Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 15 10
Call-Girls
25778
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είναι η πρώτη φορά που γράφω "Live" πάνω στην πλατφόρμα του «Bou». ...
Έχω πιει και λίγο..
Να μου πείτε.. : "Τι μας ενδιαφέρει τώρα αυτό ρε τύπε?"
«Τύπε» ...μία ατυχής επιθετική(!) ορολογία που είθισται να χρησιμοποιείται μεταξύ (μελών?) ...ανθρώπων θα έλεγα.
...και με την ορολογία αυτή , ακόμα κι αν δεν θέλουν , σου δίνουν την εντύπωση ότι είσαι υπό επίθεσιν , αναιτίως κι από την πρώτη στιγμή..
Καλείσαι να σταθείς στα πόδια σου! Γερά! , Πάλι..
Πρέπει να προσέξεις.. Δεν έχει μαλακίες εδώ – αν κάνεις λάθος θα το πληρώσεις με κάτι χειρότερο από χρήματα. Με λόγια..
Γιατί ρε «Τύπε» όμως... ? Γιατί ρε τύπε να πρέπει να είμαστε & να ζούμε έτσι ?
Σαν αγρίμια.. σε Ζούγκλα ! Τι έφταιξε κι αλλάξαμε ?
Θυμάσαι πως ήσουν παλιά? Παρθένος .. – Παρθένος ήταν κι αυτή όμως , κάποτε..
/// Ρε Τύπεεεε... μην μας τα πρήζεις τώρα να ουμ' , ..με τα υπαρξιακά σου.. , πες μας , το "Κοράσιο" , ήταν καλό ?
-- αυτός που το λέει αυτό , την ίδια στιγμή , τρώει κάτι το οποίο κατά 20% ξεχειλίζει από το στόμα του & πέφτει κάτω …μα δεν το παίρνει
χαμπάρι και συνεχίζει.. --
Μουνάρα ? τι έγλειψε ? την έσκισες ?
Όχι ? Τι ? «Κομοδίιιινο» δηλαδή ?
Όχι ρε Τύπε ! Ω ρε Τύπε ! Με Γλύτωσες ! Θα πάω στην άλλη που πήρε ο Τ.Δ. , ο "Τιμημένος" ο "Γλομπέο έτσι - ο Γλομπέο αλλιώς - ο Γλομπέο αλάνης"
ή ακόμα κι εκείνος ο περίεργος.. ,
Ο "Σπουδαίος" ! , ο Constantinos27 που καμιά φορά τα λέει κάπως κι είναι κι "αγαπούλης"! ... ///
Μα (!) ... , Μα αυτός είμαι ΕΓΩ... !! Για εμένα μιλάει ο «Τύπος» !
(Άλλες φορές όμως είμαι ο άλλος , ο παραπάνω’ς’ που τρώει..)
Μα.. τι να του πω τώρα για την Τ.Δ. ?
Μα είναι απλό.. Για κάποιο τρελό λόγο ΑΓΑΠΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ !! Δεν ξέρω γιατί...
Ίσως γιατί η πρώτη μου, γεμάτη από παιδικό ενθουσιασμό "αγάπη" , ήταν ουσία μία εκδιδόμενη (?).
(Είδες ? κι εμείς σαν αυτές είμαστε , και καταντάμε.. Ανάλογα με το πια ήταν η πρώτη μας ! ...Σύμπτωσις! Τραγική.)
-- Αγγλίδα , αν το πιστεύεις.. (ναι , ..ήταν long ago - δεν είμαι τυχαία στο νήμα των Παππούληδων ! / ..πρέπει πλέον να καταλάβω
ότι δεν είμαι τυχαία εκεί... / δυσκολεύομαι όμως...) --
Ήταν μία Stripper... Τόσο απλό , όχι κάποια ιστορία εξεζητημένη..
Έτσι ξεκίνησα να Αγαπώ.. , πραγματικά , τις «Πουτάνες»... αυτές τις γυναίκες.
Γιατί περί αυτού πρόκειται - Είμαστε άνθρωποι άντρες , Είναι άνθρωποι γυναίκες.
Οι «Πουτάνες» ...
Έχουν κι αυτές κουμπιά , έχεις λίγο χρόνο όμως να τα βρεις γιατί αυτή ήταν άτυχη και δεν σε γνώρισε πριν , τότε... , που είχε υγιή χρόνο.
..Αλλά κι εσύ δεν είχες την εμπειρία να το διαχειριστείς , ..τότε.
Μία πικρόχολη ιστορία δική της και μία δική σου (!).
--- Δεν έχετε μεγάλες διαφορές λοιπόν , κι εσύ "εκδίδεσαι" πλέον ---
Το όνομά της , τώρα , δεν χρειάζεται -πια- να το μάθεις..
