Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 5 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Γράφω κριτική μετά από αίτημα μέλους που θέλει να μάθει περισσότερα για την κοπέλα. Η συνάντηση έγινε πριν από μια εβδομάδα περίπου αλλά αφού η κοπέλα είναι ακόμα εδώ αξίζει ο κόπος.

21 χρονών κορίτσι με ύψος πάνω απο το μέτριο και ωραίο χαμογελάκι. Δεν μιλήσαμε πολύ και έβγαλε τα ρούχα και αρχίσαμε το φάσωμα. Φιλάει καλά με γλώσσα και με έκανε να νιώσω απο την αρχή λες και ήμουν με την γκόμενα μου.
Πήρε μόνη της την πρωτοβουλία να μου πάρει πίπα χωρίς καπότα και της αρέσει πολύ να παίζει με τα αρχίδια.
Οταν πέσαμε στο κρεβάτι έγλειψα καλά τα βυζιά της και τα ζούλιξα λες και θα έβγαζα γάλα, η κοπέλα δεν διαμαρτυρήθηκε. Το μουνί της, το πολύ προσεγμένο και ωραίο. Της παίδευσα την κλειτορίδα με την γλώσσα αργά και βασανιστικά και με το δεξί χέρι της έβαλα το δάχτυλο και την έφτασα σε οργασμό. Αναστέναζε και κουνούσε την λεκάνη της συνέχεια.
Σήκωσα τα πόδια της, τα στήριξα στους ώμους μου και μπήκα μέσα της. Δεν αλλάξαμε στάση αλλά δεν ήταν καθόλου βαρετό το γαμήσι. Με έφτιαχνε συνέχεια με βρωμόλογα στα αγγλικά. Εγώ φρόντιζα να της ακουμπάω την μήτρα με τον πουτσοκέφαλο και τη γαμούσα όλο και πιο δυνατά.
Το πρώτο σπέρμα ήρθε στο μισάωρο περίπου. Μετά από πολύ μικρό διάλειμμα αρχίσαμε πάλι με εκείνη από πάνω αλλά δεν άντεξα και την γύρισα στα τέσσερα. Την γάμησα για πολύ ώρα και το ψωλόχυμα το έριξα στην κωλάρα και έμεινε έτσι για λίγο για να ευχαριστηθώ το θέαμα.
Είναι μικρούλα και ακόμα πιστεύω μαθαίνει αλλά το σεξ το γουστάρει πραγματικά.
Ελπίζω να βοήθησα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Προμότορας
267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Διαγραμμένο μέλος 201295, chris1955 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού