Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 66 10
Call-Girls
125797
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ήρθε με ένα πολυ καυλωτικο κοντό μαυρο φόρεμα, μαύρα τακουνια, και έτσι ξανθιά που ήταν πολυ μουναρος. Όμορφο πρόσωπο όπως στις φωτό του γραφείου με φακίδες που δεν φαίνονται στις φωτό αλλά εμένα όλο το σκηνικό με ανέβασε πολυ, λες και ήταν μια Αγγλίδα που έψαχνε πήδημα. Ωραίο σώμα γυμνασμένο και σκουρο, τα στήθη της όπως οι φωτό φυσικά για πολυ γλύψιμο και στο πιάσιμο πολυ καλη αίσθηση. Φιλί ζεστό με γλώσσα και γενικά Το στοματικό της αρκετά καλό. Το αιδοίο της το ερωτεύτηκα, αρκετά εκδηλωτική να μου πιάνει με τα χέρια της το κεφάλι μου πιέζοντας μέ να της το γλύφω πιο έντονα. Της αρέσει το έντονο sex χωρίς να αποφευγει την βαθιά και έντονη διείσδυση , αντίθετα φαίνεται ότι της αρέσει το κάρφωμα στα τέσσερα αλλά και στα όρθια που την εστησα, δίνοντας δυνατό ρυθμό.
Συμπέρασμα: όμορφη κοπέλα,ωραίο σώμα, ομιλητικη μέχρι εκεί που πρέπει (η ομιλία έγινε στα Αγγλικά σε καλό επίπεδο) Αρκετά έμπειρη στο sex αν και με χάλασε η χρήση τζελ όμως στο πήδημα είναι απίστευτη, τι γαμήσι και αυτό...
Συμπέρασμα: όμορφη κοπέλα,ωραίο σώμα, ομιλητικη μέχρι εκεί που πρέπει (η ομιλία έγινε στα Αγγλικά σε καλό επίπεδο) Αρκετά έμπειρη στο sex αν και με χάλασε η χρήση τζελ όμως στο πήδημα είναι απίστευτη, τι γαμήσι και αυτό...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί