Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η συνάντηση έγινε Παρασκευή βράδυ στο χώρο μου . Η συννενόηση όπως πάντα εύκολα με το πρακτορείο. Η επιλογή της κοπέλας έγινε μεταξύ άλλων διότι δεν είχε κριτικές και με έφαγε η περιέργεια αλλά καθώς ήθε΄λα και να συνείσφέρω μετά από πολύ καιρό στο site με ένα χρήσημο κασκαντεριλίκι.

H Rose ή Αννα όπως μου είπε πως την λένε, είναι μια 31 χρονη καστανόξανθη μοσχοβίτισα με μια 8χρονη κόρη εκτός γάμου. Πρώτη φορά στα μέρη μας , άφησε το παιδί στη γιαγια και ήρθε να βγάλει το μεροκάμματο. Η γιαγια αφου έδωσε τις ευλογίες στην κόρη της ανέλαβε την διαπεδαγώγιση της νέας γενιας΄βιζιτούδων. Η ¨Αννα λοιπόν είναι η κοπέλα των φωτο χωρίς όμως τη λάμψη που έχουν αυτες στο πρόσωπο. Δεν είναι άσχημη σε καμία περίπτωση αλλά μια μάλλον μια κλασσική ρωσοφατσα της διπλανής πόρτας. Το κορμί από την άλλη πλευρά είναι ότι βλέπετε και καλύτερο. Είναι ψιλο πετίτ και πολυ πολύ φιτ. Φιτνεςς freek μου θύμισε. Ιχνος περιτού λοίπους ή κιλών . Μαλιστα η ίδια λέει πως θέλει να πάρει κανα δυο κιλά, δεν θα την χάλαγαν , όχι πως τώρα δεν είναι πολυ καλό. Στήθος τούμπανο σιλικιονάτο, όχι άσχημο άλλα έχω δεί και καλύτερα.

Στο social προσπαθεί ,αλλά τα αγγλικά της είναι πολύ μέτρια και επιδέχωνται βελτιώσης ωστε να μπορέσει να σταθεί σε πολύωρα ραντεβου. Δεν λέει όχι στο σκληρό αλκοόλ ωσ καλή ρωσιδα αλλα και στα "μαλακα".

Στα του αγώνα , στην αρχή του ραντεβού η κοπέλα ήταν λίγο αμήχανη δείγμα περιορισμένης πείρας. Αν και έχει γράψει χιλιόμετρα στην Γαλλία πρίν από 5 χρόνια δεν γνωρίζει ακόμα πως να σε κάνει να νιώσεις άνετα. Σε αυτό δεν βοηθούν και τα περιορισμένα αγγλικά της . Πρέπει να της φερθείς σωστά ώστε να νιώσει και αυτή άνετα. Οι "παλιοί " μπορούν να αντιληφθούν τι εννοώ. Από εκει και πέρα αν το καταφέρεις αυτό έχει μόνο να κερδίσεις. Η κοπέλα δίνει απλώχερα φιλιά , δέχεται περιποίηση στο μοσχομυριστό μουνάκι και υγραίνεται αρκετά. Πίπα καλή της κλασσικής ρωσικής σχολής δεν θα αφήσει κανέναν δυσαρεστημένο. Στο γαμίσι ήταν GFE αλλά γουστάρει δυνατά και δείχνει να το απολαμβάνει και χωρίς τζελ αν και δεν δοκίμασα πολλές στάσεις. Κόλο δεν πήρα αλλά δείχνει δουλεμένος. Δάκτυλο δέχτηκε αδιαμαρτύρητα μπρός πίσω. Τελίωμα στο στόμα και στους 2 γύρους όπου τα έφτυσε στην τουαλέτα.

Στα θετικά, η κοπέλα είναι πολύ καθαρή, έκανε 3 ντούς κατα την παραμονή της.

Στα αρνητικά μου ζήτησε τα λεφτα μπροστά, της τα έδωσα αλλά την συμβούλεψα να μην το κάνει με αυτό το γραφείο τουλάχιστον, διότι ο πελάτης προσβάλετε ιδιαίτερα όταν είναι και τακτικός. Επίσης την συμβούλεψα στην αρχή του ραντεβού να κανει silence τα μυνήματα που άρχισαν να καταθφάνουν κατα ριπάς. Ευτυχώς με άκουσε.

Συνοψίζοντας η Αννα είναι μια τίμια επιλογή που δεν έχει ακόμα την εμπειρία άλλων κοριτσιών αλλά που μπορεί να ανταποκριθεί σε GFE καταστάσεις και όχι μόνο, παραπάνω από αξιοπρεπώς. Χρειάζεται κάποια καθοδήγηση αλλά αν φερθείς σωστά αποδίδει πολύ καλά για amateur.


Y.Γ Κάτι μου λέει ότι θα την ξανακλείσω και αύριο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 09, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.933
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, redb, Nipper και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2021
Και κάτι άλλο που θα ενοχλήσει κάποιους. Η κοπέλα είχε κανα δυο καβλόσπυρα στο στήθος. Στη κρεβατοκάμαρα είχα κλειστό το φώς, μόνο ΤV, και δεν με πείραξε ιδιεταιρα.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
10 Ιουλίου, 2021
Νέα γενιας΄βιζιτούδων Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
P
paparovicz
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, OUROBOROS
10 Ιουλίου, 2021
Πολύ ωραία η συμβολή σας λοιπόν.
Όταν την πρωτοείδα (πριν μερικές ημέρες) σκέφθηκα παρομοίως.
"Αυτή θα είναι καλούλα" - Απλή διαίσθηση.. ποιος ξέρει , καμιά φορά
και οι φωτογραφίες βγάζουν αύρα.
Με παιδί όμως και κατά τα λοιπά τέτοιο στομάχι - πραγματικά εκπληκτικό.
Καπέλο

Λίγο ο ποπουδάκος έχει έναν περίεργο σχηματισμό ..αλλά ίσως
είναι περιττή η συγκεκριμένη σκέψη.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
12 Ιουλίου, 2021
@Constantinos27
Να συμπληρώσω ότι κόλο δίνει αλλά μόνο μικροτσουτσουνοι θα τα καταφέρουν. Εγώ προσπαθούσα στο 2ο ραντεβού μας 30 λεπτά δίχως να τα καταφέρω παρόλη την παρουσία gel. Μόνο δάκτυλο πήρε.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4