Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 91 10
Call-Girls 213402
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
για μας τους 40-ρήδες οι νεότερες γυναίκες καλύπτουν την ματαιοδοξία της ηλικίας μας με μια
φρεσκάδα. τοκ τοκ λοιπόν και μπαίνει η Λωρένα. Πανέμορφη, γλυκιά κοπέλα με τέλειες αναλογίες για τα γούστα μου: μου αρέσουν οι μελαχρινές, πετίτ, με θηλυκό σώμα και καμπύλες εκεί που πρέπει. Οι φωτογραφίες την αδικούν λίγο, είναι ομορφότερη δια ζώσης και πιο θερμή. Είναι ευδιάθετη και ένιωσα πολύ οικεία μαζί της από το πρώτο πεντάλεπτο. Είχε έρθει μπανιαρισμένη και έτσι εκεί που πιάσαμε αναγνωριστική κουβεντούλα ξεκίνησε το χαμούρεμα.
Eίχα κλείσει μιάμιση ώρα, σουίτα με υδρομασάζ στον Πρίαμο Μεταμόρφωσης (θα γράψω σχετική κριτική σύντομα). Είχα φέρει τα φρουτάκια μου, χυμό και κρασάκι, μουσική γενικά το επιμελήθηκα καθώς δεν έχω τόσο συχνά αυτή τη δυνατότητα και μου αρέσει φτιάχνω μια κατάσταση για τη φάση.
Στα του αγώνα κινηθήκαμε πιο πολύ σε gfe και στο δεύτερο γύρο ανεβάσαμε στροφές αρκετά. Στο ενδιάμεσο έπεσε ωραιότατο μπαλαμουτιασμα και γλυψίματα στο υδρομασάζ και έπειτα συνεχίσαμε στο κρεβάτι. Ο σωματούπος της Λωρένας άψογος. Το ύψος σε προδιαθέτει με ευκολία σε διάφορα ακροβατικά, γενικά το πήγαμε χαλαρά αλλά δώσαμε ένταση εκεί που έπρεπε και όταν έπρεπε. Κάποιες στάσεις δεν της αρέσουν πολύ και δεν κάνει CIM αλλά δεν με πείραξε καθόλου αυτό. Η πρώτη κατάθεση έγινε στο λάστιχο και η δεύτερη στα καταπληκτικά βυζιά της. Άριστη πίπα ρουμάνικης σχολής. Χρησιμοποίησε τζελ, όχι πολύ και η αίσθηση στο γουνάκι της ήταν πολύ ωραία. Αγγλικά κατέχει αρκετά καλά και έτσι η επικοινωνία ήταν εύκολη και ευχάριστη. Την είχα κοζάρει στο πρώτο τουρ της τον Μάρτιο αλλά λόγω κορωνοπιπας εκείνο το διάστημα απείχα από το σπορ, χαίρομαι που την πρόλαβα στην τελευταία της μέρα και ίσως την ξαναδώ όταν μας ξανάρθει.
Καλά να περνάτε, με τις υγείες σας!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Katz
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
3.425
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, THV, mad_max και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού