Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 12 10
Call-Girls
21016
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
ΓΕΝΙΚΑ.
Παρασκευή βράδυ 02.07.21- πολύ αργά.. ,
Έχοντας περάσει έναν μήνα με ιδιαίτερο φόρτο εργασίας , διάφορες κακοτυχίες και μία μικροεπέμβαση που ήθελε το χρόνο της να «γιάνει»..
…είμαι σε ένα φιλικό σπίτι που επισκέφθηκα μετά την δουλειά.
Κουρασμένος αλλά με οργιάζουσες διαθέσεις είχα μεριμνήσει να είμαι έτοιμος για όλα...
Στην προσπάθειά να ξεφορτωθώ ανορθόδοξα την κούραση μου, έχω προβεί στην κατανάλωση αλκοόλ κ.α.
Still όμως , σκέφτομαι.. με βασανίζουν οι σκέψεις.. του κάτω κεφαλιού. Τελευταία στιγμή όμως τι να κάνω? και ποια θα μπορούσε να με «σώσει»?
Το άνω κεφάλι λέει : Άσε τις επιρροές που σου ασκεί ο «κάτω» και τράβα για ύπνο.
Ο «κάτω» απαντά στον «άνω» : Τι λες ρε μαλάκα ? Κουμάντο εδώ κάνω εγώ!
…& αρπάζω το τηλέφωνο , καλώ τον «Άγγελο» (πέφτω στον ίδιο τον Άγγελο – συνήθως μιλούσα με γυναίκες, δεν το περίμενα) και με την ηττημένη μου ψυχολογία , τον ρωτώ αν, παρ’ ελπίδα, είναι διαθέσιμη η «ΤΔε..» …αφού μόνο κάτι τέτοιο θα μπορούσε τώρα να με κρατήσει «ζωντανό».
Απάντηση: Αυτά που μου ζητάς ούτε παρ’ ελπίδα δεν γίνονται .
Ο «κάτω» μου λέει : ‘Στα αρχίδια σου , χώσου αλλού! Τώρα!’
Εγώ απαντώ : Είσαι μαλάκας , θα πάθουμε φιάσκο.. ..και βεβαίως χώνομαι .
Έτσι, ρωτώ τον Άγγελο ποιες είναι διαθέσιμες? ..και καταλήγω βέβαια στην πιο αδύνατη και γλυκούλα.. Καταλήγω στην MILA !!!
Με τα ζόρια μπαίνω στο αυτοκίνητο και κατηφορίζω προς την «ανήθικη» Λεωφόρο. Ώρα 03.30π.μ. κατέφθασα και δεν αισθάνομαι τίποτα , επιπλέον , χασμουριέμαι…
Ο «κάτω» όμως απεφάνθη ισχυρώς ότι με το ανάλογο κλίμα θα ανταποκριθεί ! .
ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.
Χτυπώ την πόρτα και μου ανοίγει μια γυναίκα σε σώμα Εξαιρετικής πιτσιρίκας φορώντας ένα τιγρέ κορμάκι.. Χαμογελώντας , μου νεύει να περάσω..
Η Μila είναι μία Αφροδίτη της τσέπης !!!
Πολλώ δε μάλλον, Ο «κάτω» απεφάνθη ξανά.. ‘Τα δες? Βλέπεις αυτό το μικρό κατάλευκο ποπουδάκι που ατενίζει τους ουρανούς?’ Το ’δα απαντώ.
Εσένα να δω τώρα…
Η Mila είναι το κορίτσι των φωτογραφιών της χωρίς να μοιάζει πολύ σ’αυτό! Οι φωτογραφίες της είναι πράγματι «κουτές». H Mila είναι πολλά περισσότερα από αυτό που το Book της προσπαθεί ατυχώς να επιδείξει… Είναι ένα Σοφό σεξουαλικά γυναικάκι (περί τα 30 – 32 υπολογίζω) με τόσο ευγενική αλλά παχύρευστη Ενέργεια και Εμπειρία που και νεκρούς ανασταίνει !!
Με ιατρική ακρίβεια θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι μπορεί να σε βαραίνει καθώς επίσης και ότι σε έχει κουράσει.. Έχει δώσει «Όρκο στον Ιπποκράτη» να σου σώσει την βραδιά, να σε παρασύρει σε κλίματα δικά της αποκλειστικά.. & εν τέλει ? Να σε κάνει καλά !
Η Mila γνωρίζει πολλά..
Θα σε εξετάσει , Θα σε «ακροαστεί» (με τα μάτια της) , Θα βγάλει διάγνωση και στο σημείο αυτό θα αρχίσει η Μοναδική της Θεραπεία..
Η Συμπεριφορά της σε σκλαβώνει.. Πριν ξεκινήσει «ο αγώνας» μου επέδειξε την καθαρή πετσέτα που είχε παραγγείλει για εμένα έχοντας τοποθετήσει πάνω της ένα «ατομικό» Shower Gel.
Παράλληλα, με διάφορες άλλες κινήσεις, προσπαθούσε να με κάνει να νιώσω σαν στο σπίτι μου! Άρα και σαν να είμαι με την κοπέλα μου.. Παραταύτα, θεωρώ ότι άνετα θα μπορούσε να υποστηρίξει και μία πιο PSE συνεύρεση καθώς η Εμπειρία της φαινόταν από κάθε οπτική γωνία.
Ξεκινά να με φιλά με το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και φυσικό της Στοματάκι την ίδια στιγμή που προσεκτικά ξεκουμπώνει τα κουμπιά του πουκαμίσου μου λες και δεν ήθελε να χάσει λεπτό από μία συνεύρεση που, κατά τα υπόλοιπα, είχε τρία αρνητικά στοιχεία : Έλαβε μέρος στον χώρο της , Ήταν των 30 λεπτών και άρχισε ώρα 03.45π.μ. !!!
Αλήθεια ? Αν την είχα καλέσει, μία πιο ξεκούραστη (γι’ αυτήν) ώρα, στο σπίτι μου και για 90 λεπτά, τι θα γινόταν ??? …Ένας τρόπος υπάρχει για να το μάθω αυτό.. και πήζω στην δουλειά αυτόν τον καιρό.. Γαμώτο..
Συνέχισε ασταμάτητα τα Γαλλικής «κατασκευής» φιλιά ενώ εγώ προσπαθούσα μάταια να ξεφορτωθώ τα υπόλοιπα ρούχα μου… Συνέχιζε επίμονα να με φιλά δείχνοντας υπομονή και στην τελευταία αδέξια κίνησή μου μέχρις ότου επιτευχθεί ο ως άνω σκοπός..
Αφού τα κατάφερα, ολοκληρώνει την Βαθιά Αγκαλιά της τραβώντας με σε ιεραποστολική στάση αφού αυτό πρόσταζε η Στιγμή..
Έχασα την μαθηματική ακολουθία των σεξουαλικών μου επιθυμιών (π.χ. εκκίνηση με στοματικό, συνέχεια με 69, doggie , cow , ιεραποστολικό, στο πλάι κλπ..) Η θεραπεία της Mila περιβάλλεται από αυθορμητισμό, από διαφοροδιάγνωση της «ασθένειας» του «ασθενούς» που σε ταξιδεύει σε μία άλλη ατμόσφαιρα κάνοντας Αχαλίνωτο Σεξ με μία πραγματική Γυναίκα ταγμένη στον σκοπό της… Δηλαδή ? Ταγμένη στον Σκοπό ΣΟΥ !!
Αν πρέπει να αναφέρω δύο πράγματα τα οποία έμειναν χαραγμένα στην σεξουαλική εμπειρία μου μαζί της είναι ο εκπληκτικά γλυκός & προσεκτικός , αλλά συνάμα, γεμάτος πάθος τρόπος που έγλειφε τους όρχεις. Το 2ο ήταν το χάδι της! Τα χέρια της που μόνιμα άγγιζαν με άπλετο ρομαντισμό το πρόσωπό μου και έκαναν εξερευνητικές ηλεκτρικές βουτιές μέσα στα μαλλιά μου..
Υπήρχε όμως και ένα τρίτο… Το δρωτάρι της…
Το δρωτάρι που παρήγαγε το καθ’ όλα λεπτό κορμί της κατά την ώρα που με ΜΑΝΙΑ κοπανιόταν πάνω στην στύση που η ίδια είχε πλέον φτιάξει.. Τέτοια «γυμναστική» προσπάθεια έχω ζήσει (τραγική ειρωνεία της βραδιάς από την ώρα που κάλεσα το γραφείο) με δύο γυναίκες του χώρου , την «ΤΔε» και την MILA !!
Δεν περιγράφω άλλο…
Η Mila είναι ΤΈΛΕΙΑ μέσα από τις (ίσως) μικροατέλειες της…
Η Mila δεν γνωρίζει καλά την Αγγλική , την κατανοεί όμως..
Τι να το κάνεις ?
Η Mila μιλά «ολόσωμη»..
C27. -
Παρασκευή βράδυ 02.07.21- πολύ αργά.. ,
Έχοντας περάσει έναν μήνα με ιδιαίτερο φόρτο εργασίας , διάφορες κακοτυχίες και μία μικροεπέμβαση που ήθελε το χρόνο της να «γιάνει»..
…είμαι σε ένα φιλικό σπίτι που επισκέφθηκα μετά την δουλειά.
Κουρασμένος αλλά με οργιάζουσες διαθέσεις είχα μεριμνήσει να είμαι έτοιμος για όλα...
Στην προσπάθειά να ξεφορτωθώ ανορθόδοξα την κούραση μου, έχω προβεί στην κατανάλωση αλκοόλ κ.α.
Still όμως , σκέφτομαι.. με βασανίζουν οι σκέψεις.. του κάτω κεφαλιού. Τελευταία στιγμή όμως τι να κάνω? και ποια θα μπορούσε να με «σώσει»?
Το άνω κεφάλι λέει : Άσε τις επιρροές που σου ασκεί ο «κάτω» και τράβα για ύπνο.
Ο «κάτω» απαντά στον «άνω» : Τι λες ρε μαλάκα ? Κουμάντο εδώ κάνω εγώ!
…& αρπάζω το τηλέφωνο , καλώ τον «Άγγελο» (πέφτω στον ίδιο τον Άγγελο – συνήθως μιλούσα με γυναίκες, δεν το περίμενα) και με την ηττημένη μου ψυχολογία , τον ρωτώ αν, παρ’ ελπίδα, είναι διαθέσιμη η «ΤΔε..» …αφού μόνο κάτι τέτοιο θα μπορούσε τώρα να με κρατήσει «ζωντανό».
Απάντηση: Αυτά που μου ζητάς ούτε παρ’ ελπίδα δεν γίνονται .
Ο «κάτω» μου λέει : ‘Στα αρχίδια σου , χώσου αλλού! Τώρα!’
Εγώ απαντώ : Είσαι μαλάκας , θα πάθουμε φιάσκο.. ..και βεβαίως χώνομαι .
Έτσι, ρωτώ τον Άγγελο ποιες είναι διαθέσιμες? ..και καταλήγω βέβαια στην πιο αδύνατη και γλυκούλα.. Καταλήγω στην MILA !!!
Με τα ζόρια μπαίνω στο αυτοκίνητο και κατηφορίζω προς την «ανήθικη» Λεωφόρο. Ώρα 03.30π.μ. κατέφθασα και δεν αισθάνομαι τίποτα , επιπλέον , χασμουριέμαι…
Ο «κάτω» όμως απεφάνθη ισχυρώς ότι με το ανάλογο κλίμα θα ανταποκριθεί ! .
ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.
