Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 24 10
Call-Girls
62437
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πολλές κριτικές όποτε γράφω για τα αρχεία μου … από κοντά πολύ πιο όμορφη και γλυκιά… της το έπαιξα χαζός και αγαπουλης για να τσεκάρω αν παίζει GFE.. 1πς γύρος μέτριος και αναγνωριστικος , από όλα είχαμε +anal αλλά χωρίς ιδιαίτερο πάθος.. θα συμφωνήσω ότι ίσως έχει κάποια κατάθλιψη. ..
είχαμε εξαιρετικό social όμως όπου της εξήγησα ότι δεν είμαι αγαπουλης, ανακουφίστηκε και ανοίχτηκε… μου ανέφερε τα πορνό της γελώντας και της είπα αν γουστάρει τον δεύτερο γύρο να ανεβάσουμε ρυθμούς όπου και συμφώνησε…
ολική μεταμόρφωση!!!! 69 με πολύ καλό deepthroat και πολυ δαχτυλίδι σε μουμι και κωλοτρυπιδα… την έστησα στα 4 στη πάτωμα και ξεκίνησα να δίνω πόνο στο κωλαρακι της εναλλάξ με δάχτυλα , πήρε 3 ήταν πολυ σφιχτή… εκεί που τα έδωσε όλα ήταν όταν την γαμουσα στα 4 στον κωμο και έχωσα 2 δάχτυλα στο μουνι της… κόντεψα να πάθω αγκύλωση αλλά το μωρό έχυσε δυνατά και γούσταρα τρέλα…
Θα την ξανά έβλεπα γιατί τελικά αποκτήσαμε χημεία, έχει πολύ καλό social και στο anal μου θύμισε εποχές Lauryn May (για τους γνωστές ?)
είχαμε εξαιρετικό social όμως όπου της εξήγησα ότι δεν είμαι αγαπουλης, ανακουφίστηκε και ανοίχτηκε… μου ανέφερε τα πορνό της γελώντας και της είπα αν γουστάρει τον δεύτερο γύρο να ανεβάσουμε ρυθμούς όπου και συμφώνησε…
ολική μεταμόρφωση!!!! 69 με πολύ καλό deepthroat και πολυ δαχτυλίδι σε μουμι και κωλοτρυπιδα… την έστησα στα 4 στη πάτωμα και ξεκίνησα να δίνω πόνο στο κωλαρακι της εναλλάξ με δάχτυλα , πήρε 3 ήταν πολυ σφιχτή… εκεί που τα έδωσε όλα ήταν όταν την γαμουσα στα 4 στον κωμο και έχωσα 2 δάχτυλα στο μουνι της… κόντεψα να πάθω αγκύλωση αλλά το μωρό έχυσε δυνατά και γούσταρα τρέλα…
Θα την ξανά έβλεπα γιατί τελικά αποκτήσαμε χημεία, έχει πολύ καλό social και στο anal μου θύμισε εποχές Lauryn May (για τους γνωστές ?)
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2021
αφου την εκανες κι εχυσε, σου βγαζω το καπελο..
Διαγραμμένο μέλος 210059
13 Αυγούστου, 2021
Lauryn May...τι είπες τώρα ρε φίλε?! Ακόμα την έχω στα αγαπημένα στο ΕΝ κ όποτε τα ξεφυλλίζω κ την βλέπω μπροστά μου....την αναπολώ!!
james034
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2