Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 15 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Διαβαζω πολλες αρνητικες κριτικες τελευταια και ενω εν μερη σε καποια πραγματα οι συναγωνιστες εχουν ενα δικιο,μαλι και make up στο προσωπο για τα σπυρακια,θελω να πω την δικια μου εμπειρια. Την Εμμα την εχω παρει αρκετες φορες. Καταρχας το σωμα της ειναι αψεγαδιαστο. Τελειες αναλογιες και τελιος κολος. Με εκπληξη μου διαβαζω οτι δεν κανει καλες πιπες. Η δικη μου εμπειρια λεει το ακριβως αντιθετο. Κανει ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑ. Βαθυ λαρυγγι φτηνει βγαζει σαλια πνιγετε τον παιρνει ολο μεσα και την πουτσα μου δεν την λες και μικρη. Ειναι τεραστια. Στο σεξ γαμιετε σαν πορνοσταρ ειναι τιγκα στενη και το απολαμβανει (τουλαχιστον μαζι μου) χυνει ευκολα ειδικα αν την γλυψεις που της αρεσει. Στηνετε τελεια στα 4 ανοιγει μουνοχειλα κολο κτλ. Γενικα επειδη ειναι και μικροκαμωμενη την γαμας οπως θες. Την πιπα την λατρευει ειναι πραγματικα καυλα οταν το κανει. Σε κοιταει στα ματια πνιγετε τον παιρνει ολο με αφηνει να της γαμαω το στομα. Ναι θα πρεπει σε καποια πραγματα να διορθωθει αλλα σε καμοια περιπτωση δεν ειχα ποτε θεμα η δεν τηρησε αυτα που επρεπε. Στα social ειναι γαματη και ειναι και πολυ καλο παιδι. Εχω κανει και παρτουζα μαζι της με εναν φιλο και εδωσε ρεστα. Δεν ξερω γιατι τελευταια διαβαζω αρνητικες κριτικες μου εκανε τρομερη εντυπωση. Η προσωπικη μου εμπειρια παντως ειναι top και θα συνεχιζω να την παιρνω. Αυτα απο μενα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 john_65, Constantinos27, alpula και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2021
pse χωρις anal και cim η cif δεν υπαρχει
review reaction 1 paparotriftoulas, dracoumel, hippurus και 2 άλλα μέλη
04 Αυγούστου, 2021
Τίμια κριτική φίλος. Η διαφήμιση στα "προσόντα" σου δεν ήταν απαραίτητη... :-P
04 Αυγούστου, 2021
Πιο προμοταρικη κριτική δεν έχω ξαναδιαβάσει Money Mouth
review reaction 1 buzzkill, hard_rocker, Stavros(2) και 2 άλλα μέλη
04 Αυγούστου, 2021
Εγω lukebale θα συμφωνήσω μαζι σου... έχω βιώσει ακριβως το ίδιο με emma... Ακριβως ομως...ειναι τέλεια.. Τγν έχω τιμήσει αρκετές φορές
05 Αυγούστου, 2021
Προς ενημέρωση των συναγωνιστων να σας ενημερώσω ότι τωρα είναι σε γραφειο πριν δούλευε σε στούντιο..!! Εδώ Ελλάδα!! Και για αυτό μάλλον έχει υπηρεσίες διεκπεραίωσης???και συνήθεια από τα παλιά..!
review reaction 1 srek7
05 Αυγούστου, 2021
Φίλε lukebale συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Ακριβως τα ιδια οπως τα περιγράφεις εχω κανει και εγω μαζι της.. Γουσταραμε και οι δύο μας πάρα πολύ.. Την τιμάω συχνα πυκνά
review reaction 3 IANNAI
05 Αυγούστου, 2021
πιο μουφα κριτικη πεθαινεις...
review reaction 1 buzzkill, lavro
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7