Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 17 10
Call-Girls 37163
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπέρα σε όλους!

Το κορίτσι είναι πάρα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο, έχει πολύ ωραίο πρόσωπο και έχει και πολύ ωραίο σωματάκι συνδυασμός που νομίζω καλύπτει τους πάντες! Είναι από τις επιλογές που κάνεις με το που δεις τις φωτογραφίες, σταματάς και χωρίς κάποιο λόγο και λες εδώ είμαστε..

Ήρθε με πάρα πολύ όρεξη και αμέσως η κατάσταση έδεσε πολύ όμορφα, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό άσχετα με το γαμήσι, θεωρώ είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει χημεία με το κορίτσι και να γουστάρει, τα κάνει όλα καλύτερα μετά!!
Όπως είπα και στην αρχή η κοπέλα από προσωπάκι και σωματάκι κόλαση αλλά μάγκες οι ματάρες της και το βλέμμα της δεν υπάρχει όταν λέμε γαλάζια αυτό εννοούμε! δεν σταμάταγα να την κοιτάω!!!

Ξεκινήσαμε με μια πολύ καλή πίπα σιγά σιγά και αρκετά ερωτικά ίσως να προτιμώ κάποια περισσότερη ένταση αλλά φρόντισε να μην με αφήσει παραπονεμένο. Την γλώσσα της, την δουλεύει πολύ καλά μαζί με φτυσίματα και πραγματικά ρούφαγε τα πάντα!
Εκεί που τρελάθηκα ήταν το πως με κοίταζε όταν μου έπαιρνε πίπα οκ δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ καν να το περιγράψω!
Πολύ καλό γαμήσι, το σωματάκι της το κούναγε όμορφα και γλυκά με πολύ αισθησιακές κινήσεις που έκαναν και έμενα και αυτή νομίζω να γουστάρουμε πολύ. Γενικά η φάση ήταν πολύ gfe πολύ αισθησιακό, αλλά παράλληλα άγριο sex.
Άψογη συμπεριφορά και πολλή καθαρή, έκανε κατευθείαν μπανάκι και ξεκινήσαμε δεύτερο γύρο! Ενώ συνεχεία αλλάζαμε στάσεις και είχε πολύ ωραία ροή το γαμήσι στον πρώτο γύρο δεν το κάναμε στα 4... αυτό άλλαξε στο δεύτερο γύρο όταν το κορίτσι στήθηκε από μόνο του στα 4 και μου κούναγε το κωλαράκι της. Εκεί σαν να μεταμορφώθηκε, απλά απίστευτη τέτοιο κώλο μάγκες δεν έχετε ξαναδεί.
Γενικά η κοπέλα ήταν για σκληρό και αισθησιακό γαμήσι μαζί! πολύ ωραία εμπειρία την προτείνω σε όλους, αρκετά ιδιαίτερη είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή!
Το μονό που, δεν με πείραξε ακριβώς, αλλά είναι κρίμα γιατί έχω πολύ μεγάλη αδυναμία, είναι που δεν δίνει κωλαράκι και εκεί στα 4 όταν ήταν δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 22, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sasthelooles
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
2.121
Πόντοι:
5.190
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, mixalis mixoy, monstercock greece και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουλίου, 2021
Να μην σε πειράζει καθόλου μια χαρά πέρασες , αυτό το μπιμπελό σιγά μην έδινε και κωλαρακι !!
review reaction 1 sasthelooles, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1