Αυτή την φορά , σ’ αυτό το «Tour».. , την λένε ALBA – «Albina» όπως σου είπε η ίδια.
Σαν «μοντέλο» αυτοκινήτου μοιάζει αυτό. Γυναίκες.. Γρήγορα αυτοκίνητα.. Άλλη κουβέντα.
--- Ήθελες δε, κατά προτίμηση, να την λένε Kelly.. :smiling-face-with-heart-eyes: / Δεν το πρόλαβες «αυτό» - συγνώμη «αυτήν»..
Γενικά , δεν πολύ προλαβαίνεις & μεγαλώνεις , μεγαλώνεις γρήγορα & «επικίνδυνα» σαν τις υψηλές ταχύτητες ---
Την είδες στην οθόνη του φορητού σου Η/Υ που «κι αυτός σε υποφέρει».
Πήρες κάπου τηλέφωνο.. «Glamour» λέγεται. Προσπαθώντας να «πάει» με τους κανόνες της εποχής.
Μία ευγενική φωνή ονόματι , πιθανόν , «Καίτη» ,
(Πόσο τραγικό να ζούμε σε μία εποχή που δεν πρέπει να πούμε το πραγματικό μας όνομα…
Κι αυτήν.. , δεν την ξέρεις... Μα της μιλάς σαν να την γνωρίζεις χρόνια. Γιατί? Γιατί στην εν γένει Ανδρική σου μανία θες να είσαι αρεστός ,
ακόμα κι εκεί! Αν μπορούσες να λάβεις «επιβεβαίωση» από όλες τις γυναίκες του κόσμου , θα λύσσαγες να το καταφέρεις κι αυτό.
Τόση ματαιοδοξία..)
σου κλείνει ένα ραντεβού. Ένα ραντεβού με φύση συναλλακτική ,
..& μία , ως συνήθως , τρελή , μεταμεσονύκτια ώρα που κατάφερες να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό.. Αυτόν που θα ήθελες να είσαι. Πιο πριν δεν μπορούσες , είχες δουλειά... Δεν μπορείς όλη την ημέρα να είσαι έτσι.. Μα θέλεις ! ....θα ‘θελες «Μύστη» μου.
Θα πλήρωνες τα εκατονταπλάσια , το’χεις κάνει.. όπως όλοι.. στο παρελθόν. Δεν «περπάτησε» όμως.. κι έτσι βγήκες στο «σφυρί».
--- «Αγαπώ τις πουτάνες γιατί , πλέον , τους μοιάζω». ---
--- «Να η κριτική μου.. ..για την ALBA» ---
Θα πλήρωνες τα εκατονταπλάσια όμως ! Για να ήταν αληθινό..
--- Αγαπάμε το «σπορ» όλοι μας , πάνω κάτω , για τους ίδιους λόγους. Ποιος να μας καταλάβει? Γι’ αυτό γράφουμε εδώ.
Γιατί εδώ «ασθενούμε ήσυχα» / καταλαβαινόμαστε. Κι αυτές «ασθενούν» - ..κι άλλη ομοιότητα. ---
Βρεθήκαμε λοιπόν σε ένα περίεργο ξενοδοχείο στην Πειραιώς.
Τώρα θες να γράψεις μία ακόμα "Κριτική".
Ποιανού ? Του εαυτού σου ή της κοπέλας.. ?
Τι να του πω τώρα άραγε? του "Τύπου" ?
Προσπαθώ μέρες να το βρω.. Νομίζω, σήμερα το βρήκα :
Ήταν η Albina ,
Ήμουν ο Constantinos27 ,
Κάτι σαν αυτήν - Ένα Nickname…
Ήταν μικρό αλλά μοναδικό το ραντεβού μου με το «ψέμα» ,
Ίσως , σαν το δικό σου – Ίσως καλύτερο , Ίσως όμως και χειρότερο…
Κανείς από τους δύο μας δεν ξέρει. Αυτό το ξέρει μόνο η Ίδια.
…που μας «πήρε» και τους δύο.
Καλό μήνα & καλό καλοκαίρι κύριοι ,
Μετά Τιμής ,
(& Χαράς που μπήκατε στην ζωή μου , Εσείς για 1η φορά. …κι αυτές για 2η.)
C27. –
Υ.Γ. Ότι πιο γαμημένα & εξοργιστικά όμορφο υπάρχει στο σύμπαν είναι : «Η Γυναίκα.»
Κρίμα που σιγά σιγά το ξεχνάει..
Ο Άνδρας ? Ο Άνδρας είναι Άνδρας..
Αυτά ρεεε.. «Τύπε»..
https://www.youtube.com/watch?v=x2xBtphHyic
NO1 (NOAH) - For You
Ωραίο κομμάτι για ραντεβού. Ωραίοι στοίχοι.
Έχω πιει και λίγο..
Να μου πείτε.. : "Τι μας ενδιαφέρει τώρα αυτό ρε τύπε?"
«Τύπε» ...μία ατυχής επιθετική(!) ορολογία που είθισται να χρησιμοποιείται μεταξύ (μελών?) ...ανθρώπων θα έλεγα.
...και με την ορολογία αυτή , ακόμα κι αν δεν θέλουν , σου δίνουν την εντύπωση ότι είσαι υπό επίθεσιν , αναιτίως κι από την πρώτη στιγμή..
Καλείσαι να σταθείς στα πόδια σου! Γερά! , Πάλι..
Πρέπει να προσέξεις.. Δεν έχει μαλακίες εδώ – αν κάνεις λάθος θα το πληρώσεις με κάτι χειρότερο από χρήματα. Με λόγια..
Γιατί ρε «Τύπε» όμως... ? Γιατί ρε τύπε να πρέπει να είμαστε & να ζούμε έτσι ?
Σαν αγρίμια.. σε Ζούγκλα ! Τι έφταιξε κι αλλάξαμε ?
Θυμάσαι πως ήσουν παλιά? Παρθένος .. – Παρθένος ήταν κι αυτή όμως , κάποτε..
/// Ρε Τύπεεεε... μην μας τα πρήζεις τώρα να ουμ' , ..με τα υπαρξιακά σου.. , πες μας , το "Κοράσιο" , ήταν καλό ?
-- αυτός που το λέει αυτό , την ίδια στιγμή , τρώει κάτι το οποίο κατά 20% ξεχειλίζει από το στόμα του & πέφτει κάτω …μα δεν το παίρνει
χαμπάρι και συνεχίζει.. --
Μουνάρα ? τι έγλειψε ? την έσκισες ?
Όχι ? Τι ? «Κομοδίιιινο» δηλαδή ?
Όχι ρε Τύπε ! Ω ρε Τύπε ! Με Γλύτωσες ! Θα πάω στην άλλη που πήρε ο Τ.Δ. , ο "Τιμημένος" ο "Γλομπέο έτσι - ο Γλομπέο αλλιώς - ο Γλομπέο αλάνης"
ή ακόμα κι εκείνος ο περίεργος.. ,
Ο "Σπουδαίος" ! , ο Constantinos27 που καμιά φορά τα λέει κάπως κι είναι κι "αγαπούλης"! ... ///
Μα (!) ... , Μα αυτός είμαι ΕΓΩ... !! Για εμένα μιλάει ο «Τύπος» !
(Άλλες φορές όμως είμαι ο άλλος , ο παραπάνω’ς’ που τρώει..)
Μα.. τι να του πω τώρα για την Τ.Δ. ?
Μα είναι απλό.. Για κάποιο τρελό λόγο ΑΓΑΠΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ !! Δεν ξέρω γιατί...
Ίσως γιατί η πρώτη μου, γεμάτη από παιδικό ενθουσιασμό "αγάπη" , ήταν ουσία μία εκδιδόμενη (?).
(Είδες ? κι εμείς σαν αυτές είμαστε , και καταντάμε.. Ανάλογα με το πια ήταν η πρώτη μας ! ...Σύμπτωσις! Τραγική.)
-- Αγγλίδα , αν το πιστεύεις.. (ναι , ..ήταν long ago - δεν είμαι τυχαία στο νήμα των Παππούληδων ! / ..πρέπει πλέον να καταλάβω
ότι δεν είμαι τυχαία εκεί... / δυσκολεύομαι όμως...) --
Ήταν μία Stripper... Τόσο απλό , όχι κάποια ιστορία εξεζητημένη..
Έτσι ξεκίνησα να Αγαπώ.. , πραγματικά , τις «Πουτάνες»... αυτές τις γυναίκες.
Γιατί περί αυτού πρόκειται - Είμαστε άνθρωποι άντρες , Είναι άνθρωποι γυναίκες.
Οι «Πουτάνες» ...
Έχουν κι αυτές κουμπιά , έχεις λίγο χρόνο όμως να τα βρεις γιατί αυτή ήταν άτυχη και δεν σε γνώρισε πριν , τότε... , που είχε υγιή χρόνο.
..Αλλά κι εσύ δεν είχες την εμπειρία να το διαχειριστείς , ..τότε.
Μία πικρόχολη ιστορία δική της και μία δική σου (!).
--- Δεν έχετε μεγάλες διαφορές λοιπόν , κι εσύ "εκδίδεσαι" πλέον ---
Το όνομά της , τώρα , δεν χρειάζεται -πια- να το μάθεις..
