Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αποφάσισα να γράψω μετά από πολύ-πολύ καιρό .Οι κριτικές των πιο κάτω είναι νομίζω ακριβείς. Η κοπέλα αν και 21-22 όπως λέει ,υστερεί λίγο στο στήθος λόγω πτώσης.Την ξέρει τη δουλειά και την κάνει καλά.Σε εμένα είπε ότι και καλά είναι από τη Μόσχα (όχι ότι μ΄ ενοιαζε δηλαδή αλλά για το φίλο παρακάτω). Ήταν μοσχομυριστή και μου έδωσε listerine όταν βγήκα από το μπάνιο.Επίσης όπως και στο site δήλωσε εμβολιασμένη. Σκέφτηκα κι΄εγώ άρα το γλυτώσαμε μαλάκα μου τον covid .Κι έπεσα με τα μούτρα , να γλωσόφιλα , να γλυφομούνια , αυτή να χύνει (λέμε τώρα) και στο τέλος αφού δεν τα ήθελε στη μάπα πήγαν σαγόνι και έσωσα τα +20. Ο β΄ γύρος ήταν πιο πλήρης με πίπα-γαμήσι-πίπα κ.λ.π. Και γιατί σας γράφω λοιπόν τελικά? Ποιό ήταν το λαχείο ? Mia special οξεία πυώδης αμυγδαλίτιδα που με γαμάει με πόνο οίδημα και 38-39 πυρετό.Σκέφτομαι μάλλον μόνος μου πόσο μαλάκας είμαι που φιλάω μιά άγνωστη στο στόμα της οποίας έχουν χύσει τόσοι πρίν από εμένα και το ίδιο με το γλύψιμο στο μουνί της. Τέλος πάντων εύχομαι να μην τύχει σε κανένα και sorry για την αντιεμπορική κριτική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 17, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
130
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 TOMCRUISE, Constantinos27, olddog και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2021
Περαστικα φιλε μου, και να προσεχεις την αλλη φορα.... και υποτιθεται οτι οι κοπελες απο τα γραφεια κανουν εξετασεις! Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 1 but man
25 Ιουλίου, 2021
Μαλιστα,ε τοτε να τις κοψουμε & τις πουτανες ,να βρουμε μια ομορφη ελληνοπουλα η οποια να μην γκρινιαζει πολυ με μια πολυ ευχαριστη πεθερα η οποια δεν θα μας σπαει τα αρχιδια και να ζησουμε μια ζωη χαρισαμενη.
ρε φιλαρακι για αυτο ψωνιζουμε τις συγκεκριμενες που υποτιθεται οτι ειναι στην ανωτατη κλαση για να μπορουμε να ριχνουμε κανενα γλωσσοφιλο,να γλειφουμε το μουνακι τους κ να μας τσιμπουκωνουν χωρις προφυλαξη,αλλιως θα πηγαιναμε στα μπουρδελα του δεκαρικου καθε μερα να ουμε και θα ριχναμε μια αποστειρωμενη πουτσα κ τελος.
απο εκει και περα η ζωη ειναι λαχειο δυστυχως,κανεις δεν σου εγγυαται οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις κατι και στην ανωτατη κλαση οπως και κανεις δεν σου εγγυαται οτι μπορει να σταματησεις στον παραδρομο να ριξεις ενα κατουρημα κ οταν τελειωσεις-αστο το βαρυνα πολυ-
κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα βγεις στο δρομο κ θα φυγει ενα τουβλο κ θα σκασει στο κεφαλι σου.
αμα θες εγγυησεις κατσε σπιτακι,παιξτον με μια τσοντα κ θα σου μεινει κ κανα φραγκο.
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, Revlimit, srek7
29 Ιουλίου, 2021
Αγαπητέ Θωμά , κάτι δε διάβασες σωστά μάλλον. Ούτε συμβουλή έδωσα ούτε υπόδειξη έκανα . Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα γούστα και τις πράξεις του. Χαλάρωσε.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3