Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Επικοινωνία με το γραφείο για δυο μισαωρα, ένα με την Έμα και μετά ένα με την Λίκα. Μην έχοντας διαβάσει κριτικές για την συγκεκριμένη είπα να τολμήσω στα τυφλά. Οι φωτογραφίες της ήταν πολλά υποσχόμενες.

Ανεβαίνω στο δωμάτιο και μου ανοίγει με χαμόγελο. Σώμα μπαμπάτσικο με αφράτο κωλο και συμπαθητικό πρόσωπο αλλά αρκετά κουρασμένη. Δικαιολογείται καθώς ήρθε σήμερα.

Κάνω μπανάκι βγαίνω και με περιμένει. Φιλιά ανταποκρίνεται αλλά με τις γνωστές μαλακιες - κόλπα από τα οποία έχω χορτάσει. Να τα μας λέω κατάλαβα. Η γνωστή κίνηση με την γλώσσα τα γνωστά «παθιασμένα» φιλιά με σταγονόμετρο αλλά δεν την αφήνω έτσι. Κατεβαίνω πιο κάτω δίνω προσοχή στα υπόλοιπα ευαίσθητα σημεία της. Η ίδια αρχίζει κάτι σαν Ταντρικό μασάζ και μου ξεκαθαρίζει ότι αυτή έχει τα ηνία. Αφήνομαι λοιπόν στα χέρια της. Ξεκινάει μια πίπα άνω του μετρίου με καλή χρήση της γλώσσας και προσπάθειες να τον πάρει όλον μέσα. Επιχειρώ να παρω τον έλεγχο τρώω άκυρο. Καρφώνει την ματιά της επάνω μου και συνεχίζει τις γνωστές αερολογίες. Την γυρνάω στα τέσσερα και ξεκινάω. Είναι μερικές σαν αυτήν όπως η Κάτια που δεν ξέρουν πότε και πώς να κουνήσουν την λεκάνη τους. Μου έσπασε τα νεύρα μέχρι που γραπωσα τα σαμαράκια της την έσπρωξα κάτω και την γαμησα έτσι. Είχαμε μια μικρη παύση για νερό και σοσιαλ. Συνεχίσαμε ακριβώς όπως πριν και τελείωμα στο στήθος της. Το σώμα της παρά τα παραπανίσια κιλά έχει ωραίες καμπύλες.

Έχασε πόντους επειδή βάλθηκε να μου αποδείξει πόσο πολύ μετράει. Μου είπε εγώ θέλω ένα μήνα να σε ξέρω για να τελειώσω κάτω, λειτουργώ εγκεφαλικά, δεν έχω ανάγκη κανεναν και διάφορες χαζομάρες που έχω ξανακούσει εκατό φορές.

Πάμε παρακάτω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 13, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
E
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Stef68, Constantinos27 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2021
ωραιο συστημα να κλεινεις μια για μιση ωρα και καπακι μια ακομα για αλλη μιση...θα το κανω και εγω
review reaction 1 Stef68
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1