Αυτή την φορά , σ’ αυτό το «Tour».. , την λένε ALBA – «Albina» όπως σου είπε η ίδια.
Σαν «μοντέλο» αυτοκινήτου μοιάζει αυτό. Γυναίκες.. Γρήγορα αυτοκίνητα.. Άλλη κουβέντα.
--- Ήθελες δε, κατά προτίμηση, να την λένε Kelly.. :smiling-face-with-heart-eyes: / Δεν το πρόλαβες «αυτό» - συγνώμη «αυτήν»..
Γενικά , δεν πολύ προλαβαίνεις & μεγαλώνεις , μεγαλώνεις γρήγορα & «επικίνδυνα» σαν τις υψηλές ταχύτητες ---
Την είδες στην οθόνη του φορητού σου Η/Υ που «κι αυτός σε υποφέρει».
Πήρες κάπου τηλέφωνο.. «Glamour» λέγεται. Προσπαθώντας να «πάει» με τους κανόνες της εποχής.
Μία ευγενική φωνή ονόματι , πιθανόν , «Καίτη» ,
(Πόσο τραγικό να ζούμε σε μία εποχή που δεν πρέπει να πούμε το πραγματικό μας όνομα…
Κι αυτήν.. , δεν την ξέρεις... Μα της μιλάς σαν να την γνωρίζεις χρόνια. Γιατί? Γιατί στην εν γένει Ανδρική σου μανία θες να είσαι αρεστός ,
ακόμα κι εκεί! Αν μπορούσες να λάβεις «επιβεβαίωση» από όλες τις γυναίκες του κόσμου , θα λύσσαγες να το καταφέρεις κι αυτό.
Τόση ματαιοδοξία..)
σου κλείνει ένα ραντεβού. Ένα ραντεβού με φύση συναλλακτική ,
..& μία , ως συνήθως , τρελή , μεταμεσονύκτια ώρα που κατάφερες να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό.. Αυτόν που θα ήθελες να είσαι. Πιο πριν δεν μπορούσες , είχες δουλειά... Δεν μπορείς όλη την ημέρα να είσαι έτσι.. Μα θέλεις ! ....θα ‘θελες «Μύστη» μου.
Θα πλήρωνες τα εκατονταπλάσια , το’χεις κάνει.. όπως όλοι.. στο παρελθόν. Δεν «περπάτησε» όμως.. κι έτσι βγήκες στο «σφυρί».
--- «Αγαπώ τις πουτάνες γιατί , πλέον , τους μοιάζω». ---
--- «Να η κριτική μου.. ..για την ALBA» ---
Θα πλήρωνες τα εκατονταπλάσια όμως ! Για να ήταν αληθινό..
--- Αγαπάμε το «σπορ» όλοι μας , πάνω κάτω , για τους ίδιους λόγους. Ποιος να μας καταλάβει? Γι’ αυτό γράφουμε εδώ.
Γιατί εδώ «ασθενούμε ήσυχα» / καταλαβαινόμαστε. Κι αυτές «ασθενούν» - ..κι άλλη ομοιότητα. ---
Βρεθήκαμε λοιπόν σε ένα περίεργο ξενοδοχείο στην Πειραιώς.
Τώρα θες να γράψεις μία ακόμα "Κριτική".
Ποιανού ? Του εαυτού σου ή της κοπέλας.. ?
Τι να του πω τώρα άραγε? του "Τύπου" ?
Προσπαθώ μέρες να το βρω.. Νομίζω, σήμερα το βρήκα :
Ήταν η Albina ,
Ήμουν ο Constantinos27 ,
Κάτι σαν αυτήν - Ένα Nickname…
Ήταν μικρό αλλά μοναδικό το ραντεβού μου με το «ψέμα» ,
Ίσως , σαν το δικό σου – Ίσως καλύτερο , Ίσως όμως και χειρότερο…
Κανείς από τους δύο μας δεν ξέρει. Αυτό το ξέρει μόνο η Ίδια.
…που μας «πήρε» και τους δύο.
Καλό μήνα & καλό καλοκαίρι κύριοι ,
Μετά Τιμής ,
(& Χαράς που μπήκατε στην ζωή μου , Εσείς για 1η φορά. …κι αυτές για 2η.)
C27. –
Υ.Γ. Ότι πιο γαμημένα & εξοργιστικά όμορφο υπάρχει στο σύμπαν είναι : «Η Γυναίκα.»
Κρίμα που σιγά σιγά το ξεχνάει..
Ο Άνδρας ? Ο Άνδρας είναι Άνδρας..
Αυτά ρεεε.. «Τύπε»..
https://www.youtube.com/watch?v=x2xBtphHyic
NO1 (NOAH) - For You
Ωραίο κομμάτι για ραντεβού. Ωραίοι στοίχοι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 28, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
110€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή