Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 89 10
Call-Girls
260296
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συνάντηση με την Άννα στην αρχη του καταστροφικού καύσωνα σε γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου..Μετά από αρκετό καιρό αποχής ήθελα μια κοπέλα χαμηλών τόνων και έτσι διάλεξα την Άννα και δεν το μετάνιωσα. Με ένα τηλέφωνο πανευκολη συννενόηση.Η Αννα στην ώρα της και λίγο νωριτερα μάλιστα, με το όμορφο καλοκαιρινό της φορεματακι ,τα πεδιλακια της, χαμογελαστή, τη καλοσοριζω και λέμε δυο κουβέντες να γνωριστούμε γιατί ήταν πρώτη φορά που συναντιωμασταν και πάει για το μπανάκι της.Λοιπον ,η Άννα είναι ότι βλέπουμε στις φωτό οι οποιες όμως είναι λίγο παλιές ,...νομίζω ότι είναι καλύτερη στη πραγματικότητα....μελαχρινή,αδύνατη ,κανονικό ύψος,μακρύ μαλλί πολύ όμορφο στήθος(φτιαγμένο αλλά με επιτυχία νομίζω) με ωραίες θηλές ,απαλή επιδερμίδα ,το πρόσωπο της εμένα μου άρεσε ,μου έβγαζε κατι..Ηρθε στο κρεβάτι και άρχισε της αγκαλιές, χάδια ,φιλιά ,αρκετή ώρα χωρίς να βιάζεται με περιποιήθηκε κ σιγά σιγά άρχισε ένα ωραίο αργό στοματικό σε όλη τη περιοχή .Δεν έκλεψε σε τίποτα το έκανε πολύ ήρεμα σαν να το ευχαριστιεται κ αυτή.Της ανταπέδωσα και εγώ και βεβαιώθηκα ότι είναι πολύ περιποιημένη και πάρα πολύ καθαρή όχι μόνο στις ευαίσθητες περιοχές, αλλά μοσχοβολουσε ολόκληρη..Θα μου επιτρέψετε να μην μπω σε λεπτομέρειες παρά μόνο ότι κατά τη διάρκεια της επαφής ήταν πολύ ενεργη και ερωτική ....στα τέσσερα η θέα ήταν πολύ όμορφη πραγματικά ..το τέλος ήρθε στο στοματακι της .Μπανάκι και οι δύο, κουβέντα άνετη μαζί της, σοβαρή και ευγενική ,πολύ ήρεμη γυναίκα και εκεί που καθόμαστε σκύβει και ξαναρχίζει να με γλύφει...ήμασταν σε μια κάπως ανάποδη στάση μπερδεμένοι δεν κουνήθηκα καθόλου ....,άραξα και την άφησα να με περιποιηται....κράτησε αρκετή ώρα και έτσι ήρθε πάλι το τέλος .Η συνάντηση κυλισε σε χαλαρούς ρυθμούς ,όπως ακριβώς ήθελα και εγώ. Το συμπέρασμα για μένα που πέρασα καλά ,είναι μια πεντακάθαρη γυναίκα ,η εμφάνιση της πρόσωπο σώμα προσωπικά μου άρεσε ,ήταν ευδιάθετη ,δωτικη,ο χρόνος που πέρασα ήταν γεμάτος χωρίς πονηριές ,ήταν αψογη στη συμπεριφορά της,σίγουρα θα την ξανασυναντουσα γιατί είναι VFM προσφέρει και anal αν και εγώ δεν πήρα για δικούς μου προσωπικούς λογους που δεν έχουν σχέση με τη κοπέλα.Ευχαριστω Άννα.Ευχαριστω και το site.Καλο καλοκαίρι με υγεία σε όλους.Κουραγιο και δύναμη στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή