Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 17 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συγνώμη σαν "νέος" δεν μπορώ να βαθμολογήσω παραπάνω.
Πρόσωπο, σώμα, ύψος, βάρος, ευλυγισία, κλπ ήταν πολύ κοντά στο άψογο. (για τα γούστα μου)

Δεν ξέρω εάν σας έχει τύχει, να μπείτε σε κανένα μαγαζί στην Bond Street ή στην Via Montenapoleone, ή Avenue Montaigne και μέσα να σας αιχμαλωτίσει το βλέμμα μια αεράτη κοπέλα να ψωνίζει αδιαφορώντας γύρω τις και στάματα ο χρόνος.... Αυτό ακριβός, (Αυτό ονομάζεται ο έρωτας του γεροξεκούτη) Δεν είναι πιτσιρίκα δεν είναι ομως και μεγάλη, όπως πρέπει είναι (Επαναλαμβάνω γούστα είναι).

Συνολικά πρέπει βρεθήκαμε 3 φορές.
Όλες οι συναντήσεις στο ίδιο υψηλό επίπεδο αφού η κοπέλα σε έχει κερδίσει. Τι να κάνει άλλο; εμένα σαν γεροξεκούτη με αποτρέλανε.
Στο πρώτο ραντεβού, τα δυο τατού (ένα στο χέρι και ένα στο πόδι) λίγο με χάλασαν αλλά μετά όλες τις συναντήσεις ούτε που τα θυμάμαι.

Στα του κρεβατιού (ο λόγος που λέει, νομίζω δεν έμεινε σημείο στο σπίτι που δεν συνουσιαστήκαμε) προσαρμόζεται σε όρεξης, ταχύτητες, έχει μια διακριτική τσαχπινιά - ταμπεραμέντο - μπρίο θα έλεγα.
Στο κεφάλαιο σεξ υποκατηγορία πίπα, αρκετά καλή, με dt, (μου έκανε εντύπωση που διάβασα αεροπίπα) και σχολαστική ενασχόληση με τα καλαμπαλίκια.
Δεν χρησιμοποιήθηκε τζελ ποτέ.
Πλήρη αναρρόφηση προτείνεις, μέχρι την τελείται σταγόνα.
Πεντακάθαρη.

Σοσιαλ πολύ καλό, από τις ελάχιστες που μπορείς να πιάσεις κουβέντα σχεδόν για τα πάντα. (Σχεδόν γράφω , δεν είναι επιπέδου επιλύσεις Κυπριακού ζητήματος). Για Κίνα που έχει επισκεφτεί, αρκετά καλές γνώσεις με κάποιες έλλειψης άλλα λογικό είναι

Είναι από τις ελάχιστες φορές που έχω πάρει την ίδια κοπέλα τόσες φορές, αν είχα καιρό θα ξεκινούσα και το rent a girl, παρακλάδι του αγοραίου σεξ.

Εμένα τουλάχιστον με ικανοποίησαν αυτές οι πολύωρες συναντήσεις, το πακέτο είχε τα πάντα.
Για την συγκεκριμένη σε αρκετά σημεία συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, αλλά η κοπέλα κατά την άποψη μου άνετα θα μπορούσε να φτάσει στο επίπεδο courtesan.

Θέρμη παράκληση να προστεθούν στην επιλογή `ώρες συναντήσεις` 8 και 10 ωρών, ή να επιλέγουμε εμείς.
Στην προκειμένη περίπτωση ξεκινήσαμε με 5 ώρες και τερματίσαμε στο 8ωρο (επιπλέον 3 ώρες, φυσικά με το κατάλληλο κόστος - ποιος μετράει το κόστος μπροστά σε τέτοιες κοπέλες; -)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 17, 2021
Διάρκεια
5 ώρες
Κόστος
700€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
86
Πόντοι:
17.356
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, doc_lin, Katz και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2021
Ρε φίλε Καμικάζε εγώ στην Bond Street όλο Κινέζους και Άραβες βλέπω ...
Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, JOHN-PLAYER-SPECIAL, srek7 και 1 ακόμα μέλος
21 Αυγούστου, 2021
Μιλάμε για '90 έχουμε και κάποια ηλικία.... Γιατί έβλεπες Αγγλίδα;;;
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2