Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 60 10
Call-Girls 169135
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντηση με την Ζέτα στο Bill πριν καιρό.
Η Ζέτα είναι γενικά λίγο δυσεύρετη ειδικά για νέους πελάτες. Την δεύτερη φορά που κάλεσα για ραντεβού τελικά την πέτυχα, παρόλο που πέρασα ξανά από ανάκριση (με ποιο όνομα σας ξέρει η Ζέτα, έχετε ξαναβρεθεί κλπ.)
Στο δια ταύτα, χτυπάει η πόρτα με 10 λεπτά καθυστέρηση και μπαίνει μέσα μια MILFάρα, λίγο κοντούλα με απίστευτο στυλ. Μου ήρθε ντυμένη σαν να πηγαίνει σε επαγγελματικό ραντεβού με σακάκι, πουκάμισο και παντελόνι. Γνωριζόμαστε, της έκανε εντύπωση το νεαρό της ηλικίας μου, σπάσιμο πάγου και έρχεται στο κρεβάτι (ήμουν το πρώτο της ραντεβού). Μου λέει πως της αρέσει που είμαι πιτσιρικάς και πως θα με βασανίσει. Το σώμα της είναι πολύ καλοδιατηρημένο, στο στήθος δεν πρόσεξα καμία επίδραση της βαρύτητας ή έστω καμία ενοχλητική, είναι εκεί που πρέπει.
Πρώτος γύρος ήρθε μετά από 30 λεπτά και μετά από πολλά παιχνίδια στο στόμα/πρόσωπό της, αφού με σήκωσε από το κρεβάτι και μου λέει έλα εδώ να γονατίσω μπροστά σου να με χύσεις.
Λίγο σόσιαλ και εκεί καταλαβαίνεις πως είναι όντως μια πραγματική γυναίκα. Ξεκίνημα δεύτερου γύρου με προτροπή της παρότι της είπα πως δεν θα μπορέσω να χύσω δεύτερη φορά μέσα σε 20 λεπτά,
παίρνοντας πληρωμένη απάντηση "με εμένα θα χύσεις".
Και εδώ έρχονται τα δυσάρεστα για το γραφείο. Ενώ είμαστε στα 45 λεπτά του ραντεβού, πέφτει πρώτο τηλέφωνο. Μου λέει αγνόησε το και συνεχίζουμε. Δεν περνάνε 2 λεπτά, ξανά τηλέφωνο. Το αγνοούμε ξανά. Στα 50 λεπτά του ραντεβού και ενώ τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω πως θα με κάνει να χύσω με τόση καύλα που βγάζει αυτή η γυναίκα, χτυπάει για τρίτη φορά το τηλέφωνο. Της λέω σήκωσε το, δεν πειράζει. Το σηκώνει και αρχίζει να τσακώνεται με τον οδηγό της, τον ρωτάει γιατί την ενοχλεί από τώρα αφού δεν έχει τελειώσει με τον πελάτη και της απαντάει πως τελείωσε το ραντεβού και να μην αργεί. Τον σιχτιρίζει και του κλείνει το τηλέφωνο, μου λέει δεν υπάρχει περίπτωση να πέρασε μια ώρα και κοιτάζει το ρολόι της. Η ώρα λοιπόν θα είχε περάσει, αν είχε έρθει στην ώρα της. Τέλος πάντων, της λέω πως δεν πειράζει και πως θα κλείσουμε 2ωρο την επόμενη φορά για να έχουμε την ησυχία μας. Μπαίνει για ντουζάκι, βγαίνει γρήγορα, την πληρώνω (δεν με χρέωσε έξτρα για το τελείωμα) με φιλάει για να με αποχαιρετίσει, μου λέει σου χρωστάω ένα ραντεβού με ηρεμία και φεύγει.
Εν κατακλείδι, παρότι δεν έχυσα δεύτερη φορά και παρότι μας έσπασε τα αρχίδια ο οδηγός, το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν το καλύτερο που είχα κάνει μέχρι τότε και σίγουρα στο τοπ 3 των ραντεβού που έχω κάνει μέχρι σήμερα (στην κατηγορία MILF, την βάζω πρώτη) λόγω της Ζέτας. Η Ζέτα είναι ένα υπέροχο τυπάκι και μια απίστευτα καυλιάρα γυναίκα και εάν της φερθείς όμορφα δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά μαζί της. Θα στο ανταποδώσει και με το παραπάνω.
Σε ευχαριστώ Ζέτα, οδηγέ μας τα έκανες τσουρέκια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: