Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 62 10
Call-Girls
409893
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα! Νέο μέλος εδώ και γενικά νέος στο σπορ. Θα ήθελα και εγώ από την μεριά μου , να γράψω-μοιραστώ , αυτή την Χθεσινή μου όμορφη εμπειρία που βίωσα. Την αρχή την έκανα με την Τζίνα. Η συννενόηση για το ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο , ήταν εύκολη και γρήγορη μέσω viber. Με το που πήγα στο δωμάτιο , περίμενα με ανυπομονησία , να ακούσω το χτύπημα της πόρτας , μιας και ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Είναι μία πολύ καλή κοπέλα , σε συνδυασμό που τα διαθέτει όλα. Μελαχρινή 23 ετών , μακρύ μαλλί με ωραία γαλανά μάτια κοντά στο 1,65 - 1,68. Διαθέτει Καταπληκτικό , γυμνασμένο σώμα , υπέροχα χείλη , μεγάλα βυζιά , που θες να μην σταματάς να τα φιλάς και να τα γλύφεις. Όσον αφορά την Καθαριότητα στο μέγιστο. Πεντακάθαρη παντού και το μουνάκι της , με υπέροχη αίσθηση. Να προσθέσω εξίσου , το σώμα της ήταν σφιχτό με πολύ απαλή επιδερμίδα. Στη συμμετοχή ήταν πύραυλος , πιο πολύ άγχος το είχα εγώ. Συμμετέχει ενεργά παντού. Πίπα βαθύ , με φτυσίματα και κάρφωμα στα μάτια. Γενικά αντέχει σε διάφορες στάσεις ιεραποστολικό με τα πόδια της γύρω από την μέση , τέσσερα και αυτή από πάνω να πηγαίνει , με ωραίους ρυθμούς που μόνο απόλαυση σου χαρίζει. Εάν κάποιος είναι περιποιημένος - καθαρός και φερθεί σωστά με ωραίους τρόπους , όπως αρμόζει παντού και πόσο μάλλον σε μία κοπέλα ,θα περάσει υπέροχα σε GFE αλλά και σε PSE. Τέλος να τονίσω , καλό ντύσιμο κομψό που διακρίνεις εύκολα τα κάλη της. Ακομπλεξάριστη έχει μόρφωση και αυτό φάνηκε η άποψη που είχε σε διάφορα θέματα.
Σίγουρα θα ξαναπροτιμηθεί και θα τα ξαναπούμε Τζινάκι.
Σίγουρα θα ξαναπροτιμηθεί και θα τα ξαναπούμε Τζινάκι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
1 μηνυμα
1 κριτικη (για τζινα κιολας)
και βρηκες και την τζινα μεσω βιπερ... και ευκολα κιολας.
εγω τοσο καιρο το βλεπω κλειστο (λες να εζω αλλο???), εχω στειλει μηνυμα εδω (π.μ.) και απαντηση ακομα περιμενω, εχω γραψει στο θρεντακι της χιουμοριστικα κιολας, ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΧΩ ??? και ακομα και εκει απαντηση... ξερεις εεε... δεν πηρα.
εσυ απο την αλλη σου βγηκαν ολα με τη μια (ευκολα-γρηγορα).
εισαι μεγας μαστορας τελικα εσυ ρε παιχτη... γουελ νταν