Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Call-Girls 106843
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είμαι της άποψης ότι τα Δεκάρια γυναίκες μεταξύ τους δεν συγκρίνονται, απλά είναι διαφορετικές εκδόσεις της τέλειας εμπειρίας. Όσες ανήκουν στο God Level σου δίνουν την τέλεια εμπειρία με κάτι ξεχωριστό να θυμάσαι από την καθεμία. Και για τις δικές μου προτιμήσεις (GFE), αν η γυναίκα δεν καταφέρει να πείσει ότι το ζει αυτό που συμβαίνει, δεν με ενδιαφέρει πόσο πέτρα κωλαράκι/στήθος έχει ή πόσο βαθύ εντυπωσιακό στοματικό κάνει ή πόσο ευλύγιστα μπορεί να τον πάρει, δεν είναι δεκάρι. Επομένως το value των δικών μου κριτικών το αντιλαμβάνονται όσοι είναι αγαπουλίνοι σαν εμένα και θέλουν επιλογές που να καλύψουν GFE ανάγκες (με μια τοσοδούλικη δόση kinky ή SM), και αφορά στις διαφορετικές επιλογές δεκαριών που έχουμε αυτή η κατηγορία συναγωνιστών.

Η Lilia είναι ΑΠΟΛΥΤΟ δεκάρι. Γυναίκα με τέλειο κορμί, και θα συμφωνήσω με τους συναγωνιστές ότι το πρόσωπο σου βγάζει αρρωστημένη προδιάθεση για PSE. Ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα, καλή βλεμματική επαφή, συγκρατημένο χαμόγελο, καλή και παιχνιδιάρικη στην επικοινωνία που θα παρέπεμπε σε φλερτ υπό άλλες συνθήκες. Απευθείας αντιλήφθηκα ότι η libido ανεβαίνει με φυσικό τρόπο, η εμφάνισή της από κοντά εκπέμπει περισσότερα vibes σε σχέση με τις φωτό...

Στα προκαταρκτικά ψιλοβιαζόταν, ξεκίνησε απευθείας να πέσει στα πόδια μου αλλά το θεώρησα καλή πρόθεση να ικανοποιήσει τον παρτενέρ της. Της λέω να χαλαρώσει, ξεκινάω δική μου πιο χαλαρή προσέγγιση με βαθύ φιλί στο στόμα και χάδια και ανταποκρίθηκε, ΜΠΗΚΕ απευθείας στο mood και ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ.

Πολύ καλό σεξ με βλεμματική επαφή και βαθιά φιλιά στο στόμα, είτε σε ήρεμους ρυθμούς είτε σε δυνατούς. Ασταμάτητη και συμμετοχική είτε σε παθητική στάση, είτε σε ενεργητική. Συντονίστηκε σε κάθε στιγμή ανάλογα την έντασή της. Τελείωσε 2 φορές κολπικά, ήμουν ήδη στη φάση της απελευθέρωσης να νιώθω ότι έχω μια παρτενέρ κολλημένη πάνω μου και όχι μια τρελοκομπαρσία. Και τελείωσα κ εγώ, και αυτό απαιτείται για να τελειώσω.

Στις λοιπές πληροφορίες που αφορούν kinky level, η γυναίκα ήταν καταδεκτική να της κάνω στοματικό μέχρι να τελειώσει κλειτοριδικά, να τη γλείψω κωλαράκι, να χώσω την πατούσα της στο στόμα μου ή να της πιπιλάω τα δάχτυλα του ποδιού, ή να τελειώσω δεύτερη φορά στο rim από το κωλαράκι της μετά από επαναλαμβανόμενο χαλαρωτικό στοματικό δικό της προς εμένα.

Η τελική επιβεβαίωση στο προσωπικό μου checklist είναι όταν την ρωτάω στο τέλος αν πέρασε το ίδιο καλά με εμένα και απάντησε ναι με βαθύ χαμόγελο. Σε ανθρώπινο επίπεδο καταλαβαίνεις αν η απάντηση είναι ειλικρινής ή όχι. Αξιότιμοι συναγωνιστές εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι το δεκάρι στα δικά μου requirements (GFE με μικρή δόση kinky/SM). Κατά τα άλλα, με τις προδιαγραφές που έχει η Lilia θεωρώ ότι είναι μπαλαντέρ είτε για GFE είτε για PSE. Για PSE καταστάσεις διαβάστε κριτικές άλλων για επιβεβαίωση, είμαι ακατάλληλος.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο YourAngels για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει καθώς και στη Lilia για την υπέροχη βραδιά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτατος
68
Πόντοι:
11.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, Aragorn135, Leviathan και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2021
Εξαίρετος κριτική , Συγχαρητήρια !
Πέραν των υπολοίπων , ότι πιο εύστοχο αναφέρθηκε :
" (GFE με μικρή δόση kinky/SM) "

..ή μεγαλύτερη αν το επιθυμείς.
Όμως τι άλλο. να ζητήσεις. Η γυναίκα είναι άριστη...
review reaction 1 hornyasfuck, chaoserevos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1