Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 63 10
Call-Girls 159664
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ρίτα δηλώνει 27 ετών όμως δείχνει 30αρα εξαιτίας του όμορφου αλλά κουρασμένου της προσώπου. Όπως έγραψαν κι άλλοι πρωτύτερα, απουσιάζει η λάμψη που έχουν οι φωτογραφίες.

Το σώμα της αποζημιώνει και απογειώνει αν εξαιρέσει κανείς το εντελώς κακοφτιαγμένο στήθος! Τι κρίμα! Έχει χαλάσει όλη αυτήν την αρμονία του υπέροχου κορμιού της κι επιπλέον δεν της ταιριάζει ούτε στο χαρακτήρα. Στενοχωρήθηκα πολύ που το είδα αλλά δεν της το έδειξα φυσικά.

Μόλις μπήκε στο διαμέρισμα με το RED BULL στο χέρι παρόλο που δεν έσκυψε να με φιλήσει, έσπευσε να μου πει το αληθινό της όνομα με αυτοπεποίθηση και περηφάνια;! Σαν να ήθελε να συστηθεί ως αληθινή γυναίκα με πραγματική ζωή κι όχι ως άψυχος και ψυχρός ΡΟΛΟΣ. Το εκτίμησα ΠΟΛΥ! Με κέρδισε αμέσως.

Κι έτσι συνεχίστηκε η βραδιά. Μια συνεχή προσπάθεια να «συνδεθεί» μαζί μου ως άνθρωπος, ως κανονική γυναίκα κι όχι ως πλαστική κούκλα.

Δεν κάθισε ούτε 2 λεπτά στον καναπέ του σαλονιού και ζήτησε να πάει στο μπάνιο. Πήγα κι εγώ μαζί της μια κι ήθελα ένα γρήγορο φρεσκάρισμα. Εκεί με ρώτησε τι δουλειά κάνω αν είμαι παντρεμένος κι αν έχω παιδιά. Μου ανοίχτηκε αβίαστα και μου είπε τα προσωπικά της. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα τα πει η ίδια σε όποιον επιλέξει. Χορεύει 16 χρόνια, άρα από μικρό κορίτσι. Στο σπίτι της στην Μόσχα έχει ένα στύλο για προπόνηση.
Στο σαλόνι που πήγαμε την ρώτησα αν της αρέσει η αγκαλιά … και η αγκαλιά και τα φιλιά απάντησε. Πράγματι ήταν ΠΟΛΥ θερμή και στα δυο! Στην κρεβατοκάμαρα μου πρόσφερε μια πολύ καλή κι αισθησιακή πίπα. Όταν σκλήρυνε αρκετά τον πήγαινε τέρμα χωρίς χέρια, αλλά δεν την ζόρισα για deep throat.

Η σφιχτή αγκαλιά και τα φιλιά μας ήταν παθιασμένα όπως ενός ερωτευμένου ανδρόγυνου. Ξαφνιάστηκε κι εγώ κι εκείνη με όλο αυτό!

Εξίσου πολύ απόλαυσε και το γλυφομούνι. Ένιωθα με το μάγουλό μου τους μικρούς σπασμούς της ήβης της (δεν έφθασε σε κάποιον έντονο οργασμό), καθώς έπαιζα με το G spot της ενώ παράλληλα έγλυφα την κλειτορίδα της. Όταν έβγαλα το δάχτυλο από το μουνί της και το έβαλα προσεκτικά στην κωλοτρυπίδα της, κατάφερα ένα χαλαρό μέσα-έξω όμως όταν το πήγα λίγο πιο βαθιά με σταμάτησε λέγοντας πως δεν κάνει anal. Στην ερώτηση αν δεν κάνει σήμερα δεν μου απάντησε. Κάποια ζημιά έκανε ο προηγούμενος μου φαίνεται και την πλήρωσα εγώ glasses:

Με αποζημίωσε όμως μ’ ένα εξαιρετικό doggy στα 4 … έχει ΑΠΙΘΑΝΟ κώλο, όμορφο, καλλίγραμμο, μαλακό χωρίς ίχνος λίπους. Ο πούτσος μου ενώ στην αρχή ήταν σε μέτρια στύση, μετά ατσάλωσε, εκείνη με τραβούσε να τον χώσω πιο δυνατά, με έσπρωχνε, εγώ τραβήχτηκα 2-3 φορές μην χύσω. Μετά την γύρισα στο missionary γνωρίζοντας ότι θα αρέσει και στους δυο μας ακόμη περισσότερο. Πράγματι, θερμά φιλιά, βλέμματα όλο χαρά και λαγνεία, σκληρή διείσδυση, με αγκάλιαζε με τα πόδια της, με χτύπαγε ελαφρώς με την λεκάνη της για πιο βαθιά, κάποια στιγμή αφού μου το ζητούσε, είπα κι εγώ να τον καρφώσω τέρμα μέσα, είχε λίγο ακόμη, το ένιωσα να ανοίγει τελείως, υπέροχη αίσθηση, τραντάχτηκε. Σε πόνεσα; Λίγο εδώ πάνω μου λέει είναι μακρύς κι έδειξε κάτω από τον αφαλό της. Άλλη μια που μου το λέει το τελευταίο διάστημα. Λέγε λέγε θα με κάνουν να το πιστέψω στο τέλος αχαχαα Τι «πουτάνες» που είναι Χαμόγελο με γλώσσα

Τελείωσα με σπασμούς σε αυτήν την στάση σε πλήρη αγκαλιά μαζί της (στήθος, ήβη και τα πόδια της στην μέση μου). Μιλάμε για τρελή ηδονή, ξεπούτσιασμα!

Μετά κι ενώ ο χρόνος είχε σχεδόν τελειώσει δεν έλεγε να φύγει, έγραψε τον ταξιτζή στο απαυτό της κι άρχισε μόνη της να μου ανοίγεται περισσότερο για την ζωή της …

Είναι μια πολύ θερμή γυναίκα, προτιμά το GFE και δεν της αρέσουν οι «Bad Guys» , της άρεσα πολύ είπε γιατί είμαι ρομαντικός και «πολύ καλός».

Πάντως όταν έφυγε δεν πρότεινε όπως άλλες να ξαναβρεθούμε.

Ήταν αληθινή αλλά λίγο «εγωίστρια» όπως την έκοψα ή πολύ καλή συνοδός;

Τα συμπεράσματα δικά σας … εξαιρετικό μίγμα GFE συμπεριφοράς και PSE δράσης Ματάκι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
2.445
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, pepis, gpd και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2021
Μην τις ερωτευεστε παιδια. Ξερουν να ψυχολογουν τον καθενα και να του δινουν οτι αυτος θελει..
review reaction 1 hornyasfuck
23 Αυγούστου, 2021
Πόσα παιδιά έχει με τον τσομπάνη σού είπε;
23 Αυγούστου, 2021
2, ένα με τον πρώτο και ένα με τον δεύτερο ... τσοπάνη.
review reaction 3 review reaction 1 bigmountain89, hornyasfuck, srek7
23 Αυγούστου, 2021
@Annapurna

Τους άντρες της , τους γνώρισε στην δουλειά???
review reaction 3 bigmountain89
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4