Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 32 10
Call-Girls 63139
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
τηλ μεσημεράκι στο γραφείο και έκλεισα την μικρά.
έφτασε στην ώρα της, μελαχρινάκι , μπουστάκι μαύρο και φουστίτσα κοντή. πρόσωπο οκ δεν την λες και θεά , ένα μελαχρινό κορίτσι.
Χαμογελαστή πέρασε μέσα , έδωσε φιλάκι και το κλασσικό little english.
δεν έμαθα ρώσικα, Αγγλικά και γαλλικά θέλανε τα γονιά , που να ήξεραν τότες για τις ερωτικές συναλλαγές μου με το πρώην σοβιετικό μπλοκ.
Ζήτησε ουισκάκι και κόκα κόλα, να τα μας η μπεμπέκα μεσημεριάτικα. καφεδιά έπινα ακόμη εγώ, περάσαμε στον καναπέ, πρέπει να τον αλλάξω και αυτόν , όπως έκανα και στο στρώμα, μα πόσοι κώλοι έχουν καθίσει και δω όλα αυτά τα χρόνια.
Ψιλοκουβέντα από που είσαι κτλ. από το Σότσι και ετούτη, πρέπει να έχει έρθει λεωφορείο από κει , θα τελείωσαν τα χρήματα από τους χειμερινούς ολυμπιακούς μάλλον.
Ζήτησε να περάσει για ντουζ, επέστρεψε με τα εσώρουχα της, κορμάκι καλό , μετρίου αναστήματος, μπογιές- πλαστικούρες γιοκ.
Μες τα γελάκια και έπεσε στην αγκαλιά του θείου, φιλιά με γλωσσίτσα ,χαδάκια, βγάλσιμο σουτιέν και να τα μικρούλια, Α +, ντράπηκε μωρέ και λέει χαριτολογώντας, small.
Δεν πειράζει κοπελιά απλά να δουλεύουν τα μπουτόν, ανταποκρίνονται στο πιπίλισμα .
Άρπαξε μαξιλαράκι και γονάτισε, κατέβασε σορτσάκι , βρακάκι και τσουπ στο στόμα της, καλή πιπούλα, παίξιμο γλώσσας, χεράκι είχαμε αλλά το βγάλαμε, ντιπ προσπάθησε αλλά πνίγηκε, δάκρυσε , πέρασμα από μπαλάκια με ρούφηγμα, σάλιωμα.
Την πήρα από το χεράκι και κατευθυνθήκαμε στο κρεβάτι. Σπατουλιάρισμα στο μικρούλη της αιδοίο. Φάνηκε να το απολαμβάνει, κάτι μουρμουρητά, κάτι στα ρώσικα, χαϊδευότανε, τσίμπαγε της ρόγες της, ζουμάκια μπόλικα.
Δακτυλάκι ένα στην αρχή και σιγά σιγά πήρε και δεύτερο.
Μπαλονάκι και μέσα στο στενό αιδοίο της, εάν και μες το τσαντάκι του σπορτ μπίλι είχε και φρουί ζελέ δεν το χρειαστήκαμε.
Δίνει πόνο στο σεξ , δεν κώλωσε στα πλάγιο , μπρος , όρθια στο κρεβάτι και ξανά ιεραποστολικά όπου και είχαμε λήξη ημιχρόνου για φρεσκάρισμα.
χαζοκουβέντα μέσω γκούγκολα , τί κάνεις στην ζωή σου κτλ, είδε φωτό από παιδάκια και νόμιζε ότι είναι δικά μου , της είπα πως με παράτησε η γυναίκα μου και δεν τα βλέπω συχνά, ας πούμε και μεις καμιά μαλακία για την ζωή , μόνο αυτές θα μας λένε ;πέρασε κάνα δεκάλεπτο και τσουπ άρχισε να με χαϊδεύει για παρηγοριά.
πάλι πιπούλα μέχρι δακρύων και παίρνω ένα προφυλακτικό από το τσαντάκι της, μαύρο ήταν και γέλαγα, φόρεσα εξάρτηση την έστησα στα 4 και πάμε καβαλάρηδες, γαμιόταν με δύναμη , χτυπιόταν , έδινε εκείνη τον ρυθμό. σταμάτησα εγώ να σπρώχνω.
Τελείωσα στην πλατούλα της και ντριν ο οδηγός με αναπάντητη. Δεν βιάστηκε καθόλου , έκανε ντουζάκι, τσιγάρο και γεια σας, χαρωπά χαρωπά.
για άλλη μια φορά τα κοριτσάκια που δεν σου γεμίζουν το μάτι, διαπρέπουν !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 16, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
gpd
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
328
Likes:
26.076
Πόντοι:
33.779
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, roughfucker, George_1969 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού