Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 7 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Η Βανέσσα κάτέληξε στην πόρτα μου ως επιλογή αναγκής διότι η πρώτη κοπέλα εφυγε στο πεντάλεπτο. Η Βανέσσα έφτασε στον σπίτι μου ντυμένη ως κοινή πορνη φωρόντας εφαρμοστό μίνι φόρεμα και τακουνάρες. Ακρίβως όπως στις ταινίες η ξανθιά bimbo με τα μεγάλα βυζιά.

Δεν γνωρίζω αν είναι η κοπέλα των photo, όχι όμως λόγο προσώπου το όποίου δεν είναι καθόλου ασχημο, αλλά λόγο των πολλών τατου που έχει η κοπέλα με χαρακτηριστικό το Glock 17 στο δεξί γοφο.
Σε γενικες γραμμες προσθέστε στις photo τα ταττου. Καθόλου άσχημο συνόλο όπτικά πλήν ντυσήματος κοινής πόρνης. Δεν είναι το Κορίτσι που θα το γνωρίσετε στους γονείς σας ή σε φίλους σας. Αναρωτιέμαι ποιόσ την δασκαλεύει?

Στο social η κοπέλα μιλάει σχετικά καλά ελληνικά καθώς είναι αρκετά χρόνια στην ελλάδα. Ωστόσο η συμπεριφορά είναι αυτή της στριπτιζούς ή της φθηνής βίζιτας, άλλωστε χωρεύτρια είναι. ¨Ολα ψευτο φθηνο αγγαλιάσματα, όλα ψευτο φθήνο μώρο μου, ψευτοανστεναγμούς , μπούρδες ,τα γνωστά.... Ολοι τα έχουμε ακούσει αυτά και πολλούς από εμάς μας ενοχλούν αλλά Παμε παρακάτω . Η κοπελα δίνει την εντύπωση ότι έχει δουλέψει και αλλού αλλά, λόγο συμπεριφορας και μόνο μάλλον σε χαμηλού κόστους βίζιτα και τώρα προσπαθεί , ανεπυτιχώς , να ανέβει κατηγορία. Της λείπει η καθοδήγηση από το περιιβάλλον της και αυτό θα την καταδικάσει σε ξεπέτες των 30 λεπτων ή 1 ώρας.

Το κορμί της είναι καλό στο 1,65 με φοβερό ΦΥΣΙΚΟ στήθος πολύ ωραίο κόλο που όλο τον διαφημίζει και ωραίο δέρμα. Επίσης καθαρή αν και δεν έκανε μπάνιο πριν ξεκινήσουμε.

Στα του αγώνα , η κοπέλα φιλάει αλλά κατόπιν απαιτήσεως, μάλλον δεν το έχει συνηθήσει ακόμα στη δουλειά? Δεν το έκανε εκει που δούλευε πριν? Αφου τη ζώρισα λίγο ανταποκρίθηκε αρκετά καλά σε στυλ μαλλόν PSE. Γενικότερα θέλει να πάρει τον έλεγχο πράγμα που μου θυμίζει στούντιο κόριτσο, και όχι gfe escort. Δεν την άφησα φυσικά και την περιποιήθηκα στο καθαρο μουνάκι της. Αυτή έδειχνε να ανταποκρίνετε και αν δεν ήταν πρίν τα ψευτοαναστεναγματα θα έλεγα ότι της άρεσε γιατί έχωσε 2 δάχτυλα μέσα μόνη της. Μετά μου έκανε μια αρκετά καλή πίπα, ωστόσο της είπα να σταματήσει γιατι θα με τελίωνε και προθυμα σταματησε διότι ήθελε και αυτή σεξ καθως είχε φτιαχτεί.

Ετσι για κανα 2 λεπτά πιασαμε ψιλοκουβέντα όπου την ρώτησα αν θα ήθελε να την ξαναπάρω την επομένη και την μεθεπομένη ημερά για περισσότερη ώρα. Η απάντηση της ήταν ότι δεν τη νοιάζει και αυτή δεν βλέπει τον ίδιο πελατη κάθε μέρα αλλά 1 φορά κάθε 6 μήνες!!!!!! Το γραφείο ακούει ???? Με τέτοιες κοπέλες που θέλουν τον ίδιο πελάτη 1φορά το 6μηνο για μια ώρα, θα επιβιώσετε?????? Με τέτοια νοοτροπια πωλήσεων???? Η κοπελα σε νεα παρενεση μου δεν έδειξε να αντιλαμβανετε τι της είπα και επέμενε στα δικά της. Οκ dear φαίνεται ότι έχεις μεγάλη περάση, γιαυτο ήσουν η μοναδική διαθέσιμη μαζι με κανα 2 ακόμα στις 10 το βραδυ από 30 κοπέλες???????? Ετσι τα 3 βρωμοχιλιάρικα μου δεν σου κάνουν. Αλλωστε εσύ βγάζεις μπόλικα. Νο worries, μαστα πάρε τον οδηγό και αντε γειά! Προτιμώ να τα δώσω σε μια κοπέλα αποφασιμένη να τα πάρει και όχι σε μια αδιάφορη η οποία θα ήθελε να με ξαναδει μετά από 6 μήνες.

Η κοπέλα ξαφνιαστηκε και ζήτησε τον λόγο και φυσικά ακολούθησε μια διάλεξη από μερους μου για τα λάθη τα οποία έκανε και κυρίως να με προσβάλλει όσο αυτή προσπαθούσε να πάρει το γραφείο αλλά και τον οδηγό. Διαμαρτυρήθηκε είπε ότι όλα τα έκανε σωστα. Πράγματι στα του sex δεν έκανε κάτι λάθος. Διαμρτυρήθηκε ότι την μειώνω διότι της είπα ότι αυτή η νοοτροπία ταιριάζει στη Φυλης η σε φθηνοβίζιτα. Την πλήρωσα και πήγε στο καλό ενημέρωσα και το γραφειο , το όποιο όπως πάντα ήταν καλό και μου ζήτησε συγνώμη. Εγώ λέω από τότε που ανακαλύφθηκε το συγνώμη πέθανε το φιλότιμο.

Συνοψίζωντας η Vanessa προτείνετε σε αυτούς που τους αρέσουν οι χαζο bimbo γκόμενες με συμπεριφορά ελληνίδας και με την προυπόθεση να κάνει 1 επισκεψη κάθε 6 μήνες. Παραπάνω επισκέψεις δεν ξέρω αν θα τις δεχθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει και καλό σεξ αν και δεν πρόκαμα. Επίσης πιστεύω ότι οι υπηρεσίες της θα ισχύουν στο ακέραιο και ότι δεν θα χάσετε τα λεφτά σας . Αγαπούληδες, διακοπάκηδες, σοφιστικέ μορφωμένοι , επικοινωνιακοί αν αντέχετε τα προαναφερόμενα δοκιμάστε αλλα δεν νομίζω ότι θα ήτο η καλύτερη επιλογή.

Υ.Γ Προσ Jack Skellington.

Βαλε σε παρακαλώ την κορασίδα στην data base σου των κακών κοριτσίων

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 13, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.951
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George_1969, FIDEL Sk, Constantinos27 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2021
εγώ πάντως φίλε Σρεκ, δεν κατάλαβα γιατί χαλάστηκες τόσο που δεν ήθελε να σε ξανασυναντήσει την επόμενη κ την μεθεπόμεη μέρα για 3.000€...και την μαύρισες γι'αυτό! Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα μπορούσε να μην θέλει, και ο πιο απλός ...ο προφανής, να μην σε γούσταρε!

Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν την γάμησες γι'αυτόν τον λόγο και που "τα πήρες" τόσο...

Ένιγουει (που λεν κ στο χωριό μου)... ψυχραιμία παιδιά!
review reaction 1 hornyasfuck
14 Αυγούστου, 2021
Αγαπητέ χειραζεσαι ενδοσκόπηση γιατί έχεις σοβαρά θέματα:

1. Η λες ότι η κοπέλα έχει αφαιρέσει τα τατουάζ από τις φωτογραφίες (προφανώς διότι δε θέλει να ταυτοποιηθεί) και εσύ επιλέγεις να περιγράψεις ένα πολύ χαρακτηριστικό της τατουάζ. Αυτό δείχνει ή αφέλεια εκ μέρου σου ή μοχθηρία. Δεν ξέρω τι είναι το χειρότερο.
2. Αγανακτας επειδή μια πουτανα σε απέρριψε ως μέντορα που ήθελε να την πλήρωαει αδρά για να κάνει τριήμερο μεντοριγκ.
review reaction 1 TheRealMandigo, hornyasfuck, Inf0 και 1 ακόμα μέλος
15 Αυγούστου, 2021
@ james034 "να μην σε γούσταρε" , φυσικά αλλα γιατι, να την γουσταρω εγώ όμως, δεν καταλαβα? Αλλωστε ψαχνω κοπέλα για ολη την εβδομαδα. Απο την στιγμή που δεν θέλει δεν μου κάνει και έτσι γιατι να χανω την ώρα μου???? Δεν με γουσταρεις, δεν σε γουσταρω και εγώ ,αντε γεια! Ημουν και φορτωμένος απο την προηγούμενη φόλα . Μου φαίνεται θα ξαναπάω στη Lolamila.

@ Colibri Αν δεν θέλει να ταυτοποιηθεί τι ακριβως θέλει στο καλο το πρακτορείο???? Τόσα πρακτορεία παλτων στην Αθήνα το κανουν με τις fake photos και έχει παραγίνει!!! Αν ήξερα για τα τατου δεν θα την επελεγα από την αρχή. Εγω όταν πέρνω στο Ηigh class πρακτορείο πειμένω πιο εξευγενισμένο κορίτσι εντάξει??? Εγω δεν είμαι εξαπατημένος και προσβεβλημένος????????? Παντως για σενα μια χαρα θα είναι η κοπέλα να πας!
review reaction 1 Stavros(2)
15 Αυγούστου, 2021
Προσωπικά πιστεύω ότι ήσουν φορτωμένος από το προηγούμενο αποτυχημένο ραντεβού.
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και η παρεξήγηση ήταν αναπόφευκτη.
Μου έχει τύχει και μένα στο παρελθόν.
Γιαυτό όταν δεχόμαστε μία φόλα στο δεύτερο ραντεβού πρέπει να κλείνουμε οπωσδήποτε στανταρντάκι αλλιώς κινδυνεύουμε σε πανωλεθρία με την αρνητική ενέργεια που έχουμε από το προηγούμενο αποτυχημένο ραντεβού.
Επίσης εσύ τα πήρες και με το ντύσιμό της και αν τυχόν και της το είπες είναι λίγο προσβλητικό.
Πάντως με €3,000 βρίσκεις μουνάρες.
review reaction 1 hornyasfuck, james034, srek7
16 Αυγούστου, 2021
Τελικά φίλε Σρεκ μάλλον έχεις δίκιο.
Συναγωνιστής μου επιβεβαίωσε την εμπειρία σου.
review reaction 1 hornyasfuck, srek7
17 Αυγούστου, 2021
γιατι την πληρωσες ??
επρεπε να τη στειλεις στα τσακιδια
μιλαμε για απιστευτο θρασος
review reaction 1 Annapurna, srek7
17 Αυγούστου, 2021
@roughfucker

Φιλε δεν θες μπλεξίματα με το κορίτσι του πιστολέρο, του σφίχτερμαν ή του νονου!!
review reaction 3 Annapurna
24 Αυγούστου, 2021
Εγώ θα προτεινα 1.000€ απο τα 3.000 να τα διαθέσετε για ψυχοθεραπεία..
& να αφησετε για λιγο τα γαμησια, γιατί σας έχουν κανει χαλια.
Δικαίωμα του καθε ανθρώπου στην αυτοδιάθεση.. ακομα & των sex workers!
Πουλάει το κορμι της & τον χρονο της, με τους δικους της ορους.. αν δεν σας αρεσει προβλημα σας & καλο θα ηταν να το λυσετε, γιατι θα βασανιστειτε με τις επομενες "απορρίψεις", που θα ειναι πολλες αν δεν χαλαρωσετε.
Μαλλον δεν αντιλαμβάνεστε ποσο προβληματικό ειναι ολο αυτο που αναπτυξατε & το στηρίζετε κιολας στα παρακάτω σχολια..
Η κριτική ειναι εμπαθής & φαίνεται.
Εκει που λετε για το ντύσιμο της & την συμπεριφορά της ποσο δευτερη & ανεπίτρεπτη ηταν, εσεις της προτείνατε & συναντήσεις τις επόμενες μερες.
Τρικυμία εν κρανίω...
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8