Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 15 10
Call-Girls
25787
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Δυστυχώς δεν είχα μία ξεχωριστή εμπειρία με την συγκεκριμένη κοπέλα, το πιθανότερο είναι πως είχε κουραστεί από τις πολλά ραντεβού.
Δεν ήταν καθόλου εκδηλωτική από την αρχή της συνάντησης, δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση και γενικώς η συμπεριφορά της ήταν διεκπεραιωτικού χαρακτήρα.
Το περισσότερο χρόνο μάλιστα φαινόταν να ήταν αλλού. Η εμφάνιση της είναι σχετικά καλή, ειδικά δε το πρόσωπό της που είναι πολύ όμορφο. Τα περίεργα μαλλιά και το πολύ βάψιμο χαλούσαν κάπως το σύνολο. Στο σώμα δε, δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελάθηκα.
Κοπέλες όπως η DIa, η Kelly ή η Sienna, που κατά την γνώμη μου είναι σαφώς πολύ πιο όμορφες σε όλα τα σημεία από το ίδιο γραφείο σέβονται τα χρήματα του πελάτη και χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν είναι επαγγελματίας κατά την γνώμη μου και δεν φαίνεται να σέβεται τα λεφτά σου.
Θεωρώ λοιπόν πως η συνάντηση δεν πήγε καλά λόγω χημείας, αλλά γιατί η συγκεκριμένη έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην συμπεριφορά της. Από μέρους μου πάντα φροντίζω και σέβομαι τις κοπέλες γιατί πιστεύω πως ότι δίνεις παίρνεις.
Εύχομαι στους επόμενους - αν ξαναέρθει Ελλάδα - να την πετύχουν στις καλές της, γιατί τεχνικά έχει προοπτικές.
Δεν ήταν καθόλου εκδηλωτική από την αρχή της συνάντησης, δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση και γενικώς η συμπεριφορά της ήταν διεκπεραιωτικού χαρακτήρα.
Το περισσότερο χρόνο μάλιστα φαινόταν να ήταν αλλού. Η εμφάνιση της είναι σχετικά καλή, ειδικά δε το πρόσωπό της που είναι πολύ όμορφο. Τα περίεργα μαλλιά και το πολύ βάψιμο χαλούσαν κάπως το σύνολο. Στο σώμα δε, δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελάθηκα.
Κοπέλες όπως η DIa, η Kelly ή η Sienna, που κατά την γνώμη μου είναι σαφώς πολύ πιο όμορφες σε όλα τα σημεία από το ίδιο γραφείο σέβονται τα χρήματα του πελάτη και χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν είναι επαγγελματίας κατά την γνώμη μου και δεν φαίνεται να σέβεται τα λεφτά σου.
Θεωρώ λοιπόν πως η συνάντηση δεν πήγε καλά λόγω χημείας, αλλά γιατί η συγκεκριμένη έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην συμπεριφορά της. Από μέρους μου πάντα φροντίζω και σέβομαι τις κοπέλες γιατί πιστεύω πως ότι δίνεις παίρνεις.
Εύχομαι στους επόμενους - αν ξαναέρθει Ελλάδα - να την πετύχουν στις καλές της, γιατί τεχνικά έχει προοπτικές.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Με χάλασε πολύ το άσπρο κακοφτιαγμένο μαλλί σε συνδυασμό με το μαύρο φρύδι.
Θεωρώ ότι με άλλο μαλλί θα κέρδιζε μιά θέση στο βάθρο.
Δεν ξέρω αν κανείς σας παρατήρησε ελαφριά κυτταρίτιδα και πρησμένα πέλματα ποδιών ?
Γούστα βέβαια είναι αυτά και ο καθείς έχει τις προτιμήσεις του.
Για μένα το βάθρο του εξαμήνου το κερδίζει η Alina η Σέρβα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.