Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 90 10
Call-Girls
206644
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Γεια σας συναντηση με την κοπελα πριν λιγο καιρο εχοντας ακουσει μονο καλα λογια. Η κοπελα ηρθε στην ωρα της και αρχικα ανοιγοντας την πορτα ειδα μια γυναικα με απεριοριστη αυτοπεποιηθηση. με ρωτησε απο που ειμαι γιατι δεν μενω αθηνα κ πριν προλαβω να πω κατι με αρχισε στα γλωσσοφιλα κ ισως στο καλυτερο στοματικο που μου εχουν κανει ποτε η γυναικα το ζει...100%%% μετα ακολουθησε δευτερος γυρος με πολλες στασεις κ απιστευτα αισθησθιακα βογκητα... εχω παει με αρκετες κοπελες του χωρου τετοια συμμετοχη τετοια συγκεντρωση δεν εχω ξαναδει και κατεληξα στο συμπερασμα οτι το ευχαριστιεται η αλεξια αυτο που κανει για αυτο ειναι τοσο καλη.. γλωσσοφιλα φτυσιματα dirty talk αλλαγη στασεων..ειδικα στα 4 αντεχει απιστευτα καποια στιγμη δεν ειχα ανασες... επειδη γουστα ειναι αυτα με την εμφανιση το να μην αρεσει σε καποιον η αλεξια οκ το καταλαβαινω αλλα σαν συμμετοχη κ σαν ερωτικη παρτενερ οχι.. αλεξια σε ευχαριστω κ θα τα ξαναπουμε συντομα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 22, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2021
ωραιος, χαίρομαι που πέρασες καλά!!! Ψυχασθένεια η κοπέλα μεν αλλά αυτό που ξέρει άλλωστε να κάνει το κάνει πολύ καλά !!!!!
A
arisvoracious
23 Ιουλίου, 2021
ξέρει να χειρίζεται το σώμα της καλά. καλή συνέχεια!!!!
A
arisvoracious
24 Ιουλίου, 2021
Πολλά τα 170 όμως ……..
alafroiskiotos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3