Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 15 10
Call-Girls 25787
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τις συστάσεις τις είχα νωρίς. ο scouter Kαρελάκος, έχει ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία την συνάντησή του με τη Άλμπα και καπάκι ενημερώνει τον Zebu. Αναπάντεχα, Κυριακή βράδυ έρχεται και άλλη ενημέρωση από φίλη, έμπειρη και έγκυρη, που είχε την τύχη να συναντήσει την Άλμπα και μου ρίχνει και αυτή την ενημέρωση για το πόσο γυναικάρα είναι. Μάλιστα επέμενε κιόλας γιατί είχα και άλλη επιλογή. Δυο στα δυο. Τους φίλους πρέπει να τους ακούς και έτσι κλείνω και εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη την Άλμπα για outcall συνάντηση.

Οι φωτογραφίες της μου έλεγαν ότι θα συναντήσω μια όμορφη παρουσία αλλά γυναίκα και όχι κάποιο 20χρονο κορίτσι όπως λέει το σαητ του G.E. Η πόρτα χτύπησε ακριβώς στην ώρα που έπρεπε να χτυπήσει. Ανοίγω και μένω μαλάκας! Λέω μέσα μου, Ζεμπού έχεις πρόβλημα και πολλή δουλειά τώρα. Κράτα, μαλάκα, το σαγόνι σου στην θέση του για να μην βάλει τα γέλια. Όντως είναι μικρή, κοντά στην ηλικία που αναφέρει το σαητ. Οι φωτό την μεγαλώνουν κάπως. Κοιτάξτε τις φωτό 4 και 14 είναι και οι πιο ακριβέστατες της Άλμπα με αυτό που θα δείτε όταν ανοίξετε την πόρτα. Πανέμορφο πρόσωπο, με υπέροχα μάτια. Στα χείλια της έχει βάλει χέρι αλλά ευτυχώς δεν είναι σαν πάπια. Αχρείαστο επίσης το έντονο μακιγιάζ της. φανταστικό κορμί, κορμάρα για την ακρίβεια, με πανέμορφα πόδια, τούμπανο κώλο, και δυο μικρά μεν αλλά ωραία βυζάκια και πολύ ωραία κοριτσίστικη φωνή.

Στο σέρβις, φιλάει πάρα πολύ ωραία, δέχεται αδιαμαρτύρητα δάχτυλο στον κόλπο της με ευγένεια και όχι άγρια, της έκανα αρκετά λεπτά γλείψιμο στο μικροκαμωμένο αιδοίο της και δείχνει να της αρέσει. Τώρα αν ήτανε προσποιητό το ότι της άρεσε, της αξίζει το όσκαρ πρώτου πουτανικού ρόλου. Ούτε κραυγές, ούτε αχ βαχ, τι μου κάνεις μύστη μου και άλλες τέτοιες μαλακίες. Τα ίδια και όταν στον έχει μέσα της. Μάλιστα μου ζήτησε να ανεβάσω και ταχύτητα, όταν πλέον το ήθελε και εκείνη να ανέβουν οι στροφές. Κάναμε σεξ σε ιεραποστολική στάση και στα τέσσερα, που μόλις σου τον στήσει, βαράς εγκεφαλικό! Στοματικό με χέρι μεν αλλά καλό και παιχνίδια με την γλώσσα της.

Στην επικοινωνία, τα Αγγλικά της είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μπορείτε να πείτε και δυο κουβέντες. Αν την ρωτήσετε αν της αρέσει η Ελλάδα, η απάντηση είναι αρνητική και δεν ντρέπεται να το πει. Κανά τέταρτο πριν τελειώσει η συνάντηση την έχω από πάνω μου και της χαϊδεύω την πλάτη. Αρχίζει να με φιλάει στο στόμα. Θυμήθηκα τον εαυτό μου παιδάκι, στις ηλικίες που κάβλωνα μόνο με γλωσσόφιλο. Τον έκανε τούμπανο, αλλά χρόνος δεν υπήρχε. Περασμένα μεγαλεία. Θα την ξανά συναντήσω αλλά μόλις φύγει και ξανάρθει, στο πρώτο τριήμερο που θα είναι ξεκούραστη τελείως.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
42
Πόντοι:
28.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rodriguez96, blizardeye, Jim25jim και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2021
αφού κατάφερες και θυμήθηκες τον εαυτό σου παιδάκι πριν από 90+ χρόνια να σου δώσω συγχαρητήρια για την μνήμη σου Έτσι! Γερο-μύστης Χεχε!
review reaction 1 trikimia, borbi2525, Constantinos27 και 4 άλλα μέλη
27 Ιουλίου, 2021
ρε θα μαζευτεις καμια φορά ? Θα σε διαγραψει ο "δεν εχω γκομενα "
review reaction 1 review reaction 3 trikimia, borbi2525, Constantinos27 και 5 άλλα μέλη
27 Ιουλίου, 2021
Μπράβο φιλαράκι. Χαίρομαι που πέρασες όμορφα. Περιμένουμε και συνέχεια !
review reaction 1 trikimia, borbi2525, Constantinos27 και 5 άλλα μέλη
27 Ιουλίου, 2021
Η Κατερινα που την ηξερε?
review reaction 1 Karelis69
27 Ιουλίου, 2021
Μπορείς άφοβα να αλλάξεις το logo.....like...
" Από την μέση και κάτω σαλεύει..."
review reaction 1 Zebu, Karelis69
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5