Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 15 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
συνεννόηση με γραφείο μέσω what up. εύκολα. Για μιάμιση ώρα. Η Έμμα που μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον λόγω σώματος από παλιά .εμφανίστηκε 5-10 λεπτά καθυστερημένη. Της ανοίγω, μπαίνει μέσα λίγο αμήχανη. Φατσούλα όπως στις φωτό αλλά με αρκετά σπυριά. Δεν με χαλάνε κατανάγκη, αλλά σίγουρα χρήζει δερματολόγο. Το μαλί όμως ;;;! Τι κοστίζει μια επίσκεψη για βαφή και αφήνεις το μισό μαύρο, σαν να είσαι καμιά νοικοκυρά με 3 παιδιά και δεν προλαβαίνεις ;;;!!! Τέλος πάντων, πταίσματα λέω από μέσα μου. Το σώμα της ήταν νεανικό και σφιχτό, όπως στις φωτό. Είχαμε κανονίσει μιάμιση ώρα. Είπα να κάνουμε λίγο σόσιαλ. Αυτή στο 5 λεπτο έπεσε κατευθείαν για πήδο. Πήδο όμως τύπου ξεπέτα - στούντιο που οι πελάτες περιμένουν στο σαλόνι ουρά. Δυό τρία γλυψίματα επιφανειακά, πέρασμα καπότας, cow girl και άντε γεια. Είπα να ανακόψω πρίμα, αλλά μετά σκέφτηκα ο αφελής, μήπως το κάνει "η περμπατημένη" για ζέσταμα, ώστε να δώσει το φόρτε στον δεύτερο ή τρίτο γύρο. Μετά λοιπόν την πρώτη εκτόνωση αρχίσαμε το σόσιαλ. Το τι κακομαθησιά και γκρίνια άκουσα για το επόμενο μισάωρο δεν περιγράφεται. Ήταν να επισκεφτεί τη χώρα της για διακοπές, και πριν μπει στο ραντεβού, της ήρθε λέει μήνυμα ότι η Ελλάδα είχε μπει σε κόκκινη ζώνη και ότι θα έπρεπε να κάτσει καραντίνα 15 μέρες, άρα και γιοκ διακοπές, αφού θα έπρεπε να μείνει κλεισμένη σε ένα σπίτι. Σκέφτηκα να φερθώ ανθρώπινα, να της πω δυο τρεις λύσεις κλπ κλπ και ας χάναμε και λίγη ώρα πηδήματος (έτσι κι αλλιώς μιαμιση ώρα είχαμε στη διάθεση μας). Αφού μου εφαγε λοιπόν κανένα μισάωρο με το παράπονο της, είπα να αρχίσω να χώνομαι γιατί δεν έβλεπα φως όχι τρίτο αλλά ούτε δεύτερο γύρο. Μου είπε να πάει λίγο να κάνει ντούς. Από τι ; την ρώτησα. Μήπως είχε ιδρώσει από το πολύ μπλα μπλά και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. έφαγε στο ντους κοντά στο 10 λεπτο. Σε βαθμό που νόμισα ότι είχε φέρει μαζί της και βαφή μαλλιών ! Βγαίνει από το μπάνιο (με το ίδιο μαλλί), αλλά λέω από μέσα μου "άντε τώρα γαμάμε επιτέλους". Αλλά σιγά μη....! Το πιτσιρίκι αρχίζει και ντύνεται !!!!!! Για που το έβαλες τη ρωτώ; Για τον επόμενο μου απαντά. Μα έχουμε κλείσει για μιάμιση της λέω και της δείχνω το what 's up (ενώ έχω αρχίσει να ξενερώνω τρελά, αφού νιώθω σαν να παρακαλώ για να πηδήξω). Όχι μου λέει, μία. Και μου δείχνει τα δικά της μηνύματα. Στέλνω μήνυμα στο γραφείο, όπου και ακόμα περιμένω απάντηση, Ούτε ένα sorry. Άκυρο εκ μέρους τους θεωρώ. Η κοπελίστα 5 λεπτά νωρίτερα της ώρας έφυγε για άλλα κορόιδα. Τουλάχιστον μου έμειναν 70 ευρώ, και με αυτά αποφάσισα να κεράσω κάτι φίλους. Που το άξιζαν 100 φορές περισσότερο από το να πηδούσα τη συγκεκριμένη για μισή ώρα ( και αν ...). Αυτά guys. ; Άντε καλά μπάνια να κάνουμε και να δροσιζόμαστε !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 29, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
αστυαναξ
Ανώτερος
36
Πόντοι:
5.190
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 savvass, George_1969, Constantinos27 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2021
Συναγωνιστή η κοπέλα παλιά δούλευε σε στούντιο!! Καλά κατάλαβες..!! Και μάλλον της έμεινε συνήθεια από τότε η ξεπέτα.. Όσο αφαρα την πάρλα εκεί που μιλάει το δώσε το καβλι στο στόμα ώστε να θυμηθεί γιατί ήρθε εκεί.... Οτι δεν πήγε για ψυχανάλυση.. Αλλά σε κάποιον που δίνει 140 ευρώ να την γαμησει..
review reaction 1 savvass
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1