Χτυπώ την πόρτα και μου ανοίγει μια γυναίκα σε σώμα Εξαιρετικής πιτσιρίκας φορώντας ένα τιγρέ κορμάκι.. Χαμογελώντας , μου νεύει να περάσω..
Η Μila είναι μία Αφροδίτη της τσέπης !!!
Πολλώ δε μάλλον, Ο «κάτω» απεφάνθη ξανά.. ‘Τα δες? Βλέπεις αυτό το μικρό κατάλευκο ποπουδάκι που ατενίζει τους ουρανούς?’ Το ’δα απαντώ.
Εσένα να δω τώρα…
Η Mila είναι το κορίτσι των φωτογραφιών της χωρίς να μοιάζει πολύ σ’αυτό! Οι φωτογραφίες της είναι πράγματι «κουτές». H Mila είναι πολλά περισσότερα από αυτό που το Book της προσπαθεί ατυχώς να επιδείξει… Είναι ένα Σοφό σεξουαλικά γυναικάκι (περί τα 30 – 32 υπολογίζω) με τόσο ευγενική αλλά παχύρευστη Ενέργεια και Εμπειρία που και νεκρούς ανασταίνει !!
Με ιατρική ακρίβεια θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι μπορεί να σε βαραίνει καθώς επίσης και ότι σε έχει κουράσει.. Έχει δώσει «Όρκο στον Ιπποκράτη» να σου σώσει την βραδιά, να σε παρασύρει σε κλίματα δικά της αποκλειστικά.. & εν τέλει ? Να σε κάνει καλά !
Η Mila γνωρίζει πολλά..
Θα σε εξετάσει , Θα σε «ακροαστεί» (με τα μάτια της) , Θα βγάλει διάγνωση και στο σημείο αυτό θα αρχίσει η Μοναδική της Θεραπεία..
Η Συμπεριφορά της σε σκλαβώνει.. Πριν ξεκινήσει «ο αγώνας» μου επέδειξε την καθαρή πετσέτα που είχε παραγγείλει για εμένα έχοντας τοποθετήσει πάνω της ένα «ατομικό» Shower Gel.
Παράλληλα, με διάφορες άλλες κινήσεις, προσπαθούσε να με κάνει να νιώσω σαν στο σπίτι μου! Άρα και σαν να είμαι με την κοπέλα μου.. Παραταύτα, θεωρώ ότι άνετα θα μπορούσε να υποστηρίξει και μία πιο PSE συνεύρεση καθώς η Εμπειρία της φαινόταν από κάθε οπτική γωνία.
Ξεκινά να με φιλά με το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και φυσικό της Στοματάκι την ίδια στιγμή που προσεκτικά ξεκουμπώνει τα κουμπιά του πουκαμίσου μου λες και δεν ήθελε να χάσει λεπτό από μία συνεύρεση που, κατά τα υπόλοιπα, είχε τρία αρνητικά στοιχεία : Έλαβε μέρος στον χώρο της , Ήταν των 30 λεπτών και άρχισε ώρα 03.45π.μ. !!!
Αλήθεια ? Αν την είχα καλέσει, μία πιο ξεκούραστη (γι’ αυτήν) ώρα, στο σπίτι μου και για 90 λεπτά, τι θα γινόταν ??? …Ένας τρόπος υπάρχει για να το μάθω αυτό.. και πήζω στην δουλειά αυτόν τον καιρό.. Γαμώτο..
Συνέχισε ασταμάτητα τα Γαλλικής «κατασκευής» φιλιά ενώ εγώ προσπαθούσα μάταια να ξεφορτωθώ τα υπόλοιπα ρούχα μου… Συνέχιζε επίμονα να με φιλά δείχνοντας υπομονή και στην τελευταία αδέξια κίνησή μου μέχρις ότου επιτευχθεί ο ως άνω σκοπός..
Αφού τα κατάφερα, ολοκληρώνει την Βαθιά Αγκαλιά της τραβώντας με σε ιεραποστολική στάση αφού αυτό πρόσταζε η Στιγμή..
Έχασα την μαθηματική ακολουθία των σεξουαλικών μου επιθυμιών (π.χ. εκκίνηση με στοματικό, συνέχεια με 69, doggie , cow , ιεραποστολικό, στο πλάι κλπ..) Η θεραπεία της Mila περιβάλλεται από αυθορμητισμό, από διαφοροδιάγνωση της «ασθένειας» του «ασθενούς» που σε ταξιδεύει σε μία άλλη ατμόσφαιρα κάνοντας Αχαλίνωτο Σεξ με μία πραγματική Γυναίκα ταγμένη στον σκοπό της… Δηλαδή ? Ταγμένη στον Σκοπό ΣΟΥ !!
Αν πρέπει να αναφέρω δύο πράγματα τα οποία έμειναν χαραγμένα στην σεξουαλική εμπειρία μου μαζί της είναι ο εκπληκτικά γλυκός & προσεκτικός , αλλά συνάμα, γεμάτος πάθος τρόπος που έγλειφε τους όρχεις. Το 2ο ήταν το χάδι της! Τα χέρια της που μόνιμα άγγιζαν με άπλετο ρομαντισμό το πρόσωπό μου και έκαναν εξερευνητικές ηλεκτρικές βουτιές μέσα στα μαλλιά μου..
Υπήρχε όμως και ένα τρίτο… Το δρωτάρι της…
Το δρωτάρι που παρήγαγε το καθ’ όλα λεπτό κορμί της κατά την ώρα που με ΜΑΝΙΑ κοπανιόταν πάνω στην στύση που η ίδια είχε πλέον φτιάξει.. Τέτοια «γυμναστική» προσπάθεια έχω ζήσει (τραγική ειρωνεία της βραδιάς από την ώρα που κάλεσα το γραφείο) με δύο γυναίκες του χώρου , την «ΤΔε» και την MILA !!
Δεν περιγράφω άλλο…
Η Mila είναι ΤΈΛΕΙΑ μέσα από τις (ίσως) μικροατέλειες της…
Η Mila δεν γνωρίζει καλά την Αγγλική , την κατανοεί όμως..
Τι να το κάνεις ?
Η Mila μιλά «ολόσωμη»..
C27. -
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 02, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Σώμα φαντάζομαι πρέπει να είναι top, στο πρόσωπο τι λέει ?
Λες να απλώσω και εγώ λίγο το αγαθό χεράκι μου και να βουτήξω λίγο από το γλύκισμα ???
...χαίρομαι όμως να βλέπω πως υπάρχουν κι άλλοι που ανταλλάσουν επιχειρήματα και απόψεις με τα κάτω.......διαμερίσματα!!...
Αποσκοπώ όμως , από 01.08.21 , να μπω σε πιο φυσιολογικές ταχύτητες... Αν μέχρι τότε δεν έχει εισέλθει στην ζωή άλλο κορίτσι ,
θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου..
@Annapurna : Αγαπητέ A. ,
Δράττω την ευκαιρία σου να αναφέρω τα ακόλουθα :
1.) Το σώμα είναι για αυτούς που αρέσκονται σε μικροσκοπικά μοντελάκια. Super Petite.
Προσοχή όμως , δεν είναι στα πολύ υψηλά στάνταρτς του "modeling". Λείπει το ύψος η φρεσκάδα & "χάνει" στο στήθος.
2.) Τα παραπάνω όμως είναι πραγματικά ασήμαντα... Γιατί ? Διότι η κοπέλα είναι "Εταίρα", όπως πολύ σωστά υποψιάστηκε και ο πρώτος
συντάξας (old-boy / 19.04.2021). Έπιασε στον αέρα ότι για να με φτιάξει πρέπει να αισθανθώ οικειότητα και το τερμάτισε - Έγινα πέτρα και
ευχαριστήθηκα το ραντεβού όσο λίγα με ένα , κατά τα υπόλοιπα , πολύ όμορφο πλάσμα.
3.) Καθώς γνωριζόμαστε καλά , θα σου πω το επιπλέον το εξής. Πιο VFM ραντεβού (30 - 60 - 90 - 120 λεπτών) δεν γίνεται. Μετά πεθαίνεις.
4.) Το πρόσωπο και το στοματάκι της , καθώς και το χρώμα των μαλλιών της είναι υπέροχο. Φαίνονται τα χιλιόμετρα αλλά δεν θα σταματήσεις
να ασχολείσαι μ' αυτό - Είναι έρωτας και φέρει έναν τόνο elegancy.
5.) Τέλος (παρά το γεγονός ότι εσύ είσαι δύσκολος στα της εμφάνισης) και για να απαντήσω διεξοδικά στις ερωτήσεις σου , θα σου πω το εξής :
Τρέχα ! Δεσμεύομαι. Τόσο απλά. - (και εγώ δεν είμαι εύκολος στις δεσμεύσεις).
Η γυναίκα σε κάνει Tune UP Stage 6 , σε μετατρέπει από άντρα σε άντρακλα... Δεν ξέρω πως αλλιώς να στο εξηγήσω - Στάθηκα πολύ
τυχερός.
Υ.Γ. Εκτός από τον old boy που αναφέρω πιο πάνω , Οφείλω να απονείμω ένα εύσημο στον WHATABOUTFUCK του οποίου την αναφορά διάβασα πριν πάω και
αναφέρει σε ένα σημείο επ' ακριβώς : "...το κορίτσι είναι πολύ καλή επαγγελματίας...χωρίς όμως να βγάζει επαγγελματισμό!!..."
Το σημείο αυτό το πέρασα αβίαστα.. Δεν το κατάλαβα.. Όταν βγήκα από την πόρτα της σκέφθηκα πόσο δίκιο είχε..
C27. -
Ευχαριστώ Θερμά φίλτατε
...το σώμα είναι καλό...το πρόσωπο δεν είναι κάτι εξαιρετικό...που θα σε απογειώσει...
...άσε που εσύ έχεις υψηλά στάνταρς λόγω Σάντρας!!!!......
...οι απόψεις ποικίλουν φίλτατε...
...ένας αυστηρός παίχτης θα έβλεπε τις σκούρες ρίζες στα βαμμένα ξανθά μαλλιά της...και θα σκεφτόταν τα δικά του...
...προσωπικά δεν ασχολούμαι με......τρίχες!!!......
Constantinos27...
...χαίρομαι που πέρασες καλά φίλε......
Αν κι εγώ , μία επαναληψούλα την χτύπαγα άνετα τώρα που το σκέφτομαι και πήζω στο γραφείο..
Ένας αυστηρός παίχτης θα έβλεπε κι άλλα στα περί της εμφάνισης. Τα οποία σαφώς έχουν αναφερθεί κι από τους δύο μας.
( Παρεμπιπτόντως , οι ρίζες ήταν βαμμένες όπως κι όλο το μαλλί - μάλιστα σε πολύ ωραίο χρώμα )
Ένας αυστηρός αναζητητής υπηρεσιών όμως ? ..οι οποίες συνδυάζονται και με μία αρκετά καλή Petite εμφάνιση ?
Νομίζω θα τα βρει όλα Super..
Τώρα , για να το γλεντήσουμε λίγο.. , αν βάλουμε ως μέτρο σύγκρισης την Σάντρα..
'ντάξ , άντε γεια , τίποτα δεν συγκρίνεται μ'αυτό το μωρό
..ειδικά για το πρόσωπο , αλλά τι να λέμε τώρα - Η Σάντρα είναι άλλη πίστα.
Πουτάνα Ελλαδάρα , εκεί που νομίζουν ότι το κύπελο είναι κερδισμένο βγαίνεις και κλέβεις
την παράσταση.
Επειδή όμως είμαι Milo-κολλημένος , θα χτυπήσω ένα DUO Mila-Sandra