, εντυπωσιακή λεπτή σιλουέτα, ηλικία 40 με 42 θα την έκανα. Όπως προαναφέρθηκε μέτριο πρόσωπο, η φωτο του γραφείου με την μαύρη ζακέτα και το εσώρουχο είναι αντιπροσωπευτική. Πολυ ωραίο και κομψό φόρεμα που έδινε έμφαση στις ωραίες γάμπες της που ήταν για πολύ γλύψιμο. Ανεβήκαμε μαζί με το ασανσέρ και από εκεί κατάλαβα ότι θα γαμιόμασταν σαν σκυλιά. Με πλησιάζει φιλί με γλώσσα όσο δεν πάει άλλο, σταματάω το ασανσέρ, Φυσικά Χούφτωμα το κωλαράκι της και το αιδοίο της και αυτή να γουστάρει, να της έβγαζα το στρίνγκακι θα ήταν too much... Αφού φτάσαμε στο δωμάτιο ήπιαμε λίγο κρασί και τα βγάζει όλα , γαμάτο σώμα λεπτό με καταπληκτικό ποπό 4αρια φτιαχτα βυζιά με πολυ καλή υφή και ρόγα κάγκελο να γλύφω σαν τρελός. Πίπα ; τον κατάπιε όλον, στήσιμο στα τέσσερα και η μιλφάρα να δίνει έντονο ρυθμό κάποια στιγμή ο ιδρώτας μου έβρεχε την κωλάρα της... Στήσιμο στο παράθυρο να την γλύφω και πάλι πήδημα χωρίς σταματημό. Λες και είχε Ντουρασελ να μην κουράζεται και να φωνάζει δεν ξέρω αν ήταν φέικ τα φωναχτά αλλά γουσταρα και εγώ το πήδημα που της έκανα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί