Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 4 10
Call-Girls
6520
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καλημέρα συναγωνιστές
Βρήκα ευκαιρία και λίγο χρόνο για πάρτη μου και βουρ τηλέφωνο στο γραφείο . Ευγενική και μελιστάλαχτη η τηλεφωνήτρια μου πρότεινε
να δοκιμάσω την καινούργια, λέγοντας μου ότι το κορίτσι ειναι φοβερό... Τρέχοντας μες στον καύσωνα φτάνω στην ώρα μου
στο παραβαρδάρειο ξενοδοχείο και μετά απο μικρή καθυστέρηση του γραφείου ανεβαίνω στα ψηλά πατώματα. Μου ανοίγει
ένα αγγελάκι ντυμένο με άσπρο τοπάκι , τζιν σορτς και ψηλά πέδιλα. Ξεντυθήκαμε παρέα και μπήκα στο μπάνιο για γρήγορο φρεσκάρισμα.
Βγήκα και την αντίκρυσα γυμνή. Φοβερό κορμί ,γυμνασμένο με κοιλιακούς πέτρα. Αρχίζουμε τα γλωσόφιλα και την στέλνω να συναντήσει
κάποιον που έσκαζε από καύλα. Εκεί διαπίστωσα ότι η πίπα της ήταν επιφανειακή και διστακτική, κοινώς αερόπιπα. Με δική μου παραίνεση σπρώχνοντας
το κεφάλι της το ψιλοδιόρθωνε. Συνέχισα με δυνατό γλυφομούνι μέχρι να μας πάρουν τα ζουμιά . Την έβαλα από πάνω χουφτώνοντας το στητό
στήθος της κι έδειχνε να το απολαμβάνει. Σειρά είχε το doggy style όπου θαύμασα τα υπέροχα οπίσθια της. Το μουνάκι της στενό και υγρό όπως ακριβώς
το ήθελα. Στο τέλος ξάπλωσα ανάσκελα και με πίπα με τελείωσε με ένταση.
Συνοψίζοντας η κοπέλα ειναι αματούρι και θέλει το χρόνο της. Θετικό πρόσημο από μένα...
ΥΓ. Πριν μπω στο δωμάτιο βγήκε ένα ξανθό με μίνι φορεματάκι.... Ζαλίστηκα....
Καλά να περνάτε στις δύσκολες εποχές που ζούμε...
Βρήκα ευκαιρία και λίγο χρόνο για πάρτη μου και βουρ τηλέφωνο στο γραφείο . Ευγενική και μελιστάλαχτη η τηλεφωνήτρια μου πρότεινε
να δοκιμάσω την καινούργια, λέγοντας μου ότι το κορίτσι ειναι φοβερό... Τρέχοντας μες στον καύσωνα φτάνω στην ώρα μου
στο παραβαρδάρειο ξενοδοχείο και μετά απο μικρή καθυστέρηση του γραφείου ανεβαίνω στα ψηλά πατώματα. Μου ανοίγει
ένα αγγελάκι ντυμένο με άσπρο τοπάκι , τζιν σορτς και ψηλά πέδιλα. Ξεντυθήκαμε παρέα και μπήκα στο μπάνιο για γρήγορο φρεσκάρισμα.
Βγήκα και την αντίκρυσα γυμνή. Φοβερό κορμί ,γυμνασμένο με κοιλιακούς πέτρα. Αρχίζουμε τα γλωσόφιλα και την στέλνω να συναντήσει
κάποιον που έσκαζε από καύλα. Εκεί διαπίστωσα ότι η πίπα της ήταν επιφανειακή και διστακτική, κοινώς αερόπιπα. Με δική μου παραίνεση σπρώχνοντας
το κεφάλι της το ψιλοδιόρθωνε. Συνέχισα με δυνατό γλυφομούνι μέχρι να μας πάρουν τα ζουμιά . Την έβαλα από πάνω χουφτώνοντας το στητό
στήθος της κι έδειχνε να το απολαμβάνει. Σειρά είχε το doggy style όπου θαύμασα τα υπέροχα οπίσθια της. Το μουνάκι της στενό και υγρό όπως ακριβώς
το ήθελα. Στο τέλος ξάπλωσα ανάσκελα και με πίπα με τελείωσε με ένταση.
Συνοψίζοντας η κοπέλα ειναι αματούρι και θέλει το χρόνο της. Θετικό πρόσημο από μένα...
ΥΓ. Πριν μπω στο δωμάτιο βγήκε ένα ξανθό με μίνι φορεματάκι.... Ζαλίστηκα....
Καλά να περνάτε στις δύσκολες εποχές που ζούμε...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Γιατί ένας άλλος συναγωνιστής λέει ότι έχει κιλάκια παραπάνω που τον χάλασαν...??