Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 7 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρόσφατη συνάντηση.
Η κοπέλα είναι πανέμορφη για τα δικά μου γούστα, και ότι χάνει σε ύψος και ηλικία (30+) το κερδίζει από τη σεξουαλικότητα που βγάζει.
Γενικά, είναι από τις γυναίκες, που μόνο και μόνο που περπατανε και τις βλέπεις, θες να χώσεις τον πούτσο σου στο στόμα τους.
Σώμα αδύνατο προς κανονικό, με όμορφες καμπύλες και πιασίματα. άκρα όμορφα, πρόσωπο καλοβαμμένο χωρίς υπερβολές και 2-3 tattoo.

Είχα πιει τα ποτά μου, οπότε της ξεκαθάρισα από την αρχή ότι θα πηδιόμασταν καθαρά 60 λεπτά, χωρίς 2ους γύρους, 2α ντους κλπ.
Δεν είχε πρόβλημα. Πίπα αρκετά καλή, με λίγο δόντι, λίγο χέρι, και λιγότερο σάλιο από όσο θα ήθελα. Το πρόσωπό της στην πίπα όλα τα λεφτά. Στο sex, τα κάνει σχεδόν όλα, αν και κωλαράκι πήρα ελάχιστα λόγω του ότι δεν ήθελα να το πάω σιγά-σιγά. Είναι επαγγελματίας και ξέρει να παίζει και με έμπειρους και με άπειρους παίκτες. Προσωπικά, αυτή την περίοδο (και όχι λόγω covid) δεν γουστάρω καθόλου φιλιά, χάδια και γλυφομούνια. Για όσους λοιπόν δεν τους απασχολεί "το συναίσθημα", το αν η γυναίκα χύνει, αν γουστάρει, και άλλες λοιπές αγαπούλικες ιστορίες, ή τύπισσα είναι ότι πρέπει.

Μετά το sex, μπανάκι και κουβέντα "μια χαρά".

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή