Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 60 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Tη Veronika την επέλεξα μετά από προτροπή του γραφείου. Πράγματι η κοπέλα έφτασε στην ώρα της με κομψό ντυσιμο, χαμογελαστή και ευδιαθετη. Χαρμα όφθαλμών, το κορίτσι που θα κυκλοφορήσεις με χαρά σε μια νυχτερινη έξοδο.

Στην εμφάνιση ότι βλέπετε στις φωτό. Ωραίο προσωπο , πολύ ωραίο κορμί, μαυρισμενο απαλό δερμα.

Στο social η κοπέλα μιλάει καλά αγγλικά και είναι αρκετα επικοινωνιακή, κάνοντας μια ευχάριστη παρέα. Δήλωσε 28 ετών,κομμώτρια από την Αγ.Πετρούπολη πράγμα που με εξέπληξε δίοτι είχα την εντύπωση ότι ήταν full time εσκορτ. Εχει ταξιδέψει αρκετά και έχει μαζέψει αρκετά χιλιόμετρα στη δουλειά. Προσεχει αρκετα τον εαυτό της και γυμναζετε αρκετά.

Στον αγώνα η κοπέλα μου βγήκε πολύ GFE . Πολύ αγαπούλα, όλα με το μαλακό, δεν θέλει αγριάδα. Φιλιά δίνει με γλώσσα απλώχερα αν και έχω γευτεί και καλύτερα. Γαργαλιέτε στον λαιμό και στην κοιλιά αλλα όχι παρακάτω όπου ΄δέχεται περιποίηση, υγραίνεται ιδιαιτερα και δείχνει να το απόλαμβάνει. Δεν δοκίμασα δάκτυλο .Πίπα καταπληκτική της κλασσίκης ρωσικής σχολής θα ικανοπιήση και τον πιο απαιτητικό. Στο γαμίσι τα πράγματα μας βγήκαν πάλι σαν να είμασταν ερωτευμενο ζευγαράκι που το κάνει για πρώτη φόρα. Αυτά που γράφει ο Annapurna για την εμπειρία του με την jessica, κάτι τέτοιο ένα πράγμα. Η κοπέλα θέλει σιγά αν είστε άνω του μέσου όρου σε μέγεθος, καθώς είναι αρκετά στενή!!!!!!!! Ηταν και αρχή του τουρ 'αλλωστε. Σε κάθε περίπτωση όταν ανέβαζα ρυθμούς ήταν φανερό ότι η κοπέλα ζόρίζοταν και δεν έδειχνε να έχει αντωχές σε σφυροκόπημα. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όμως το απολαμβάνει ιδιαιτερα΄. Kόλος δουλεμένος αλλά δεν είχε νόημα να ασχοληθώ. Παίχτηκε ένασ καλός και μακρύς γύρος με πολύ καλο CIM.

Συνοψίζοντας η Veronika είναι ένα όμορφο και πολυ στυλάτο GFE escort, που πάντα θα ήθελες για μια νυχτερινή έξοδο΄ή για να εντυπωσίασεις τους φίλους σου. Είναι ευχάριστη και επικοινωνιακή αλλά διατεθημένη να κινηθεί σε GFE ρυθμούς. ¨Οσοι θέλουν αγριάδα ασ κοιτάξουν αλλού . Θα παραμήνει στην Αθήνα μέχρι το τέλος του μήνα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 16, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.951
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, George_1969, roughfucker και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2021
Εξαιρετική επιλογή.
Εύγε !!!
Καπέλο
review reaction 1 srek7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1