Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επιστρέφοντας από διακοπές όπου πέρασα 10 μέρες με την ίδια γυναίκα το ένστικτο της διαφοροποίησης και της πολυγαμικότητας είχε δημιουργήσει όρεξη για κάτι νέο.

Χαζεύοντας τις φωτογραφίες του glamour η Mimi μου έκανε κλικ. Ιδίως οι φωτογραφίες της με το άσπρο top την έδειχναν κάπως ‘’περίεργη’’. Το ένστικτο του μικρού εξερευνητή σε συνδυασμό με τη ανάγκη για μια διαφορετική γυναίκα συνδυάστηκαν και η επιλογή κλείδωσε.

Η συνεννόηση με το κέντρο του glamour εύκολη και γρήγορη με την ευγενική κοπέλα. Λίγο αργότερα πέρναγα τη πόρτα του Athenaeum Smart στην Συγγρού, που συνολικά είναι πολύ αξιοπρεπές και καινούργιο ξενοδοχείο με ευρύχωρο δωμάτιο και μεγάλο ωραίο διπλό κρεβάτι.

Οσον αφορά τώρα την Μimi. Ουκρανέζα γύρω στο 166, γεμάτος σωματότυπος που σε συνδυασμό με τα φτιαγμένα 2,5άρια βυζιά δένει σε ωραίο συνολικά αλλά ‘’γεμάτο’’ σωματικό σύνολο. Γύρω στα 26-27 την έκανα.
Δεν έχει μοντελέ σώμα αλλά σε αυτούς που τους αρέσουν οι γεμάτες γυναίκες από πλευράς σώματος είναι ιδανική γιατί χοντρή δεν τη λες με την καμία, αλλά την λές γυναίκα με έντονες ωραίες πραγματικά καμπύλες που δένουν σε ωραίο σύνολο συνδυασμένες με μια σχετικά λεπτή μέση.

Επίσης όμορφο αρμονικό πρόσωπο με μπλέ μάτια και μακρύ ίσιο μαύρο μαλί αρκετά κάτω από τους ώμους. Ενιάρι κανονικό στο πρόσωπο με τη βοήθεια βέβαια κάποιων επεμβάσεων. Ισως το πιο δυνατό σημείο της. Ομαρφα μπλε μάτια, μεγάλα σαρκώδη χείλη, άψογη ( ίσως μετά απο επέμβαση ) μύτη. Από τα όμορφα πρόσωπα του χώρου που ακόμα και χωρίς έντονο μακιγιάζ σου τραβάει το βλέμμα.

Οσον αφορά τις υπηρεσίες. Δίνει γλωσόφυλα και ανταποκρίνεται στα χάδια. Μέτριο στοματικό. Αρκετές στάσεις. Πολύ καλά ηχητικά εφέ που σε βοηθάνε να τελειώσεις στον δεύτερο γύρο που για εμένα είναι πιο δύσκολο. Γενικά είναι πολύ περισσοτερο προς το GFE παρά προς το PSE, γιατί στα "αγριέματα" δεν ανταποκρινόταν και πολύ πέρα από τα πάντα ωραία ηχητικά έφέ.

Τα αρνητικά τώρα. Είναι της απολύμανσης. Κυριολεκτικά. Σου ρίχνει απολυμαντικό στη πούτσα πριν την ακάποτη πίπα. Προσωπικά με έπιασαν στην αρχή τα γέλια. Μάλον έχουν όλες επηρεαστεί απο τις απολυμάνσεις αυτή την εποχή λόγω κορωνοιού, εξ 0ύ και ο τίτλος της κριτικής ''Στο πνεύμα της εποχής''.
Επίσης δεν δέχεται δάκτυλα παρά μόνο εξωτερικά. Αυτά τα δυο θα ξενερώσουν κάποιους. Για αυτό το λόγο και το εφτάρι στην γενικότερη συμπεριφορά. Ομως τους ιδαίτερα προσεχτικούς με τις αρρώστιες αυτή η συμπεριφορά τους φτιάχνει γιατί τους δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και υγείας για την κοπέλα που μεταφράζεται σε άισθηση ασφάλειας.

Προσωπικά θα έλεγα ότι συνολικά είχα μια θετική αίσθηση μετά από μια συνάντηση με μια συνολικά όμορφη κοπέλα χωρίς όμως να πώ και ότι τρελάθηκα.

Γενικά απευθύνεται στους λάτρεις των ωραίων προσώπων, και των μεστών σωμάτων, που δεν πολυδίνουν σημασία στην εμμονή στην απολύμανση και στη καθαριότητα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.331
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, ΜrKavlopoulos, Constantinos27 και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2021
10 μέρες διακοπές, μπράβο!!!
review reaction 1 hornyasfuck, Mindreader, TOMCRUISE
25 Ιουλίου, 2021
Καιρο ειχα να διαβασω τοσο απλη κ περιεκτικη κριτικη!!!
review reaction 1 hornyasfuck, Mindreader
25 Ιουλίου, 2021
Πρέπει και να ξεκουραζόμαστε φίλε. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.
review reaction 1 hornyasfuck, kwstasxat
25 Ιουλίου, 2021
Και με την ίδια γυναίκα..
Εντυπωσιακό!!

Χαμόγελο με γλώσσα
review reaction 3 hornyasfuck, kwstasxat, Mindreader
26 Ιουλίου, 2021
Αφού στο δεκαήμερο σκέφτηκα να πάω σε γιατρό?? Αντί για γιατρό πήγα στη Μιμή και θεραπεύτηκα απο τη μάστιγα της μονογαμίας
review reaction 3 hornyasfuck, kwstasxat
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5