Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 3 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μεταγραφή απ το Γκόλντεν λοιπόν και είπα να δοκιμάσω κ εγώ την νικολ..Τα 140 μ φάνηκαν ένα τίμιο ποσό γ αυτό το μωρό που όπως έχω δει δείχνει κ την φάτσα της στο σάιτ..πράγμα που δεν δηλώνει κόμπλεξ..Πάμε λοιπόν..Πάω ξενοδοχείο κλείνω δωμάτιο στέλνω το δωμάτιο στην τηλεφωνήτρια και περιμένω έτοιμος..Η δεσποινίδα ήταν στην ώρα της της ανοίγω μπαίνει μέσα κ βλέπω ένα μωράκι μελαχρινό ακριβώς αυτό που είδα στις φωτογραφίες με τατουάζ διάσπαρτα πάνω της..Με κοιτάει μ λέει μπαίνω για ένα ντουζακι κ επιστρέφω..Το πρόγραμμα ήταν για μια ώρα εξ αρχής κ αυξήθηκε μετά..η αλήθεια είναι ότι στις υπηρεσίες της έχει κ βίντεο η φωτό πράγμα το οποίο δεν το έχω ξανακάνει κ της είπα ότι θα ήθελα να το δοκιμάσουμε μιας κ την καυλωνει να γαμιεται κ να έχει μια φωτογραφική μηχανή πάνω της..ΕΣΥ κούκλα μ ένα βήμα πριν το πορνό είσαι..χεχεχε..Συνεχίζω λοιπόν βγαίνει το μόνο αρνητικό είναι ότι στο φιλί δεν βάζει γλώσσα..Τίμιο όμως το λέει εξαρχής..Πάμε λοιπόν ξαπλώνουνε κ ξεκινάω να γλυφό τις βυζαρες της ενώ σιγά σιγά κατέβαινα προς τα κάτω..Κατεβαίνω στο μουνακι της της ανοίγω τα πόδια κ ξεκινάω να την γλείφω..Τα υγρά της ήταν πολύ ωραία σχεδόν μυρωδάτα μπορώ να πω..μπορούσα να την φάω ολόκληρη..Επειδή ήταν έτοιμη να τελειώσει κ δεν ήθελε με βάζει κάτω κ ξεκινάει μια πίπα αρκετά ωραία βαθιά τον έφτυνε κ όλας..Η πρώτη κατάθεση σπερματικου υγρού έγινε στο στόμα της..πάει μέσα όσο εγώ παίρνω στο τηλεφωνικό κέντρο να ενημερώσω οτι την χρειάζομαι παραπάνω για να βγάλουμε γούστα..(αυτό δεν το είπα προφανώς)Έρχεται απ το μπάνιο με βάζει κάτω κ ξεκινάει κατευθείαν πίπα στα 3 λεπτά με το ρολόι ήθελα να την πάρω όποτε φόρεσα καποτα κ ξεκίνησα το γαμησι στα 4 ενώ η κάμερα έχει βγει κ λαμβάνει ένα ωραίο βίντεο να μπαινόβγαινω μέσα της..Της κράταγα το μαλλί με το ένα χέρι ενώ το βίντεο γύρισε απ την πλάτη της μέχρι την κωλαρα της..με καυλωνε τέρμα που την γαμαγα κ το απαθανάτισα..(μετά πήγα σπίτι κ έριξα κ μια για τα ρέστα)..Της κοπέλας της αρέσει αυτό που κάνει κ φαίνεται..το τέλος στο δεύτερο γύρο ήρθε πάνω στα βυζια της κ ενώ με κοίταγε στα μάτια..Η νικολ λοιπόν είναι ένα μουνακι άρρωστο με κάποια συν για να βγάζουμε γούστα..Την είχα βάλει από καιρό στο μάτι..Γράφω ίσως στην επανάληψη του ραντεβού γιατί έχω βάλει στο μάτι 2/3 ακόμα..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 27, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Petergel, Διανοούμενος, STAVROS6969 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2021
Πάω στοίχημα ὅτι εἶχε ἄλλη μιά κριτική ἐδῶ... Τουλάχιστον ΜΙΑ... Εἶχα κάνει καί like!! Γιατί ἀποσύρονται κάποιες κριτικές ἀφοῦ ἔχουν ἐγκριθῆ; Οἱ κανόνες δέν εἶναι ξεκάθαροι...
review reaction 1 eridon1877, Annapurna, srek7
28 Ιουλίου, 2021
Ποια ρε μεγαλε η ξεπετα?
review reaction 1 hornyasfuck
29 Ιουλίου, 2021
Μπρο δεν έχω δει κάτι..αν είχα δει θα το έλεγα
29 Ιουλίου, 2021
@hornyasfuck
Ναι είχε και εγώ το θυμάμαι.
Ίσως σε κάποιο δεύτερο έλεγχο διαπιστώθηκε κάποια σοβαρή παρατυπία.
Πάντως ο Αντισθένης είναι δίκαιος.
Και εμένα μου κατέβασε κριτική αλλά μου εξήγησε ότι ο λόγος ήταν ότι είχα γράψει 2 κριτικές για το ίδιο κορίτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα.
29 Ιουλίου, 2021
Αδελφέ φωτό μπορούμε να δούμε από την κοπέλα που βρεθήκατε; :-)
21 Οκτωβρίου, 2021
Moυνοχειλα εχει μεγαλα μικρα η κλειτοριδα της πως ειναι...κανενα σκουλαρικι εχει?
review reaction 1 Larson
15 Νοεμβρίου, 2022
H Νικόλ είναι Θεά. Θα αφήσει εποχή. Μακάρι να συνεχίσει για πάντα να προσφέρει τις υπηρεσίες τηςΈρωταςΟυάου καρδιές!
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7