Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι από golden, με πολλή επιφυλακτικότητα ομολογώ, μιας και το πρακτορείο εδώ και αρκετό καιρό δεν δείχνει καλά δείγματα. Οφείλω να ομολογήσω όμως πώς ότι και αν δοκίμασα παλιότερα ήταν τουλάχιστον τίμιο. Όμως μιλάμε για αρκετά παλιότερα.
Όμως, ας μιλήσουμε για την Cindy. Όμορφη κοπέλα, όμορφο σώμα και αρκετά καλό πρόσωπο. Χωρίς να είναι εντυπωσιακή είναι μία κοπέλα που σε κερδίζει εμφανισιακά. Μόνη μικρή παραφωνία είναι τα δοντάκια της τα όποια έχουν μία μικρή κλίση προς τα έξω και μικρά κενά ενδιάμεσα.
Μικρή σε ηλικία, το πρακτορείο έγραφε είκοσι ενός και ίσως είναι πραγματικότητα δεν την κάνεις πάνω από 23-24.
Όλα φυσικά επάνω της, ίσως έχει τσιμπήσει λίγο τα χειλάκια της όμως τίποτα άσχημο ίσα-ίσα όλα επάνω της είναι όπως πρέπει και εκεί που πρέπει, η φυσικότητα και η ομορφιά της ηλικίας της την κάνει μία πολύ-πολύ τίμια επιλογή.
Τώρα όσον αφορά στο σεξ. Με τη cindy πέρασα πάρα πολύ καλά. Μπορεί να μην είναι ακόμα, ίσως και λόγω χαρακτήρα, η σεξοβόμβα που θα σε τρελάνει στο κρεβάτι όμως κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.
Σημαντικό για μένα το ότι φιλάει όμορφα και δίνει άφθονα γλωσσόφιλα.
Καλή πίπα, χωρίς χέρι αν της το ζητήσεις καλή περιποίηση στα αρχιδια είναι νέα στο επάγγελμα και έχει αρκετά περιθώρια στο να γίνει ακόμα καλύτερη.
Το δυνατό της σημείο είναι η συμμετοχή, πραγματικά δεν κωλωσε πουθενά. Την πήδηξα σε όλο το δωμάτιο και δοκιμάσαμε σχεδόν τα πάντα. Σε όλες τις στάσεις έδινε το 100% δεν τραβήχτηκε ότι κι αν δοκιμάσαμε. Οι βαριές ανάσες της μαζί με τις διακριτικες κραυγουλες της (τις οποίες προσπαθούσε με το χέρι να τις πνίξει) ήταν ένα extra bonus για μένα μιας και με έφτιαχνε.
Cowgirl και reverse cowgirl είναι οι αγαπημένες της στάσεις. Πραγματικά αφηνιάζει. Εγώ ευχαριστήθηκα περισσότερο το doggy μιας και ο κόλος της είναι σφιχτός παίρνει πολύ καλή στάση και αφήνει full διείσδυση.
Τελικό συμπέρασμα ότι με τη Σίντι πέρασα όμορφα. Μου αφήνει μία όμορφη αίσθηση και μία εξαιρετικά γλυκιά ανάμνηση. Δεν μπορώ όμως με σιγουριά να πω ότι θα επιδιώξω να την ξαναδώ την επόμενη φορά που θα ξανάρθει εάν θα ξανάρθει, όχι γιατι δεν πέρασα όμορφα αλλά γιατί υπάρχουν επιλογές εκεί έξω που θα έβλεπα με μεγαλύτερη χαρά για δεύτερη και τρίτη φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
10.458
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 linear, Elganador, spipis71 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2021
Να σου δώσω συγχαρητήρια που πέρασες έτσι καλά ή να τα βάλω μαζί σου που αν και ξέρεις ότι σε εμπιστεύομαι, δεν έγραψες κριτική πριν φύγει; Πες μου εσύ.
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, Karelis69
04 Ιουλίου, 2021
Χαχαχα ευχαριστώ συμφορουμίτη για τα καλά σου λόγια, δεν θα επαναληφθεί! Αναγνωρίζω το λάθος μου και υπόσχομαι πως δεν θα επαναληφθεί ή έστω θα ενημερώσω κατ ιδίαν!
review reaction 1 review reaction 2 TOMCRUISE, hornyasfuck, vltepdr και 1 ακόμα μέλος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2