Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την είχα σταμπάρει από τα προσεχώς. Ήμουν σίγουρος πως δεν θα έβλεπα την μουνάρα των φωτογραφιών (όπως και έγινε), αλλά μου έβγαλε μια καύλα και λέω δεν πάω μια βόλτα να κάνω και γω ένα κασκαντεριλίκι…

Με το που ανέβηκε στο site στέλνω μήνυμα, κλείνω για μετά από 1,5 ώρα incall στο ξενοδοχείο της στο κέντρο. Τυχερός, βρήκα να παρκάρω κοντά, γιατί δεν παλεύεται με την ζέστη να περπατάς στο κέντρο μεσημεριάτικα. Το πρακτορείο πάντα άμεσο στην εξυπηρέτηση και ευγενέστατο. Στέλνω μήνυμα για δωμάτιο, μου λένε και το σύνθημα για τη ρεσεπτιόν, και ανεβαίνω.

Με το που ανοίγει η πόρτα χάρηκα. Ένα πολύ όμορφο, πετίτ μουνάκι, μακρυά μεν από τις φωτογραφίες (έχει πέσει πολύ photoshop) αλλά πολύ κοντά στα γούστα μου. Κάποια στιγμή της είπα, και το είπα και στο πρακτορείο, να βάλει καμιά σέλφι, θα πάει πολύ καλά, γιατί κανένας δεν θα πιστέψει αυτές τις φωτογραφίες που έχει.

Περνάω, “you go shower” μου λέει, αγγλικά λίγο πάνω από τα πολύ βασικά. Την ρώτησα εάν είμαι ο πρώτος της για σήμερα, και τι μου λέει: «first time». Τι εννοείς first time; Μου εξήγησε ότι πρώτη φορά κάνει αυτή τη δουλειά, πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα, είναι η πρώτη της μέρα, και είμαι ο πρώτος της “guest” (έτσι το ανέφερε). Έπαθα λίγο σοκ! “Virgin;” της λέω, και δεν καταλάβαινε. Το βάλαμε στο Google Translate, και γέλαγε. «No! First time work!» Μου λέει. Ευτυχώς σκέφτηκα… Το μάγκωμα της πάντως το έκρυβε επιμελώς, αλλά στον παλιό ήταν φανερό. «Καλά», σκέφτηκα, «θα σε πάω λάου λάου»…

Πρόσωπο: πολύ όμορφο. Χειλάκια λίγο πειραγμένα, μπλε ματάκια (νομίζω με φακούς), όμορφο χαμόγελο. Μακρύ ξανθό μαλλί, με τρέσες. 25 λέει, 25 φαίνεται.

Σώμα: Petit σε όλα. 1,60, 47 κιλά. Χεράκια, ποδαράκια για φάγωμα. Σούπερ κωλαράκι που θες να το φας και αυτό. Κακοφτιαγμένο, 2αρι βυζί, με ωραίες όμως ρόγες. Εάν σας αρέσουν τα petit, εδώ είστε. Πουτσομεζές.

Γενική συμπεριφορά: Με υποδέχτηκε με ωραία εσώρουχα και πάνω σε τακούνια. Προφανώς πέρασε κάποια «εκπαίδευση» γιατί είχε κάποιες τυποποιημένες συμπεριφορές. Μου χόρεψε λίγο στη αρχή. Μετά, πριν αρχίσει την πίπα, μου λέει «for safe» και άρχισε τα ψεκάσματα με απολυμαντικό. Εμένα μου αρέσει η κοπέλα να προσέχει την καθαριότητα. Ευγενική, δεν έκλεψε χρόνο, ήθελε να με ικανοποιήσει, αλλά φανερά μαγκωμένη.

Επικοινωνία: Τα βασικά. Συζήτηση στα αγγλικά δεν θα κάνετε. Εκτός αν βάλετε Google translate.

Διάθεση στο σεξ: Ξεκίνησε με μία αρκετά καλή πίπα. Όχι κάτι ιδιαίτερο. Είπαμε, μαγκωμένη. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα, οπότε ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος. Την πήγα σερί για περίπου μισή ώρα, σε διάφορες στάσεις. Από την πρώτη στιγμή ήταν μούσκεμα, σε βαθμό που νόμιζα ότι είχε βάλει τζελ. Αλλά όχι. Η σκέψη ότι είναι τόσο αματούρι με έφτιαχνε, και τις έλεγα και διάφορα και γούσταρε. Κόφτη δεν έβαλε, αλλά δεν ήταν για πολύ πίεση. Κάποια στιγμή ήμουν από πίσω, βγαίνω και βλέπω ότι το προφυλακτικό είχε μείνει μέσα. Εκεί κάπου φρίκαρε, χωρίς να το πολυ δείξει. Με ρώτησε εάν έχυσα, Φυσικά όχι της είπα. Άνοιξε ένα ντουλαπάκι που μέσα ήταν σαν φαρμακείο! Κάτι πήρε πήγε στο μπάνιο, και βγήκε μετά από λίγο χαμογελαστή. Μετά από περίπου 40 λεπτά ήρθε η ώρα να τελειώσω. Τη ρώτησα αν κάνει CIM Και μου είπε ναι έξτρα 20 €. Με το που ξεκίνησα όμως να τελειώνω, Με το που φύγανε τα πρώτα, εκείνη τραβήχτηκε με τα πρώτα στο στόμα, και έφυγε σφαίρα για το μπάνιο. Εγώ έμεινα να χύνω πάνω μου και να γελάω! Πάντως, η όλη εμπειρία ήταν καλή, και διαφορετική από ότι συνήθως.

Δε νομίζω ότι θα την ξαναπάρω, τουλάχιστον όχι σε αυτό το tour, γιατί μου αρέσουνε οι πιο πουτάνες. Αλλά αν σας αρέσουν τα amateur, GFE και petite, εδώ είστε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 29, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.174
Πόντοι:
18.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 andronikos3, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Annapurna και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2021
απο αυτα που γραφεις παντως δεν καταλαβαινω γιατι να θελει παραπανω χρηματα απο τις αλλες?
για να αποσβεσει τη σιλικονη?
30 Ιουλίου, 2021
Αρα εν ολιγοις το +20 απο τις αλλες κοπελες δε το πολυ αξιζε...
30 Ιουλίου, 2021
τωρα πρεπει να την παντρευτεις !
review reaction 1 review reaction 3 Constantinos27, Yatoputso, Inf0 και 3 άλλα μέλη
30 Ιουλίου, 2021
Έκανες να χύσεις πάνω από 40 λεπτά; Πάντως από διάρκεια, σκίζεις...
30 Ιουλίου, 2021
@theots81 είχε πολλά υγρά το μουνάκι της, και δεν είχα πολύ καλή αίσθηση. Και επειδή δύσκολα χύνω πάνω από μια φορά στο μονόωρο, "κόβω" και προσπαθώ να κρατήσω.
review reaction 1 Constantinos27
31 Ιουλίου, 2021
Ωραίο κόπλο αυτό με το "first time" πάντως.... Προσκύνημα
review reaction 1 protaris2018
02 Αυγούστου, 2021
πολυ πλαστικουρα φαινεται
03 Αυγούστου, 2021
@roughfucker στις φωτογραφίες ναι, αλλά οι φωτογραφίες έχουν περάσει πολύ photoshop. Από κοντά δεν είναι έτσι. Λίγο τα χειλάκια έχει πειράξει και τα βυζάκια (κακή δουλειά)
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8