Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 5 10
Call-Girls 12597
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλησπέρα Μάγκες!

Το κορίτσι μας εδώ είναι πολύ ιδιαίτερο αρχικά τρομερή εντύπωση από τις φωτογραφίες και από τις υπηρεσίες!
Ήρθε έτοιμο για πόλεμο, με τρομερή ενέργεια και όρεξη! Πάντα στην ώρα της και με εμφάνιση αδιανόητα προκλιτική άνοιξε η πόρτα και το πουλί πέτρα!
Προσωπάκι συμπαθητικό και σωματάκι καύλα!! τέτοιο κωλαράκι δύσκολα θα πετύχεις, βυζάκι τούμπανο και δερματάκι απαλό και βελούδινο!! μέσα στην καύλα

Αρχίζει με μια πίπα άρρωστη, όλα μέσα, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα τέρμα πρόστυχο και καύλα χωρίς καθόλου χεράκι τρομερή εμπειρία! Από μόνη της ανέβηκε πάνω μου και με άρχισε σε ένα γαμήσι δίχως αύριο πολύ άγριο και δυνατά, η γκόμενα γουστάρει άγρια πράγματα και το δείχνει από την αρχή! Με τρέλανε όταν ξάπλωσε μπρούμυτα και έβαλε τα πόδια τις το ένα πάνω στο άλλο και απλά τούρλωνε το κωλαράκι της και με παρακαλούσε να την γαμήσω από πίσω! Ήταν ένα μοναδικό θέαμα! Δεν πήρε χαμπάρι πουθενά όσο δυνατά και να ήταν η φάση μόνο γούσταρε παραπάνω. Κατάθεση πάνω στα υπέροχα βυζάκια της και αραγματάκι για 5 λεπτάκια!

Έκανε το ντουζάκι της και ξεκίνησε πάνω στο χαμούρεμα να με πιπώνει πάλι με την ίδια όρεξη και μανία... η κοπέλα το λατρεύει το καυλί και φαίνεται αυτό! Στον δεύτερο γύρο την γάμησα μόνο από κώλο και το κορίτσι μας είχε τρελαθεί από την καύλα... Είναι νομίζω μια περίπτωση γκόμενας που απλά μπαίνει μέσα και απλά σε γαμάει και το γουστάρει!! μπράβο στο κορίτσι απίστευτη διάθεση για sex και ειδικά από κώλο! είναι για να βγάλεις πολλά βίτσια και να γουστάρει κιόλας!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή