Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 50 10
Call-Girls 139864
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Την είδα πρώτη μέρα του πορνοτουρ μου επηρεασμένος από τις διθυραμβικές κριτικές..
Ναι είναι ωραίο μωρό με φυσική ομορφιά χωρίς πλαστικές και tattoo και Instagram…
Υποδοχή με χαμόγελα, αγκαλιές και φιλια …. Μου άρεσε το σώμα της και αφού έκανα ένα ντουζακι (τις είπα να μου κάνει πέρα αλλά έκανε ότι δεν κατάλαβε) άρχισα να παίζω τον πουτσο μου πάνω στο μουνακι της πάνω από τα εσώρουχα της…. την έγλυψε πολλή ώρα γουστάρω το κλειστό μουνακι της πολύ… δάχτυλα δεν με άφησε αρχικά μετά χαλάρωσε… καλό σεξ όπως παλιά στα νησιά με πιτσιρίκες τουρίστριες… έφαγε μερικά απαλά χαστούκια , φτυσιδια στο στόμα δεν δέχθηκε όποτε ξεσκίστηκα αν φτύνω και να γλυφω το μουνι της που την τρέλανε… ισχυρίστηκε ότι έχυσε και η αλήθεια είναι ότι για κάνα πεντάλεπτο δεν με άφηνε να την γαμξσω καλά γιατί ήταν ευαίσθητη όποτε της ζήτησα να την χύσω στην μάπα χωριά να βάλει χέρια και να κλέψει… τα πήρε όλα με χαμόγελο !
Πολύ καλό social όπου μου εξιστορούσε ιστορίες με αγαπούληδες που την κλείνουν 5-6 και 8 ώρες γι να την γαμησουν μια φορά και απλά μα τος μιλάνε ( δεν κατακρίνω ο μάθεις με τα γούστα του)….έδειξε ότι ήθελε να το κρατήσει στο σοσιαλ γιατί ο πρώτος γύρος άργησε της εξήγησα όμως ότι δεν πήγα να την δω για να της μιλάω αλλά για να την πλένω στον πουτσο… ο δεύτερος γύρος πιο PSE έφαγε πολύ ξύλο, deepthroat και mouthfucking ανάσκελα κάναμε το κεφάλι έξω από το κρεββάτι ενώ την δαχτυλιαζα δυνατά… μου έκανε και λίγο rimming εντυπωσιάστηκα !
μου έδωσε εντύπωση πιτσιρικάς με τα μυαλά στην θέση τους , μου έλεγε ότι αγοράζει σπίτι αντί τσαντών Chanel χαχα…
Θα μπορούσε να είναι τοπ αν δεν είχε επηρεαστεί από τους αγαπουληδες και προσπαθούσε να εμπλουτίσει λίγο το ρεπερτόριο της … χωρίς να λέει όχι δεν παίρνει πολλές πρώτοβουλιες… δεν θα την ξανάβλεπα εκτός και αν διάβαζα κάτι διαφορετικό

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
TheRealMandigo
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 monstercock greece, Larson, kwstasxat και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2021
Ρε άσχετε.
Βάζεις στη διάθεση/συμμετοχή 9 αλλά κατά τα άλλα την χαλάσανε οι αγαπούληδες ???
Τελείως άσχετος για ένα κορίτσι που αν μη τι άλλο την ιδρώνει την φανέλα.
Άσε που είναι τουλάχιστον 1 μήνα εδώ το κορίτσι και προφανώς έχει βαρεθεί.
Μαλακία
review reaction 1 Constantinos27, Karelis69, WHATABOUTFUCK και 3 άλλα μέλη
13 Αυγούστου, 2021
Φίλε για μένα η Dia einai TOP γιατί παρότι αστέρι σε όλα τα επίπεδα, και ίσως με πολλούς
θαυμαστές, αν είσαι γενικά σωστός όχι μόνο δε λέει όχι (όπως είπες κι εσύ) αλλά και συμμετέχει φουλ,
με καλές μάλιστα επιδόσεις.
Τώρα δεν ξέρω τι πρωτοβουλίες ήθελες να πάρει, αλλά το rimming καλή δεν ήταν?

Σίγουρα είναι και θέμα στυλ/χημείας, αλλά από τα γραφόμενά σου δεν καταλαβαίνω σε ποιο επίπεδο την "χαλάσαμε",
εκτός αν εννοείς ότι τράβαγε το σοσιαλ και δεν σε άρπαξε μόνη της για PSE 2o gyro
review reaction 1 Constantinos27, Karelis69, WHATABOUTFUCK και 3 άλλα μέλη
13 Αυγούστου, 2021
Annapurna,
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που έλεγε και η γιαγιά μου.
Εσυ είσαι σχετικός…ο καθένας γράφει την εμπειρία του από την δίκη του οπτική και τις δικες του παραστάσεις…. Ναι συμμετείχε ναι καλά πέρασα 10αρι δεν είναι όμως τι να κάνουμε τώρα… παρε την τηλέφωνο και παρηγόρησε την χαχα
13 Αυγούστου, 2021
...την τελευταία φορά που νταλαβεριζόμουν με μία του χώρου...μου έκανε εντύπωση που δεν χαλούσε χρήματα σε τσάντες...κινητά...κομμωτήρια...ρούχα...

...είχα υποθέσει ότι υπήρχε παιδί...αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δεν υπήρχε δικό της παιδί στην χώρα της...

...όταν πέρασα αρκετό καιρό μαζί της...μου είπε ότι δήθεν θέλει να αγοράσει σπίτι στο Chisinau...Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
...μην μασάτε κουτόχορτο ρε χαϊβάνια!!...
...όταν η πουτάνα δεν θέλει να πει που πάνε τα λεφτά...τότε μιλάει για σπίτια και παλάτια και σας δουλεύει κατάφατσα!!!...
W
WHATABOUTFUCK
review reaction 1 Constantinos27, old boy, srek7
14 Αυγούστου, 2021
Άλλη μια μούφα κριτική, στις λεπτομέρειες φίλε όποιος έχει πάρει τη Dia ξέρει ότι δεν την έχεις δει. Στο είπα και σε άλλη κριτική ότι είσαι μεγάλη παπάτζα φίλε.
review reaction 1 Constantinos27, srek7, Annapurna και 1 ακόμα μέλος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5